English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Penal ko kuća, za sve drugo ugasi ligu 

Kad ovi sad fulaju penal...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo pravilo moraju mijenjat. Prelose.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ode lik 
I šta da je Kane zabio iz one kontre prije penala

I šta da je Kane zabio iz one kontre prije penala
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sinoć napisah koji dio ruke se svira. To što se nekome ne sviđa, jbga.
Po tom pravilu, i ovo je penal
Po tom pravilu, i ovo je penal
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Najgore ovaj kreten igra rukom na loptu Ndombelea situacija se i ne gleda uopce. O jbte Newcastle, dabogda ispali.
Uskoro ce kod ovih var provjera moci ubacivati reklame ko u nba 

ARSENAL4ever
Ne znam kako je vama ali meni ova sezona od pocetka s obzirom na sve okolnosti nekako 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Meni je logično ako te lopta pogodi u ruku da je penal automatski, jedino kad je u pitanju blok ili napucavanje gdje nemaš neku kontrolu po tom pitanju, sve ostalo je ruka i ide stroga kazna, i Lascellesovo ono ondje, i ova sad, Gabrielovo, Havertzovo, ako te pogodi, zna se sta ide
Jel bio penal, nisam gledao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Kako je moguce onda da su Chelseau priznali gol jucer nakon ruke Havertza?
To je glupost. On je u skoku, okrenut ledjima, nigdje veze. Ne moze svaka ruka bit penal. Sta mora skakat s rukama uz tijelo, pa kakoAA23 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:01Meni je logično ako te lopta pogodi u ruku da je penal automatski, jedino kad je u pitanju blok ili napucavanje gdje nemaš neku kontrolu po tom pitanju, sve ostalo je ruka i ide stroga kazna, i Lascellesovo ono ondje, i ova sad, Gabrielovo, Havertzovo, ako te pogodi, zna se sta ide
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
- Chapman1886
- Kontakt:
to nikome nije jasno,juče svi pisali o mančinom penalu a ono veća bruka bila realnobhpremijerliga12 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:02Kako je moguce onda da su Chelseau priznali gol jucer nakon ruke Havertza?
Samo Sloboda | COYG
Znam, situacija je malo glupa, nije prvi put da neko igra slučajno rukom bez namjere, jer logično da nemaš kontrolu nad svojim tijelom, ali ruka je ruka i tako je bilo unazad u EPL mnogo situacija, samo prije je to bolje bilo jer su sudije na svoju procjenu išle, sada VAR to radi i svaki ponovljeni snimak gdje ima imalo kontakta sa rukom - izgleda kao 100% penal.Lillard je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:02To je glupost. On je u skoku, okrenut ledjima, nigdje veze. Ne moze svaka ruka bit penal. Sta mora skakat s rukama uz tijelo, pa kakoAA23 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:01Meni je logično ako te lopta pogodi u ruku da je penal automatski, jedino kad je u pitanju blok ili napucavanje gdje nemaš neku kontrolu po tom pitanju, sve ostalo je ruka i ide stroga kazna, i Lascellesovo ono ondje, i ova sad, Gabrielovo, Havertzovo, ako te pogodi, zna se sta ide
Pogodila ga jeste, namjerno igrao nije, ali ruka je bila i onda može svirati ili ne, u ovom slučaju neregularno je jer je Lascelles uradio možda u gore gdje je ruka bila u poziciji da se skloni, po meni obje situacije penali, nema šta tu ako te pogodila ovako onako, penal je i sta se moze
Meni je najgore od svega sto je VAR provjeravao jucer upravo igranje rukom, i opet nisu dosudili. Da nisu vidjeli pa aj, al provjeravat i vidjeli da je ustopao rukom loptu i ne ponistiti gol..strasno.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:03Ma covjek ledjima okrenut i pogodi ga lopta u ruku. Ako je ovo penal, onda ne znam kako su mogli priznati gol nakon ruke Havertza jucer..
Po meni napadacu se ruka ne smije opravdavati apsulutno nikako. Slucajno, neslucajno, pogodila ga lopta bla bla, nebitno. Napadac igra rukom mora biti prekrsaj. S druge strane odbrambenog igraca lopta moze pogoditi u ruku na hiljadu nacina jer sutaju loptu prema njemu stalno, i bezobrazno je okarakterisati svako igranje kao prekrsaj za penal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Objasnili su na MOTD što nije penal, sad kao neko "novo" pravilo od ove sezoneChapman1886 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:06to nikome nije jasno,juče svi pisali o mančinom penalu a ono veća bruka bila realnobhpremijerliga12 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:02Kako je moguce onda da su Chelseau priznali gol jucer nakon ruke Havertza?

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Stvarno nidje veze penal
Jos ga Lascelles gurne hahaha pa ovo nema nigdje
Trenutno korisnika/ca: Venom, VivaLaStella i 10 gostiju.