Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- ASD
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
SK 10, ko ima.
Anel standardan u Malmeu. Dosta losija pas igra danas, mnogo "panicni" izbacivanja ka nikome a la Toni Sunjic. Trebao dobiti penal kada ga je jedan protivnicki igrac srusio u sesnaestercu.
3-0 protiv direktnog kandidata i sada idu na +9 sa 8 utakmica jos do kraja prvenstva. Ne vidim kako mogu ovo izigrati, i ako su stalno do sada pokusavali da vrate protivnike u igru za titulu.
Interesantno kako neki timovi mogu igrati svaka cetiri dana a da se ne otkazuju utakmice nonstop u domacem sampionatu. Just sayin.
3-0 protiv direktnog kandidata i sada idu na +9 sa 8 utakmica jos do kraja prvenstva. Ne vidim kako mogu ovo izigrati, i ako su stalno do sada pokusavali da vrate protivnike u igru za titulu.
Interesantno kako neki timovi mogu igrati svaka cetiri dana a da se ne otkazuju utakmice nonstop u domacem sampionatu. Just sayin.
@igrajlopte 🐦
Brate nasao si sad porediti svede i ove nase amatercine iz plbih.ReX je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:22Anel standardan u Malmeu. Dosta losija pas igra danas, mnogo "panicni" izbacivanja ka nikome a la Toni Sunjic. Trebao dobiti penal kada ga je jedan protivnicki igrac srusio u sesnaestercu.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Chapman1886
- Kontakt:
anel je prava momčina svaka čast za njega i roditelje mu,ako čitaju ovo veliki selam za njih
Samo Sloboda | COYG
https://www.fotmob.com/livescores/32369 ... s=finished sta si ti gledoReX je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:22Anel standardan u Malmeu. Dosta losija pas igra danas, mnogo "panicni" izbacivanja ka nikome a la Toni Sunjic. Trebao dobiti penal kada ga je jedan protivnicki igrac srusio u sesnaestercu.

Alejkum SelamChapman1886 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:46anel je prava momčina svaka čast za njega i roditelje mu,ako čitaju ovo veliki selam za njih
-
- Kontakt:
SUZAVAC je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:02https://www.fotmob.com/livescores/32369 ... s=finished sta si ti gledoReX je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:22Anel standardan u Malmeu. Dosta losija pas igra danas, mnogo "panicni" izbacivanja ka nikome a la Toni Sunjic. Trebao dobiti penal kada ga je jedan protivnicki igrac srusio u sesnaestercu.
Interesantno kako neki timovi mogu igrati svaka cetiri dana a da se ne otkazuju utakmice nonstop u domacem sampionatu. Just sayin.odigro bez greske trebo je veci ocjenu dobit
Mirso legendo shvatam da ti je sin i da je Anel uvijek bäst. Ali danas je imao losiju partiju pogotovo u pas igri. Ali dobro mali igra vrhunsku sezonu, vidimo se u barazu
Zadnja izmjena: Sindikat12, dana/u 27 sep 2020, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
hajde Rex, reci sad koju ako smijes:-)
povuci rijec:-)
povuci rijec:-)
Sindikat12 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:16SUZAVAC je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:02https://www.fotmob.com/livescores/32369 ... s=finished sta si ti gledoReX je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:22Anel standardan u Malmeu. Dosta losija pas igra danas, mnogo "panicni" izbacivanja ka nikome a la Toni Sunjic. Trebao dobiti penal kada ga je jedan protivnicki igrac srusio u sesnaestercu.
Interesantno kako neki timovi mogu igrati svaka cetiri dana a da se ne otkazuju utakmice nonstop u domacem sampionatu. Just sayin.odigro bez greske trebo je veci ocjenu dobit Eh nadzi kad gdje pas progresio koji minuti ako si gledo Ikako pa nagadzas znas koji ti je favorit igrac kao rexu haha
Mirso legendo shvatam da ti je sin i da je Anel uvijek bäst. Ali danas je imao losiju partiju pogotovo u pas igri. Ali dobro mali igra vrhunsku sezonu, vidimo se u barazu![]()
Rekao sam ja vama nema zezanja sa Mirsom 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahaha jel moguce ovo, daj malog u prvu postavu u barazu odma, ne smije lose odigrati stari bi ga odrobijo 

Ahmedhodzic i Hadzikadunic su patriote do gole kosti,to navijaci bh repke nikad nece zaboravit.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Joj Mirse legende selam majstore. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sta je ba ovo mirso nije ti uredu da tako svoje ljude ganjas apelujem ti
Jarki nisam gledo tekmu nisam kuci bio a na telefonu link naci uzas .... Ja tebi vjerujem ako treba ko 92 idemo .
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Cestitam na pozivu u A reprezentaciju

...imas li kakvih informacija o Arminu Gigovicu?kakve su sanse da zaigra za BIH?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Izabran je u tim kola, ali da ga vidimo protiv ekipe iz Španije

-
- Kontakt:
Malmö - Granada, 19:00
Prenos: arena sport 5.
Prenos: arena sport 5.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo će mu poslije Wolfsburga biti najveći test. Nadam se prolasku.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.