Moras da se odlucis za koga navijas, mozda te nostalgija trese jos uvijek za gorkim, a po nasem forumu prosipas pamet.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Tuzla City / Sloga Simin Han
STARTERI SIGURNO NEĆE BITI:Fejzić,Đerić,Maksimović,Bađi.
NAJSIGURNIJI STARTER JE DŽAFIĆ.
MUMINOVIĆ- NUKIĆ,KOJIĆ,BARIŠIĆ,RUGAŠEVIĆ- RUSTEMOVIĆ ,KARJAŠEVIĆ- DŽAFIĆ, NIKOLIĆ,CRNKĆ- UBIPARIP.
NAJSIGURNIJI STARTER JE DŽAFIĆ.
MUMINOVIĆ- NUKIĆ,KOJIĆ,BARIŠIĆ,RUGAŠEVIĆ- RUSTEMOVIĆ ,KARJAŠEVIĆ- DŽAFIĆ, NIKOLIĆ,CRNKĆ- UBIPARIP.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 27 sep 2020, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------elvirbaljic je napisao/la: ↑27 sep 2020, 14:43Moras da se odlucis za koga navijas, mozda te nostalgija trese jos uvijek za gorkim, a po nasem forumu prosipas pamet.
POKAŽI ČLANSKU KARTU TC "MANIJAČE".
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OVU ILI OVAKVU -

Nemaš dijete moje .Niti si je nikad ni imao.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 27 sep 2020, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
TI ĆEŠ MENI ODREĐIVATI ČIJI SAM NAVIJAČ.

Jajce, gdje se Pliva udaje za Vrbas.UTAKMICA PROTIV METALEGE

POKLON OD PREDSJEDNIKA HUSIĆA PERSONALNO.

Jajce, gdje se Pliva udaje za Vrbas.UTAKMICA PROTIV METALEGE

POKLON OD PREDSJEDNIKA HUSIĆA PERSONALNO.

Bravo @tuzlac,odlična kolekcija mora se priznati 

-
- Kontakt:
Moja karta je u mom srcu, onoliko koliko sam ja dao krvi, znoja i para za ovaj klub ti neces za jos jedan zivot. Ko sam, sta sam i da ti se pravdam nemam potrebe, ako hoces mogu samo licno, ne po forumu. Na sve jednoj utakmici za koju si ti stavio kartu sam licno bio, kao clan kluba ili u nekom drugom svojstvu. Nisam pljuvao na klub kad smo (sam) igrao po nizim ligama, a kamoli sad. To sto ti pamet prosipas sad kad smo u PL, to je druga stvar. Seres po ljudima po svom nahodzenju, bez ijednog valjanog dokaza. Lijecis licne frustracije po forumu. Ja svoju clansku placam puno vise od 20 km, za mene su ove boje svetinja koje nemaju cijenu.
"Moja karta je u mom srcu".Izvadi je i pokaži da vidimo kako izgleda ta "iz srca" džabahljebarošu.elvirbaljic je napisao/la: ↑27 sep 2020, 15:55Moja karta je u mom srcu, onoliko koliko sam ja dao krvi, znoja i para za ovaj klub ti neces za jos jedan zivot. Ko sam, sta sam i da ti se pravdam nemam potrebe, ako hoces mogu samo licno, ne po forumu. Na sve jednoj utakmici za koju si ti stavio kartu sam licno bio, kao clan kluba ili u nekom drugom svojstvu. Nisam pljuvao na klub kad smo (sam) igrao po nizim ligama, a kamoli sad. To sto ti pamet prosipas sad kad smo u PL, to je druga stvar. Seres po ljudima po svom nahodzenju, bez ijednog valjanog dokaza. Lijecis licne frustracije po forumu. Ja svoju clansku placam puno vise od 20 km, za mene su ove boje svetinja koje nemaju cijenu.
-
- Kontakt:
Procitaj svoje komentare, covjece uzivas u porazima, lose odigranim utakmicama pojedinih igraca a sve u svrhu necije smjene, i prozivanja. Navijac-simpatizer kluba to ne radi. Zlatan Nalic nije Tuzla City, Dzafic, Muratovic, opusti se covjece i uzivaj. Moja glava i moja ljubav prema ovom klubu to nemoze da svari.
Ma sve je to ok i dio folklora.U svakoj porodici dolazi povremeno do varničenja i nesporazuma.Samo da danas mlatnemo "boljševike" iz Gorkog i uzmemo 3 boda.
DA MI POBIJEDIMO UZ BOŽIJU POMOĆ DANAS I ETO NAS NA PRIVREMENOM 3. MJESTU.ŽELJO ĆE IMATI UTAKMICU MANJE ALI PROTIV PITARA, GDJE SU SVE OPCIJE OTVORENE. SRETNO NEBESKO PLAVI.
ELVIRE BALJIĆU ,BRATE MOJ ,KRITIKA I MOTKA SU IZ RAJA IZAŠLE.POSLUŠAJ STARCA.
ELVIRE BALJIĆU ,BRATE MOJ ,KRITIKA I MOTKA SU IZ RAJA IZAŠLE.POSLUŠAJ STARCA.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 27 sep 2020, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
STANJE NA TABELI PRIJE VEČERAŠNJE UTAKMICE
1.FK SARAJEVO....... 20
2.FK BORAC ...........18
3.FK ŽELJEZNIČAR... 15
4.FK VELEŽ ...........15
5.FK TUZLA CITY.... 13
6.NK ŠIROKI ......... 11
7.FK SLOBODA ...... 10
1.FK SARAJEVO....... 20
2.FK BORAC ...........18
3.FK ŽELJEZNIČAR... 15
4.FK VELEŽ ...........15
5.FK TUZLA CITY.... 13
6.NK ŠIROKI ......... 11
7.FK SLOBODA ...... 10
Odoh ja na Tušanj , srklet me fata.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretno Tuzla....samo jako
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Čestitam svim igračima i stručnom štabu na pobjedi.Lično sam bio ubijeđen u pobjedu i evo ostvarilo se predviđanje.Nekada je u fudbalu najteže pobijediti slabijeg od sebe.Nije to bila neka vrhunska partija ali dovoljna za tri boda što je najvažnije.Ova pobjeda nas drži u igri za Evropu.Vojo opraštam ti sve promašaje ove sezone iskupio si se.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Užas...skupina preplacenih kvazi zvijezda na čijem je celu čovjek koji ne zna jel dosao il je pošao...ovo su dobili na suhi kvalitet pojedinaca...nikakve smislene akcije,igrači se ispucavaju sa 30 metara a dva saigrača sami ko duhovi...naročito ovaj Nikolić...Nalic suti i gleda....Sloboda sa 6 juniora i bara bara bila...trafikomicno....mislim, dobit će oni kuci ovu buraniju tipa slobode, olimpika i krupe...teško će oni ovima iz vrha pera jednog odbit...i tako...poraz na strani, pobjeda kuci....dovoljno za jedno veliko NIŠTA....toliko
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Za mene je ovo bila teska katastrofa - uzasna igra i ja sam i pored pobjede ubijedjen da od nas ove sezone nazalost nema nista...
Nikakvo cudo da ne mozemo nista protiv iole solidne ekipe...
Nikolic slab... Dzafic - uvijek se na kraju pitam - dal je uopste igrao?
Djeric - jednom na utakmici treba da intervenise i djete ga sjebe i da gol...Da se ne lazemo - losiji igrac od Efendica.
Rugasevic se trudi ali strasno mnogo grijesi... Mozda zato sto Crnkic uopste ne igra odbranu????? Sramota za Crnkica - prvo poluvrijeme ne znam jel se jednom vratio da pomogne Rugaseviicu... ne moze se tako igrat danas fudbal...
Ramic - eto njega cu pohvalit za zalaganje i za asistenciju.
Ako Ubiparipa ne ide gol, a ne ide ove sezone, onda bolje da igra Ramic on se bar bori i tuce...Ubiparip ako nema gola, kao da ga i nema na terenu...
Ali eto - ako Bog da - ovaj gol je naznaka nekog budjenja Ubiparipa iz zimskog sna...
Kojic, Barisic, Karjasevic - solidni, pa eto i Muminovic - valjda OK, mada mene on strasno zivcira zadrzavanjem i umrtvljivanjem igre....
Zao mi je - ali ovo je strasno slabo...
Nikakvo cudo da ne mozemo nista protiv iole solidne ekipe...
Nikolic slab... Dzafic - uvijek se na kraju pitam - dal je uopste igrao?
Djeric - jednom na utakmici treba da intervenise i djete ga sjebe i da gol...Da se ne lazemo - losiji igrac od Efendica.
Rugasevic se trudi ali strasno mnogo grijesi... Mozda zato sto Crnkic uopste ne igra odbranu????? Sramota za Crnkica - prvo poluvrijeme ne znam jel se jednom vratio da pomogne Rugaseviicu... ne moze se tako igrat danas fudbal...
Ramic - eto njega cu pohvalit za zalaganje i za asistenciju.
Ako Ubiparipa ne ide gol, a ne ide ove sezone, onda bolje da igra Ramic on se bar bori i tuce...Ubiparip ako nema gola, kao da ga i nema na terenu...
Ali eto - ako Bog da - ovaj gol je naznaka nekog budjenja Ubiparipa iz zimskog sna...
Kojic, Barisic, Karjasevic - solidni, pa eto i Muminovic - valjda OK, mada mene on strasno zivcira zadrzavanjem i umrtvljivanjem igre....
Zao mi je - ali ovo je strasno slabo...
Prvi put ove sezone u plavim dresovima
Zadnja izmjena: CityCity, dana/u 27 sep 2020, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.