FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ističe vrijeme, a politika Flicka je da se pojačaju sa Nijemcima. Ne čudi što se indirektno spominju imena kao Kehrer, Draxler i Gotze, iako je to za mene totalno nerealno.
Ova štednja zabrinjava, ali opet se radi o Nijemcima i oni uveliko misle na ovu Korona krizu i da u teškim vremena treba misliti na štednju i budućnost.
Odoi jučer nakon ulasku u igru izdominirao na terenu. Chelsea je na krilnim pozicijama jako dobro popunjen i momku je isto igrao tamo ili kod nas, klupa mu je zagarantovana. Ne znam što ne ide negdje na posudbu da igra i da se razvija. Ima veliki potencijal. I da dođe kod nas, gdje će kraj Sanea, Gnarbya i Comana.
U cijeloj priči, Gotze ispada najjeftiniji opcija. Poslije njega Draxler, jer mu ističe ugovor sa PSG 30.6. 2021. godine, dakle mogli bi ga dovesti za male pare (sigurno je preplaćen u PSGu), a što se tiče odbrane, zaista nemam ideje ko to ima veliki kvalitet da nam i pomogne, osim Upamecana, čiji je transfer realističniji sljedeće sezone.
Ova štednja zabrinjava, ali opet se radi o Nijemcima i oni uveliko misle na ovu Korona krizu i da u teškim vremena treba misliti na štednju i budućnost.
Odoi jučer nakon ulasku u igru izdominirao na terenu. Chelsea je na krilnim pozicijama jako dobro popunjen i momku je isto igrao tamo ili kod nas, klupa mu je zagarantovana. Ne znam što ne ide negdje na posudbu da igra i da se razvija. Ima veliki potencijal. I da dođe kod nas, gdje će kraj Sanea, Gnarbya i Comana.
U cijeloj priči, Gotze ispada najjeftiniji opcija. Poslije njega Draxler, jer mu ističe ugovor sa PSG 30.6. 2021. godine, dakle mogli bi ga dovesti za male pare (sigurno je preplaćen u PSGu), a što se tiče odbrane, zaista nemam ideje ko to ima veliki kvalitet da nam i pomogne, osim Upamecana, čiji je transfer realističniji sljedeće sezone.
Pokušati dovesti Aaronsa ali ne vjerujem da će Norwich pustiti ispod 20 mil s obzirom da ima ugovor do 2024.Treba razmisliti i da se uzmu u paketu Kehrer i Draxler.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Inače, Tomica je uz Schweinija izjednačen po broju osvojenih titula u Bayernu. Obojica po 26 svaki. Eto mu prilike iduće sedmice da skoči na prvo mjesto

Što se tiče današnje utakmice, nije me briga ni za 23 pobjedničke utakmice u nizu (prvi od svih u Ligi 5), niti me zanima niz neporaženosti koji traje od 7. decembra, niti činjenica da Flick ima više titula od od izgubljenih i neriješenih utakmica zajedno, nek se igrači danas odmore i budu spremni za Žute.
2013-te taj trofej nismo osvojili i moramo nečim da nadmašimo tu generaciju, odnosno tu godinu

Sent from my Philips Smart TV.
Logično je da igrač izabere Barcelonu ispred Bayerna,
opustite se
opustite se

Ispravno. Jer u barceloni moze odma u prvi jedanest a u bayernu tesko. Isti slucaj sto mladi igraci biraju bvb jer tamo igraju odma.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Bayern XI against Hoffenheim:
Neuer (c) -
Pavard, Boateng, Alaba, Davies -
Kimmich, Tolisso -
Gnabry, Müller, Sané -
Zirkzee.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Eh evo šanse za Zirkzeea pa da vidimo na čemu smo.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ovakva se rotacija traži...To je to...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
- Kontakt:
Odlicno rotira Flick ali vidi se da mu fali desni bek, krilo i vezni jedan.
Sad bi to izgledalo savrseno da na beku je Aarons,krilo Perisic-Coman i vezni jedan, ja bi doveo Gotzea ili Maxa Mayera za rotacije Odlicni, mogu igrat i na 10 tki i na 8ci.
Sad bi to izgledalo savrseno da na beku je Aarons,krilo Perisic-Coman i vezni jedan, ja bi doveo Gotzea ili Maxa Mayera za rotacije Odlicni, mogu igrat i na 10 tki i na 8ci.
Lewa da se odmori na klupi, a Zirkzee u prvoj. Muda do poda.
Jest mi drago kad ukinu završnicu ovog biciklizma da puste utakmicu Bundeslige.
Opet se za koljeno drzi, valjda nije nesto ozbiljno
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ekipica nam izgleda umorno. Ali što nam makar Kramarić ne dade gol ili tako neki fudbaler, nego baš Bičakčić.
Skroz smo kontra ritma. Tolisso i Zikrzee igrači manje.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Strasan start. 
Hajmo sad preokret.

Hajmo sad preokret.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zreli smo i da napokon izgubimo, samo nek se barem niko ne povrijedi
- Omerbavarac
- Kontakt:
E moj Pavard, to se izbija daleko.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Možda sad glavonje debili skontaju da treba pojačanja
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.