NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Edviin
Kontakt:

Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals

Post Postao/la Edviin » 27 sep 2020, 10:46

Brokula je napisao/la:
27 sep 2020, 10:34
Edviin je napisao/la:
27 sep 2020, 10:27
Jesi naporan brokula, da je taj GS bio toliko jak nebi ciganski dovodio drugog najboljeg igraca lige
De procitaj sebi jos jednom ovo sto si napisao. Cuj neka ekipa NE BI dovela Duranta ako im se pruzi prilika. Ko pri zdravoj pameti moze pomisliti takvo nesto uopste??
Nije poanta to, nego da je tad GS bio sa rekordom lige i sa kako ste mnogi nazivali najboljim igracem lige, zasto ti je potreban ondah drugi najbolji igrac lige? Zasto ugroziti svog najboljeg igraca, pa da mu neko drugi uzima FMVP. Koga su se bojali nije mi jasno?

@japa nidze veze, kad se proziva Lebron zasto se nebi prozivali drugi? Il su drugi oprosteni kritike i bilo cega samo daj da se Lebronu gleda za svaki potez? Ko sto se je pišalo po njemu kad je propustio PO prosle godine.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 27 sep 2020, 10:51

Cestitike navijacima Leb...mislim Lakersa. 10 finala nije mala stvar, monstruozna partija u kojoj je opet dokazao status top 3 igrača ikad.

Uvijek je sladje vidjeti ga kako gubi u finalu
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 27 sep 2020, 10:54

"Pa da mu neko drugi uzima FMVP"😭😭😭😂

Zamisljam GM-a Warriorsa u kancelariji kako odbija potpisati DURANTA jer ce uzetu Stephu neku individualnu nagradu :rol:

Koliko uskogrudno moras razmisljati da pomisljas na takve stvari iz perspektive uprave nekog tima.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 sep 2020, 10:57

Brokula je napisao/la:
27 sep 2020, 10:54

Zamisljam GM-a Warriorsa u kancelariji kako odbija potpisati DURANTA jer ce uzetu Stephu neku individualnu nagradu :rol:

Koliko uskogrudno moras razmisljati da pomisljas na takve stvari iz perspektive uprave nekog tima.
Najgore je kad ti koji viris Curryu iz su.pka prozivas navijace LeBrona. Ohladi vise, uzet ce jos jedan prsten, pomiri se s tim i prestani s glupim izgovorima. Odrasti.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 27 sep 2020, 10:58

Brokula je napisao/la:

Jesi li mogao zamisliti GM-a Miamia kako odbija LeBrona i Bosha?

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 27 sep 2020, 11:02

Sve je to ok i GSW je supertim i Lebron je imao supertimove to nije nikakva sramota takva je liga. Ja ga nisam nikad kritikovao jer je titulu uzeo sa supertimom Miamia mjesto Clevelanda, supertim je nuzno zlo postao za prsten

Problem je kad se jave razni idolopoklonici i pocnu pricati kako Miami sa 3 top 10 igraca u ligi prije formiranja nije supertim ili da Cavsi najskuplji tim ikad sa 3 all stara i jos nekoliko starter calibar igraca nisu supertim.

Ma nisu ku.rac :rol:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 27 sep 2020, 11:02

Lillard je napisao/la:
27 sep 2020, 10:57
Brokula je napisao/la:

Najgore je kad ti koji viris Curryu iz su.pka prozivas navijace LeBrona. Ohladi vise, uzet ce jos jedan prsten, pomiri se s tim i prestani s glupim izgovorima. Odrasti.
Ja kad budem 5% dosadjivao po forumu o nekom igracu kao lebronovci, ja cu se sam odjavit sa foruma. Napises hrpu lazi i mislis da si postigao nesto. Nemam pojma ni o kakvim izgovorima pricas. Za koga? Sta?

@dscile to samo maloumni forumasi mogu pomisljati da ljudi koji vode fransize ce preskakati najbolje igrace jer eto "nece wade bit glavni" "nece steph bit fmvp".
Da se razumijemo potpuno druga tema su licne odluka Brona i Duranta u tim respektivnim situacijama
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 27 sep 2020, 11:05

Brokula je napisao/la:
27 sep 2020, 11:02
Lillard je napisao/la:
Brokula je napisao/la:

Ja kad budem 5% dosadjivao po forumu o nekom igracu kao lebronovci, ja cu se sam odjavit sa foruma. Napises hrpu lazi i mislis da si postigao nesto. Nemam pojma ni o kakvim izgovorima pricas. Za koga? Sta?

@dscile to samo maloumni forumasi mogu pomisljati da ljudi koji vode fransize ce preskakati najbolje igrace jer eto "nece wade bit glavni" "nece steph bit fmvp".
Da se razumijemo potpuno druga tema su licne odluka Brona i Duranta u tim respektivnim situacijama
Istina. LeBronova je bila vise debilna zbog "decisiona", a Durantova vise p*ckasta zbog datih okolnosti.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 sep 2020, 11:06

Brokula je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
Brokula je napisao/la:

LeBron 38 16 10

Tvoj komentar "sudije :rol: "

Ne seri vise. Konstantno vrtis istu pricu, odrasti.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 27 sep 2020, 11:11

Edviin je napisao/la:
27 sep 2020, 10:27
Jesi naporan brokula, da je taj GS bio toliko jak nebi ciganski dovodio drugog najboljeg igraca lige... Sjecam se ko juce kako se pricalo 2016 da je Lebron svoje zavrsio da je Curry najbolji igrac lige i sta ti ja znam pa popuse u finalu posle 3-1, znam liga nastimala da su izbacili Green-a, sve mi je jasno... Ti si zadnji sto moze ovde pricati, glavni igrac ti presjedi citavu sezonu, jaro polomio sve kosti, nije bilo vrijedno kad se nece doci u PO bolje tankati i ismijavati Lebronov propust PO, neznam dal je ikad koji dupli MVP lige tankao...
Sram i stid da te bude , Žvaljo je imao najgoru moguću povredu što može da zadesi sportistu , do dvije godine je oporavak ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 27 sep 2020, 11:15

BosniaBoston je napisao/la:
Sve je to ok i GSW je supertim i Lebron je imao supertimove to nije nikakva sramota takva je liga. Ja ga nisam nikad kritikovao jer je titulu uzeo sa supertimom Miamia mjesto Clevelanda, supertim je nuzno zlo postao za prsten

Problem je kad se jave razni idolopoklonici i pocnu pricati kako Miami sa 3 top 10 igraca u ligi prije formiranja nije supertim ili da Cavsi najskuplji tim ikad sa 3 all stara i jos nekoliko starter calibar igraca nisu supertim.

Pricat ces ti za 5 godina i da su ovi Lakersi bili supertim, al koga za to briga pajdo?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 27 sep 2020, 11:16

BuffonGigi je napisao/la:
27 sep 2020, 11:15

Pricat ces ti za 5 godina i da su ovi Lakersi bili supertim, al koga za to briga pajdo?
Sve ekipe koje su igrale brotiv brona u finalu su supertimovi a njegove su ****. Shvaceno
#Punoljetstvo

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 27 sep 2020, 11:17

Lillard je napisao/la:
27 sep 2020, 11:06

LeBron 38 16 10

Tvoj komentar "sudije :rol: "

Ne seri vise. Konstantno vrtis istu pricu, odrasti.
Brt sinoc pisem da je prekasno utakmica, ocigledno nisam gledao utakmicu i ocigledna zayebancija. Niko nije ni nastavio tu temu osim tebe

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 27 sep 2020, 11:21

Ima i tu istine ko sto kazes, nebi niko odbio, al bar se je pokazalo realno dze Curry kotira, i ko sto je navika, sta glavni igrac zeli to dobije.
Svak svoje misljenje iznosi, sad dze pise da je tvoje istina a moje laz? Ko odluci sta je istina a sta laz? Meni licno je bio potez Lebrona da se seli u miami najveca glupost moguca, ali kad pogledas malo siru sliku, shvatis da Clv u 8 godina nije bio sposoban napraviti nista da bude kontender za titulu, sta ces gnjila fransiza nemas sta, to se je moglo uraditi drugacije ali sta je tu je.

A i da je GS osvojio, ja cisto sumljam da bi podpisali Duranta :)

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 27 sep 2020, 11:25

27 sep 2020, 11:16
BuffonGigi je napisao/la:
27 sep 2020, 11:15

Sve ekipe koje su igrale brotiv brona u finalu su supertimovi a njegove su ****. Shvaceno
Ja uopste nisam u toj diskusiji, ako malo bolje pogledas moje postove shvatit ces. Ja ne omalovazavam niti sam to ikad radio, ni jednog sampiona. Tu i tamo bocnem ove luzere tipa Hardena, Westbrika i ostalih nabijaca statistike. Nisam bio superfan Lebrona ni prije dolaska u Lakerse, a ni poslije, cijenim i postujem covjeka od dolaska u ligu pa do sad, to radi svaki normalan ljubitelj kosarke. Vama kompleksasima glavna fora postala Lebron dickrideri, bandwagoneri itd, ja ne kontam zasto to stalno? Ok ima covjek svoje fanove, koji navijaju za njega, imao ih je i Jordan, cak i Iverson. Razumijem i da ima hatere, ali odvadite malo. Ko god je osvojio prsten na bilo koji nacin, kapa do poda. Luzeri i nabijaci statistike na jednu stranu, sampioni na drugu stranu.

Sto niko ne prica o supertimovima koji nisu nikad nista osvojili, a bilo ih je. Sjeca li se neko Portlanda sa Pippenom, Smithom i ostalima? Sjeca li se iko trojke Olajuwon, Barkley, Drexler? Sjeca li se iko Malonea, Paytona sa Kobeom i Shaqom? Sta su osvojili? Kurku. Imas jos masu timova kojima je bilo projektovano da se prosetaju ligom pa to nisu uradili. Sto ne kaze niko da je OKC sa RWB i Hardenom bila talentovanija od GSW u koje je presao Durant? Pa nista nije osvojila jer su ova dva mrtvi indijanci.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 27 sep 2020, 11:32

Nego, gdje je alem sad.. Ja mu govorio proslu sezonu, da im je vjerovatno i zadnja sansa da osvoje, pogotovo kad su se oni povrijedili jel i da Denver ima vece sanse da osvoji od HOU ako ne uzmu prosle godine, on mi se smijao, a evo vec spekulacije te neke oko Hardena u PHI a i Denver se pokazao bolje od HOU oe sezone, kako u RS tako u POu, a momci tek 25, 23, 22 godine :kafa:

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 27 sep 2020, 11:56

JHam je napisao/la:
27 sep 2020, 11:32
Nego, gdje je alem sad.. Ja mu govorio proslu sezonu, da im je vjerovatno i zadnja sansa da osvoje, pogotovo kad su se oni povrijedili jel i da Denver ima vece sanse da osvoji od HOU ako ne uzmu prosle godine, on mi se smijao, a evo vec spekulacije te neke oko Hardena u PHI a i Denver se pokazao bolje od HOU oe sezone, kako u RS tako u POu, a momci tek 25, 23, 22 godine :kafa:
Ubleha iz Houstona je nestala , ismijavao Denver i Jokića :facepalm:
Jokić za jedan play-off pokazao više nego Harden čitavu karijeru , yebi ga bolje šutiti ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 27 sep 2020, 12:07

Ako je postojala sumnja da je Houston nebitan u pogledu osvajanja prstena u nekoj blizoj buducnosti, nakon ove sezone je definitivno nema. To je svima jasno

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 27 sep 2020, 12:09

dscile je napisao/la:
27 sep 2020, 12:07
Ako je postojala sumnja da je Houston nebitan u pogledu osvajanja prstena u nekoj blizoj buducnosti, nakon ove sezone je definitivno nema. To je svima jasno
Ne mislim da je iko ozbiljan i očekivao nešto od njih.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 sep 2020, 12:10

ma Denver je sinoc mozda i mogao nesto kad su Lejkersi stali, ali jednostavno Marej je fizicki polomljen, svaka mu cast i sto je izdrzao utakmicu. Ipak je Denver toliko vise utakmica odigrao od Lejkersa. Momcima svaka cast i sigurno je da imaju jaku osovinu Jokic, Marej, Grent, Porter i Moris sa klupe, specijalac Kreig, jos bih ja dodao i da su Dozier i Bol Bol mozda upotrebljivi kao 11 i 12 ili 10 i 11 u napadu. Naravno tu je Barton kojeg se ne treba olako rijesiti, osim ako ne trejduju za nekog backup kreatora koji ce rasteretiti Jokica, jer Barton i to moze.
Sve u svemu Denver ima tako puno potencijala i na GM je sad da popune roster na pravi nacin: backup kreator, vrhunski 3&D starter i fizicki dominantan visoki igrac.

Lejkersi su dobili Hauvarda i Rondoa i tu se promijenila slika. Ljudi na momente zaboravljaju da je Hauvard najveci dio karijere na vise od 20+12 prosjeku. To su strasne cife, obzirom kakvih par zadnjih sezona je imao. Rondo je uskocio tamo gdje je najvise stekalo , backup kreacija da se rastereti Lebron.
Medjutim u finalu ce im trebati jedan od 3 u napackoj produkciji (Grin, KCP ili Kuzma), mozda cak i 2 od 3 ako protivnik bude Miami sa nezgodnim matchupom.

Majami je tim koji ima vise od jednog vrhunskog igraca da baci i na Dzejmsa i na Dejvisa ( Bam, Krauder, Batler, Igudala, Dzouns za nuzdu...), i to je velika prednost Majamija, plus nevjerovatna timska kosarka, ali mislim da defanzivno Lejkersi mogu da im pariraju.

Boston ne lezi Lejkersima jer imaju cudan neki matchup, ali mislim da bi lakse izasli na kraj sa njima nego sto bi sa Miamijem.

sto se tice druge serije zbog Lejkersa se nadam da ce otici u 7, a stvarno je nezahvalno prognozirati. Apsoultno sve utakmice su mogle otici u bilo kojem pravcu . Ako centri Bostona budu aktivni kao proslu tekmu ko zna mozda i okrenu. Mada i dalje mislim da izlazi Majami
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.