NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- invincible1921
- Kontakt:
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Bio bi veci uspjeh da je to ostvario sa jednom fransizom. Ovako skupljanjem all starova oko sebe i nije neki uspjeh. I treba napomenuti da je opet vecinu finala izgubio.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Al gledaj 2019e "team missed playoffs" 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Rade aparati punom parom
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- invincible1921
- Kontakt:
Jel uso sa cavsima prvo ono finale bez ikoga? Nek je zato MJ sam samcat ulazio..ili bilo koji drugi igrac
=\_1921_/=
MJ je gubio na pocetku, ali ostao vjeran Bullsima dok nije sastavljena konkurentna ekipa. Ovaj pizdun pobjegne cim ne ide onako kako je zamislio.invincible1921 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 09:42Jel uso sa cavsima prvo ono finale bez ikoga? Nek je zato MJ sam samcat ulazio..ili bilo koji drugi igrac

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ljudi i dalje uspoređuju Jamesa sa GOAT 

- invincible1921
- Kontakt:
Nije se ni liga citava urotila protiv MJ ko GSW protiv brona pa nikom nista..Justin je napisao/la: ↑27 sep 2020, 09:45MJ je gubio na pocetku, ali ostao vjeran Bullsima dok nije sastavljena konkurentna ekipa. Ovaj pizdun pobjegne cim ne ide onako kako je zamislio.invincible1921 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 09:42Jel uso sa cavsima prvo ono finale bez ikoga? Nek je zato MJ sam samcat ulazio..ili bilo koji drugi igrac![]()
=\_1921_/=
Ma nije do njega nikako,on je kloc,evo pitaj forumske strucnjake.
Brat uzeo sinoc stvar u svoje ruke i odve ekipu u finale.
10-to finale,jedina eto mrlja mu je od toliko finala relativno malo titula je uzeo,ali kad znas da je igrao sa Cleavlendom protiv onog dream team GSW nije ni cudo.
Poraz od Dallasa u finalu mozda mu se nije trebao desiti,ali bez obzira na sve kad ode uvjeren sam da u 80% ovih statistickih parametara biti broj 1.
Pa sto se busate u prsa sa tolikim finalima ako svaki put argumentujete da nije imao sta traziti u istim protiv GSW?
I jos veca ironija je da je taj isti Cleveland tad bio najskuplja ekipa ikad sastavljena, a s druge strane GSW 80% draftani igraci
I jos veca ironija je da je taj isti Cleveland tad bio najskuplja ekipa ikad sastavljena, a s druge strane GSW 80% draftani igraci
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kako se LBJ posra i popisa po ovim forumskim gmizavcima, i po ostatku retardiranog polusvijeta kom i oni pripadaju. Strahota jedna. A toliko su se radovali svakom dovodjenju igraca od strane Klipersa, sta radovali, svrsavali. Sad ne mogu vise kukati ni na sudije, jer su u playoffu do sad izgubljene 3 tekme, a mozda bude metla u finalu. Cao beskicmenjaci.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Pa mozda da su igrali ti igrqci u finalima bi i dobili,a ne da je James igrao sa Delavedolom i ostalim roll igracima.
Cekaj zar nije taj silni Delly zaustavio Stepha u finalu? Vase rijeci. Znaci vec je najbolji igrac gsw bio neutralisan. Sta ga je sprijecilo da pobijedi onda
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jesi naporan brokula, da je taj GS bio toliko jak nebi ciganski dovodio drugog najboljeg igraca lige... Sjecam se ko juce kako se pricalo 2016 da je Lebron svoje zavrsio da je Curry najbolji igrac lige i sta ti ja znam pa popuse u finalu posle 3-1, znam liga nastimala da su izbacili Green-a, sve mi je jasno... Ti si zadnji sto moze ovde pricati, glavni igrac ti presjedi citavu sezonu, jaro polomio sve kosti, nije bilo vrijedno kad se nece doci u PO bolje tankati i ismijavati Lebronov propust PO, neznam dal je ikad koji dupli MVP lige tankao...
Strasno koliko na ovoj temi ima djece/momaka koji glavom nisu izasli iz osnovne skole. Ne kontam kako neki makar ne procitaju svoj upis nakon slanja, da vide koliko to debilno izgleda
Lakersi su jednaki favoriti protiv bilo koga sa istoka kao sto su bili i u prve tri serije protiv Portlanda, Houstona i Denvera. Lako moguce da ce uzeti prsten, a ja se samo nadam da ce biti dobra serija.
Lakersi su jednaki favoriti protiv bilo koga sa istoka kao sto su bili i u prve tri serije protiv Portlanda, Houstona i Denvera. Lako moguce da ce uzeti prsten, a ja se samo nadam da ce biti dobra serija.
De procitaj sebi jos jednom ovo sto si napisao. Cuj neka ekipa NE BI dovela Duranta ako im se pruzi prilika. Ko pri zdravoj pameti moze pomisliti takvo nesto uopste??
Kmee kmee samo fake King moze praviti super ekipe, ne smije to GSW...
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Što se finala tiče, ako bi Boston upao nekako, tu mislim da je 70:30 za Lakerse, a ako bude Miami, mislim da je to onda 50:50, tj. mislim da tu nema favorita.
To je ekipa koja ima defanzivno lijeka i za LBJ-a, i za AD-a. Ne kažem da ih mogu skroz zaustaviti, ali mislim da će puno veća odgovornost biti na ostatku ekipe, a znamo već da je to dosta varijabilno i upitno.
U svakom slučaju očekujem baš zanimljivu seriju, sa minimalno 6 utakmica, ako već Miami prođe, a mislim da hoće.
To je ekipa koja ima defanzivno lijeka i za LBJ-a, i za AD-a. Ne kažem da ih mogu skroz zaustaviti, ali mislim da će puno veća odgovornost biti na ostatku ekipe, a znamo već da je to dosta varijabilno i upitno.
U svakom slučaju očekujem baš zanimljivu seriju, sa minimalno 6 utakmica, ako već Miami prođe, a mislim da hoće.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.