FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da se ja pitam ja bih sa Mladosti napravio neki ozbiljan dugorocniji posao, Musija je svakako raspolozen za suradnje sa nama. Mislio sam nesto tipa na svakoj polusezoni sezoni, sezoni recimo poslat par igraca Kurdic,Resic(sto da idu u Pazar),Handzic,Milanovic,Cruz,mali Faruk, Dusan i igrace tog kalibra na koje ti relativno ne racunas. Moja je tu zamisao da bi to bila neka ekipa koja bi se borila za kup i cetvrto mjesto, koja bi mozda za 2, 3 godine mogla to uraditi u ovoj ligi jer Tuzla city je primjer za tako nesto(sa par kvalitetnih igraca borba za europu),mogli bi dobiti svoju Lokomotivu kao Dinamo. E sad moj cilj je da za te 2,3 godine i ta ekipa igra recimo te grupe treceg takmicenja, a mi grupe EL, fakticki u izlogu su ti dvije ekipe, sa Musijom rijesiti da obavezno mi dolazimo prvi u pitanje za igrace poput Fanima pa cak i na taj procenat pristati, a sa druge strane imas svoje igrace recimo Handzic,Hodzic pa ako dodje ponuda dodje, a evo sa druge F.Hodzic,Kurdic,Resic za njih bi ti sigurno mogla doci ponuda, a ti si tu onda na slatkim mukama! Mislim da je izvodljivo i trebalo bi probati niko tu ne gubi, naprotiv!
-
- Kontakt:
Amel Handžić igra mali fudbal i može se reći da je veliki majstor. Gledao sam ga par puta i vidi se na prvu da ga lopta voli a voli i on nju. Stalno igra turnire, na neki način živii od toga... Pokušao se malo restartovati i sa velikim fudbalom pa je u sezoni 17/18 potpissao za NK Moševac, član druge lige centar, ali jednostavno nije išlo pa je veliki fudbal batalio skroz.
A na zadnjem okupljanju futsal repke bio je na popisu i dobio je par minuta u predkvalifikacijama.
Sve u svemu još jedan neiskorišteni talenat...
A na zadnjem okupljanju futsal repke bio je na popisu i dobio je par minuta u predkvalifikacijama.
Sve u svemu još jedan neiskorišteni talenat...
-
- Kontakt:
Historicar je napisao/la: ↑27 sep 2020, 01:33Gdje se može pogledati, da i ja odmah pogledamSamozdravlje je napisao/la: ↑27 sep 2020, 01:28
Mislim da bi prije pocetka kvalifikacija bili zadovoljni i 3. pretkolom, a ovo je bas rezultat vrijedan u svakom pogledu.
Tebi se moram izviniti mladi prijatelju, ako sam te razocarao nekim komentarom. Truditi cu se da to vise ne bude slucaj. Odoh pogledati finis tekme 3x
![]()
U Svrakinu na Moja TV(7 dana unazad, taman do PO) . Bujrum

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Blago tebi, ja kopam, tražim dva dana po internetu, ima samo ovo od dvije i kusur minute na Youtube, a neko je stavio i golčinu Fanima, pozlatila mu se ruka ko god da je, svaki dan cu ga gledatiSamozdravlje je napisao/la: ↑27 sep 2020, 02:27Historicar je napisao/la: ↑27 sep 2020, 01:33Gdje se može pogledati, da i ja odmah pogledamSamozdravlje je napisao/la: ↑27 sep 2020, 01:28
Mislim da bi prije pocetka kvalifikacija bili zadovoljni i 3. pretkolom, a ovo je bas rezultat vrijedan u svakom pogledu.
Tebi se moram izviniti mladi prijatelju, ako sam te razocarao nekim komentarom. Truditi cu se da to vise ne bude slucaj. Odoh pogledati finis tekme 3x
![]()
U Svrakinu na Moja TV(7 dana unazad, taman do PO) . Bujrum![]()

Zaboravili ste napisat
Alaim
Adilovic
Bandovic
Neponovljivo
Stvarno od dedica Depaca kovacevica imali smo golmane na nivou radnika
Alaim
Adilovic
Bandovic
Neponovljivo
Stvarno od dedica Depaca kovacevica imali smo golmane na nivou radnika
Samo su 4 igraca iz prve postave igrali prosle godine protiv Celtica , tako da ostaje da se vidi hoce li ovi kvalitetniji uspjeti sto do sad ni jedna ekipa nije uspjela. Sansa je ogromna jer je sarajevo sad daleko kvalitetnije nego onaj tim protiv Celtica prosle godine. A plus kuci se igra a jedan mec
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ako bi odobrili da se vrati publika na stadione i da npr na svakoj tribini moze da bude max 500 osoba...sad nesto kontam da to znaci da bi 500 nesretnika moralo ici i na jug 

Celtic - Sarajevo na Areni
@tm01hzne Brzi sam
@tm01hzne Brzi sam

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Tito te **** ja bi sad napao Bijelu kucu
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
O Handza
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Braća Lovrić, braća Fazlagić, braća Jakovljević. braća Božović, braća Radeljaš... ovo je onako na prvu.Samozdravlje je napisao/la: ↑27 sep 2020, 00:39Braca Bosnjak , Simic. Uh ovdje fali @bordopoeta.ado-hz je napisao/la: ↑27 sep 2020, 00:22A braca KapetanovicHistoricar je napisao/la: ↑27 sep 2020, 00:20Od kako pratim Sarajevo, pamtim tri Ferhatovića, Amara, Nidala i Adina, dva Uščuplića, Dženana i Ervina Dodu, dvojicu Škora, Alena i Anela, te četiri Handžića, Harisa, Farisa, Kenana i Anela.![]()
![]()
P.S. Simići, o tome sam već pisao, nisu braća. Šta više nisu ni u srodstvu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja bi samo da kažem da se Areni poserem u usta. Hvala.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
IN MEMORIAM
Danas je u 81. godini života preminuo legendarni golman i član prve šampionske generacije FK Sarajevo, Ibrahim Sirčo
Na Koševo je stigao 1963. godine iz kakanjskog Rudara i brzo zauzeo mjesto u prvoj postavi. Za poziciju prvog golmana se borio sa Muftićem, a kada je on u jesen 1966. godine otišao na odsluženje vojnog roka, zadužuje dres sa brojem jedan. Do kraja sezone 1966/67. je bio nezamjenjiv na golu, čime je dao svoj pečat u osvajanju prve šampionske titule.
Za prvi tim Sarajeva upisao je 117 zvaničnih nastupa.
Neka mu je vječni rahmet.

Izvor: Bordo vremeplov i FKSinfo
Danas je u 81. godini života preminuo legendarni golman i član prve šampionske generacije FK Sarajevo, Ibrahim Sirčo
Na Koševo je stigao 1963. godine iz kakanjskog Rudara i brzo zauzeo mjesto u prvoj postavi. Za poziciju prvog golmana se borio sa Muftićem, a kada je on u jesen 1966. godine otišao na odsluženje vojnog roka, zadužuje dres sa brojem jedan. Do kraja sezone 1966/67. je bio nezamjenjiv na golu, čime je dao svoj pečat u osvajanju prve šampionske titule.
Za prvi tim Sarajeva upisao je 117 zvaničnih nastupa.
Neka mu je vječni rahmet.

Izvor: Bordo vremeplov i FKSinfo
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Direktorcic, keli, MSOZ101, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, rimljanin90, sekac i 67 gostiju.