Sampa-Bnevento 2-3
Inter-Viole 4-3
Seria a je interesantna za gledati

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Onda je Fiorentina u banani ako je Dusan njihov najtalentovaniji igrac.
Fazon je sa ovih 5 izmjena gdje mozes pola ekipe zamjenuti inosvjeziti,ovi bogatiji i sa sirim.kadrom itekqko profitiraju ovdje sadIlPrincipino je napisao/la: ↑27 sep 2020, 10:08Da se ova utakmica igrala prosle godine inter bi je izgubio. Ove godine Conte je uveo sa klupe Hakimia, Vidala, Radju, A. Sanceza, Sensia. To je razlika.
Ali i Conte je sinoc potvrdio da ce inter mozda i prodati Skrinara zbog finansijske situacije kluba. I to ostaje problem. A za Scudetto ti treba odbrana.
To sam i ja govorio i jos u doba ove korone treba sto vise proširiti roster, jer uvijek i u svakom trenutku mozes izgubiti par igrača u onda te nema nigdje...ronaldo99 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 11:28Fazon je sa ovih 5 izmjena gdje mozes pola ekipe zamjenuti inosvjeziti,ovi bogatiji i sa sirim.kadrom itekqko profitiraju ovdje sadIlPrincipino je napisao/la: ↑27 sep 2020, 10:08Da se ova utakmica igrala prosle godine inter bi je izgubio. Ove godine Conte je uveo sa klupe Hakimia, Vidala, Radju, A. Sanceza, Sensia. To je razlika.
Ali i Conte je sinoc potvrdio da ce inter mozda i prodati Skrinara zbog finansijske situacije kluba. I to ostaje problem. A za Scudetto ti treba odbrana.
Inter jes pokupovao starije igrace,al jbg mogu pogurati ovu sezonu da se zaprijeti Juventusu,jer imaju iskustva i nece pasti pod pritiskom,a mozes im dozirati minute sa ovih 5 izmjena,a isto tako u LP ce imati isto 5 izmjenaHuska je napisao/la: ↑27 sep 2020, 11:52To sam i ja govorio i jos u doba ove korone treba sto vise proširiti roster, jer uvijek i u svakom trenutku mozes izgubiti par igrača u onda te nema nigdje...ronaldo99 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 11:28Fazon je sa ovih 5 izmjena gdje mozes pola ekipe zamjenuti inosvjeziti,ovi bogatiji i sa sirim.kadrom itekqko profitiraju ovdje sadIlPrincipino je napisao/la: ↑27 sep 2020, 10:08Da se ova utakmica igrala prosle godine inter bi je izgubio. Ove godine Conte je uveo sa klupe Hakimia, Vidala, Radju, A. Sanceza, Sensia. To je razlika.
Koliko god sad kod Intera bili losi Gagliardini Vecino i ostala bagra, opet bolje i one nego neka djeca iz primavere...
Pa ne mogu svi ispasti u serie b hahahhaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.