Generalno kroz historiju dosta je bilo neke brace i rođaka sa istim prezimenima kod nas u klubu ne bi ih do sutra sve nabrojali al u novije vrijeme handžići najveci kvantitet imaju.
Ferhatovicima se jos od amara ne da vise nikako

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A meniskoroalen je napisao/la: ↑26 sep 2020, 20:03Ja pitarima ne pomažem.AlfredNobel je napisao/la: ↑26 sep 2020, 19:48Preporučio bih ti Škoru, on je akademski građanin i jedva čeka da mu se neko tako javi za savjet.![]()
+1ShofaII je napisao/la: ↑26 sep 2020, 23:10Za Irfana je pitanje kakav bi bio, moze se zamisliti da bi se mozda uklopio al hebe to mozda.
Nisam za njegov dolazak zato sto bi ga menager zelio prodati vec na zimu ako bi se dobro pokazao.
A pritom je slican tip igraca kao Merso i Hare.
Ako vec nemamo u planu u ovoj sezoni napravit iskorak na toj poziciji onda sam vise za to da se Nedim Hadzic vrati.
E kad bi nam stvarno Franck Ohandza došao, eksplodirao bi od srece, on bi bio baš teški kapitalac.
Said?
egocentrik je napisao/la: ↑26 sep 2020, 23:02Amel Handzic je pao psihički kad je uveden u igru i nakon manje od pola sata izveden, ako se ne varam Mirza bio trener. Kenu su sje*ali s tim sto su mu jako mladom dali kapitensku, sve u svrhu dizanja cijene i prodaje a mogao je biti dosta bolje iskorišten.
Upravu si Amel sad igra mali fudbal.Bio je repke dobacio u fucalu.Tu je skace moze ga se vidjeti na svakom turniru gdje para imaSamozdravlje je napisao/la: ↑26 sep 2020, 23:31egocentrik je napisao/la: ↑26 sep 2020, 23:02Amel Handzic je pao psihički kad je uveden u igru i nakon manje od pola sata izveden, ako se ne varam Mirza bio trener. Kenu su sje*ali s tim sto su mu jako mladom dali kapitensku, sve u svrhu dizanja cijene i prodaje a mogao je biti dosta bolje iskorišten.
U pravu si Mirza, a ne Jarni kako ja napisah. Mislim da je bila nocna utakmica. Olimpik po obicaju zapeo protiv nas. Nije se dobro zavrsila utakmica po nas (poraz ili remi). Amel promasio prazan gol, steta al bas. Malo me njegovo kretanje podsjecalo na Vahidina. Mislim da igra fucal. Faris je posebna prica, imao sam prilike dok je bio djecak da ga upoznam. Sto se tice odgoja i ponasanja meni bas dragi momci. Faris i Keno sad u Olimpiku , a Amela bas Olimpik zaustavi u napretku. Opet sam prolupao![]()
Zadnja..
miky_hz je napisao/la: ↑26 sep 2020, 23:37
Upravu si Amel sad igra mali fudbal.Bio je repke dobacio u fucalu.Tu je skace moze ga se vidjeti na svakom turniru gdje para imadere loptu nema sta,fudbalski je puno bolji igrac od Kenana.Ali eto tada se Keno vise isforsirao,i data mu ta kapitenska kod Mirze gdje smo se svi slozili da ga je pojela.Helem nejse dobri momci u svakom slucaju
Dio grada koji je dao najvise dobrih igraca.Samozdravlje je napisao/la: ↑27 sep 2020, 00:12miky_hz je napisao/la: ↑26 sep 2020, 23:37
Upravu si Amel sad igra mali fudbal.Bio je repke dobacio u fucalu.Tu je skace moze ga se vidjeti na svakom turniru gdje para imadere loptu nema sta,fudbalski je puno bolji igrac od Kenana.Ali eto tada se Keno vise isforsirao,i data mu ta kapitenska kod Mirze gdje smo se svi slozili da ga je pojela.Helem nejse dobri momci u svakom slucaju
Bas mi je drago da imas to misljenje. Vratnik.
Bilo je Ferhatovica vise od trojice, zaboravili ste Amara i NidalaDenchi je napisao/la: ↑26 sep 2020, 22:00Dobrabelosevic28 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 21:51
@Joker jesi ti izjavio da je vise Handzica u Sarajevu igralo nego sto ima Skripara![]()
Mada nesto ne znam vise od 3 kenan faris haris
Ko i Ferhatovica i Susica...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, Posejdon, Samozdravlje, ŠTA_JE i 101 gost.