xxaxaaxxxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaaxaxaxaxaxBrnjoo je napisao/la:Ja sam jedno obicno smece, ali za razliku od tebe ne pisem debilno "xaxaxa".losmi je napisao/la: xaxxax
ja nisam nikakav filozof,samo iskazujem svoje misljenje.Ja vidim da samo tebi smetam,sto me uopste ne zanima,a oticu cu sa teme Reala,kad i ti budes otisao sa teme Barce.
,,Ometas navijace tima koji ce uskoro biti najbolja momcad svijeta"
xasxaxaxxaxa najbolja momcad sveta,pa bicete najbolja momcad sveta,jedino ako se barcelona preseli na Mars.![]()
Al bas me zanima za koji klub ti navijas,citam tvoje postove i ne verujem,ma koliko bio realan i u pravu,ako neki klub obozavas i navijas za njega,ne mozes nikako da ga toliko ocrnjujes.Da barca 3 sezone ne moze da se sastavi,da nista ne osvaja,nikad je nebi napusavao,nego bi je podrzavao i radovao bi se svakom napretku u formi.
TI SI SRAMOTA ZA SVE NAVIJACE REALA!!!!!!!!!
Pricas sa navijacem najveceg kluba svih vremena. Nazalost takva su zbog debila prosla. Uskoro ce se vratiti.
Ne znam ko pise debilno:,,ramos nema pojma,pepe je glup,perez je kukavica,murinjo se najvise podredjuje Ronaldu,Benzema je kanta itd........Ae oladi malo,Dosta sa napusavanjem kluba za koga navijas(ako uopste navijas za Real)Svaka cast Realu na trofejima,ali nece trofeji pobediti lyon ,vec igraci i njihova trenutna forma,lepo je to kad ti klub ima slavnu tradiciju,ali se ne zivi od stare slave!