Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

losmi
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la losmi » 17 dec 2010, 20:57

Brnjoo je napisao/la:
losmi je napisao/la: xaxxax
ja nisam nikakav filozof,samo iskazujem svoje misljenje.Ja vidim da samo tebi smetam,sto me uopste ne zanima,a oticu cu sa teme Reala,kad i ti budes otisao sa teme Barce.
,,Ometas navijace tima koji ce uskoro biti najbolja momcad svijeta"
xasxaxaxxaxa najbolja momcad sveta,pa bicete najbolja momcad sveta,jedino ako se barcelona preseli na Mars. :D
Al bas me zanima za koji klub ti navijas,citam tvoje postove i ne verujem,ma koliko bio realan i u pravu,ako neki klub obozavas i navijas za njega,ne mozes nikako da ga toliko ocrnjujes.Da barca 3 sezone ne moze da se sastavi,da nista ne osvaja,nikad je nebi napusavao,nego bi je podrzavao i radovao bi se svakom napretku u formi.
TI SI SRAMOTA ZA SVE NAVIJACE REALA!!!!!!!!!
Ja sam jedno obicno smece, ali za razliku od tebe ne pisem debilno "xaxaxa".

Pricas sa navijacem najveceg kluba svih vremena. Nazalost takva su zbog debila prosla. Uskoro ce se vratiti.
xxaxaaxxxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaaxaxaxaxax
Ne znam ko pise debilno:,,ramos nema pojma,pepe je glup,perez je kukavica,murinjo se najvise podredjuje Ronaldu,Benzema je kanta itd........Ae oladi malo,Dosta sa napusavanjem kluba za koga navijas(ako uopste navijas za Real)Svaka cast Realu na trofejima,ali nece trofeji pobediti lyon ,vec igraci i njihova trenutna forma,lepo je to kad ti klub ima slavnu tradiciju,ali se ne zivi od stare slave!
MVP - Messi-Villa-Pedro

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 dec 2010, 21:00

Prosli put je Real napravio gresku sto u svlacionicu Lyona nije postavio 5% svojih trofeja. Ovaj put ce to uraditi i vidjeces kako to tjera strah u kosti.

Lyon - Real Madrid 0:2
Real Madrid - Lyon 5:0

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 dec 2010, 21:02

Ma uzet ce ih Real ovaj put 'ladno, Lyon je jedva prošao grupu, nisu u nekoj formi a i Real je dosta ozbiljniji ove godine...a tu je i Mourinho koji nece dozvoliti labavo u ovoj fazi takmicenja.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 dec 2010, 21:02

Ma jok bice nesto ovako :

Lyon - Real Madrid 1:1
Real Madrid - Lyon 2:1

I ja zadovoljan. :D

@Brnjoo, da pogledaju ovi nasi igraci trofeje Reala da shvate koja je to velicina i da se ne blamiraju vise.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 dec 2010, 21:05

Pa i ja to oduvijek govorim. Ovi novopeceni Realovci su gladni trofeja u velikim ekipama jer to nikad nisu uspjeli. S druge strane imamo Ramosa i Pepea kojima je vec dosadilo igranje u Realu i ne zanimaju ih bas naslovi niti dobra forma, no sta je tu je, ima i za to lijeka a kakav je vidjet cemo na ljeto 2011. godine.

Prodati sve idiote poput njih dvojice i dovesti dobre i snazne igrace koji su sposobni.

Da se danas moze klonirati, mislim da bi Real dao 90 miliona da kloniraju jos jednog Carvalha.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 dec 2010, 21:07

Brnjoo je napisao/la:Pa i ja to oduvijek govorim. Ovi novopeceni Realovci su gladni trofeja u velikim ekipama jer to nikad nisu uspjeli. S druge strane imamo Ramosa i Pepea kojima je vec dosadilo igranje u Realu i ne zanimaju ih bas naslovi niti dobra forma, no sta je tu je, ima i za to lijeka a kakav je vidjet cemo na ljeto 2011. godine.

Prodati sve idiote poput njih dvojice i dovesti dobre i snazne igrace koji su sposobni.

Da se danas moze klonirati, mislim da bi Real dao 90 miliona da kloniraju jos jednog Carvalha.
Kako to njima dosadilo a npr. Marcelu, Higuainu, Gagu ( dobro on zagrijava klupu ) ne dosadi? Gladni su i oni trofeja, nije njima dosadilo....
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 17 dec 2010, 21:10

ovo cemo rutinski odraditi i tarabe trebaju biti zadovoljne ako zavrse kao Auxere...

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 17 dec 2010, 21:17

L_blancos je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:Tvrdoglav si. Ja ti po stoti put pisem ovdje da sam i sam rekao da cemo izgubiti od Barce i da ovo za Pepea govorim kroz cijelu sezonu.

Kritike su pocele na Mourinhov i Ronaldov racun nakon zadnje utakmice. **** me iznervirao svojim stavom i ponasanjem prema Benzemi, i za svaku njegovu gresku on udara rukom od noge ili od klupu. Cak je i sebi glavu razbio. Mulac ne govori nista Ronaldu i njegovim jadnim ispadima. Ti znas i sam kako se je bacio protiv Barce kad je trazio penal navodno ga Pique napravio. E ono uradi u svakoj ebenoj utakmici!
:D
:D
Brnjo

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 dec 2010, 21:45

L Blancos to sto je tebe uciteljica ucila da se "se" i "je" ne pise spojeno je nesto sasvim drugacije od onoga sto ja imam u navici. Ja kroz pricu kazem se i je, i to uvijek, a ti si zadnji koji mozes ispravljati gospodina kao sto sam ja.

Naile - Marcelu nije dosadilo, on npr, igra sve bolje i bolje, a Pipita je jedan od nasih najboljih igraca.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 dec 2010, 23:10

Lyon :lol: :lol: :lol:
A u pm ja imam noćne more od njih neka me fobija fata :roll: ,ali nadam se prolazu :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

KOJA
Kontakt:

Post Postao/la KOJA » 18 dec 2010, 00:42

HAHAHAHAHHA Ja ne mogu da vjerujem sta vi pisete za serhia ramosa i pepea majke mi.................

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 dec 2010, 10:02

KOJA je napisao/la:HAHAHAHAHHA Ja ne mogu da vjerujem sta vi pisete za serhia ramosa i pepea majke mi.................
Ne sta mi pisemo, nego sta jedan pojedinac pise. Inace, svi ostali su uz Ramosa.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 18 dec 2010, 10:20

Joj glupe rasprave :| Lyon ce doziviti debakl, sta vam je, niste se valjda vi navijači kraljevskog kluba prepali Lyona :)
Big club, great history, Nottm Forest.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 dec 2010, 10:23

Brnjoo je napisao/la:L Blancos to sto je tebe uciteljica ucila da se "se" i "je" ne pise spojeno je nesto sasvim drugacije od onoga sto ja imam u navici. Ja kroz pricu kazem se i je, i to uvijek, a ti si zadnji koji mozes ispravljati gospodina kao sto sam ja.

Naile - Marcelu nije dosadilo, on npr, igra sve bolje i bolje, a Pipita je jedan od nasih najboljih igraca.
gospodin ljaks,
ja ne ispravljam.. ja pisem kako stignem jer mi nije bit da glumim nekog perfekcionistu..
A imam dovoljno godina da bi se mogao malo kulturnije ponasat ako ti je vec mama uvela internet

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 18 dec 2010, 12:17

L_blancos je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:L Blancos to sto je tebe uciteljica ucila da se "se" i "je" ne pise spojeno je nesto sasvim drugacije od onoga sto ja imam u navici. Ja kroz pricu kazem se i je, i to uvijek, a ti si zadnji koji mozes ispravljati gospodina kao sto sam ja.

gospodin ljaks,
ja ne ispravljam.. ja pisem kako stignem jer mi nije bit da glumim nekog perfekcionistu..
A imam dovoljno godina da bi se mogao malo kulturnije ponasat ako ti je vec mama uvela internet
Ja nemam mamu :cry:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 dec 2010, 13:13

Ne mogu docekat da se ovaj covjek vrati:
[youtube][/youtube]

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 18 dec 2010, 13:26

Portillo je napisao/la:Ne mogu docekat da se ovaj covjek vrati:
[youtube][/youtube]
MEsto koga ce igrati?I kad bude dosao,jedno 4-5 kola ce igrati po 20-30 min.
MVP - Messi-Villa-Pedro

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 dec 2010, 13:28

losmi je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Ne mogu docekat da se ovaj covjek vrati:
[youtube][/youtube]
MEsto koga ce igrati?I kad bude dosao,jedno 4-5 kola ce igrati po 20-30 min.
Umjesto Ozila, ili Di Marie. Zavisi koga ce Mourinho stavit na krilo, Mesuta ili Angela, ipak je steta da ovaj majstor zagrijava klupu. A po izjavama Mourinha pred pocetak sezone da ce igru graditi oko Kake i Ronalda moze se zakljuciti da Kaku Jose izuzetno cijeni. A znamo mi da bi vi zeljeli da on sjedi na klupi.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 dec 2010, 13:29

losmi je napisao/la: MEsto koga ce igrati?I kad bude dosao,jedno 4-5 kola ce igrati po 20-30 min.
A, ozbiljno?

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 18 dec 2010, 14:02

Portillo je napisao/la:
losmi je napisao/la: MEsto koga ce igrati?I kad bude dosao,jedno 4-5 kola ce igrati po 20-30 min.
A, ozbiljno?
???Video sam da pise da se vraca 9. januara,pa kazem da se nece jos dugo vratiti u prvu postavu,i Real je u fazi uigravanja,nzn mesto koga ce da igra,mozda mesto Di Marie?
MVP - Messi-Villa-Pedro

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.