FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Zundo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zundo » 26 sep 2020, 19:40

AlfredNobel je napisao/la:
26 sep 2020, 19:38
@Zundo
Ne ulizuj se, dok ne odradiš zadaću. :P
Koliko godina imaš, konto sam mogao bi nešto pomoć u vezi zadaće? :kafa:
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 sep 2020, 19:48

Zundo je napisao/la:
26 sep 2020, 19:40
@Zundo
Preporučio bih ti Škoru, on je akademski građanin i jedva čeka da mu se neko tako javi za savjet.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 sep 2020, 20:03

26 sep 2020, 19:48
Zundo je napisao/la:
26 sep 2020, 19:40
@Zundo
Preporučio bih ti Škoru, on je akademski građanin i jedva čeka da mu se neko tako javi za savjet.
Ja pitarima ne pomažem. :nene:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 26 sep 2020, 20:08

Zundo dupeuvlakator!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 26 sep 2020, 20:10

Zundo reci sta trebas u vezi zadace pa, da se obojica smijemo sto nemamo pojma :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 sep 2020, 20:15

26 sep 2020, 19:27
Jesam, jesam, a ti si hibrid Fergusona, Kloppa, Pepa i Flicka, pa čovjek procjeni igrača na osnovu imena. Opet, svaka čast, to je veći materijal znanja od ovog forumskog. Eto jesam 'filozof i šupljikant', ali po tome si zasigurno ispred mene svjetlosnim godinama.

Naravno da ne može, a to ti upravo radiš.

Dva naredna pasusa opet miješanje krušaka i jabuka.. Kakve veze imaju ove želje, formacije, Šerbečić s ovim što pričam? Svaka čast ako si pogodio sve to.
Ovo oko Sušića bolje formuliši..

Da, govorili ste i evo ga na beku. Danas opet priča da je loš bio protiv Budućnosti i da tu opet treba Hodžić. I da, igra jer se Dušan pokazao kako se pokazao.

Gdje sam rekao da ne znate i da treba klimati glavom? Opet ubacivanje stvari koje veze nemaju s diskusijom 'Bekić-Hadžić'.

'Bolesno voliš Sarajevo'? I to je opravdanje da nekom želiš pogibiju? Još jednom svaka čast, oduševljen sam tvojom ljubavlju i kako koncipiraš stvari. Volim i ja, ali još uvijek imam razum da razlučim neke ozbiljne stvari s kojima se ne da zezati u životu i IGRU po imenu fudbal.

- Rezultatski neuspjesi u igri zvanoj fudbal = željenje pogibije Ješiću.
- Mišljenje kako Hadžić nije dovoljno dobar za FKS i kako nije bolji od Bekića/njegov mendažer = željenje da ih 'pokupi' kamion na putu do Koševa.

Znači, suština svega je da ti već znaš da bi Hadžić bio flop, da ne bi bio napredak u odnosu na Ahmeta i Hareta, da bi zabio par golova i da ne bi bio bolji ni od Bekića? I to ponavljaš, jer si čisto uvjeren u svoje tvrdnje. Uz to, poželiš mu smrt, njemu i nekom kvazi mendažeru Bilalagiću, zarad čega? Ja dođem i kažem ti da treba sačekati da ga vidimo kod nas, da ne letimo pred rudu kao milion puta u prošlosti, da ima fine predispozicije da bude dobar, da je u Zrinjskom igrao fino, protiv jednog Utrechta i tebi nešto nejasno? U čemu je problem?
Opet supljiras
Na osnovu imena? Ne covjece, na osnovu njegovog cv i (ne)igranja u zadnjih 10 godina karijere...28.godina je puuuuuno za fudbalera, decenija fudbala iza njega, blizi oprostaju nego icemu....vrlo tankih fudbalski 10 godina je iza tog igraca koji potencijalno treba biti prvi spic Sarajeva....neubjedljiv je nit koja se provlaci kroz cjelu karijeru....

Imamo finansije i uslove za 5 puta jaceg igraca od Ahmetovica...

Vrlo dobro se moze vidjeti ko ce biti dobar i dobro pojacanje Sarajevu, prvenstveno dobar igrac sa iskustvom i dobar u roli koju trazimo, a za spica jos jednostavnije= golovi,golovi,i samo golovi.....

U 21.vjeku trebamo bacat grah i potpisivat na slijepo i ocekivat da li ce neko explodirat? Nema snimaka, statistike??? Treba svakom dati sansu :D

Naravno da ima veze jer su to igraci za koje svi znaju i su znali da ce bit pojacanja prije nego su dosli a ti tvrdis da to nije moguce znati...kvalitet je lako prepoznati...

Da citiram slavnog Billa Shanklyja
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.
-Neki ljudi misle da je fudbal pitanje zivota i smrti. Uvjeravam vas, puno je ozbiljnije od toga.

Jesic je smece lopovsko koji je dosao da klepi lovu i ugradi se preko svojih krampi od igraca,usput i rezultatski los....

Bilalagic je takodje smece koji je ilegalno vrbovao iz Akademije igrace i odvodio ih iz kluba uz pomoc tadasnjih radnika kluba i trenera.....

Ja to shvatam licno buraz...a kamo srece da smo im fiknuli prijave na vrijeme...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 26 sep 2020, 20:19

Imal ko da nije zakuho sa dencijem? :rol:
12. igrač kluba iz Titove 38b

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 26 sep 2020, 20:21

Hztesanj je napisao/la:
26 sep 2020, 20:19
Nisam ja, ali ozbiljno razmišljam o tome. Hoću i ja da budem dio većine :D
Šalim se naravno. ;)
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 sep 2020, 20:27

Hztesanj je napisao/la:
Ma Alfredu sve smeta
Nemoj kone prcat
Nemoj ovo pisat
Nemoj stetocinama i lopovim zelit smrt
Nemoj govorit da je los igrac
Nemoj dizat igrace kad igraju dobro
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 sep 2020, 20:43

Zundo je napisao/la:
26 sep 2020, 19:23
Bekić bi do sad dao 2 gola
Handze tricu i dvije asistencije. :kafa:

@Alfred, svaka ti cast za zivce.
Bahati, bahati Željkan!
1946

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 26 sep 2020, 20:47

Ma treba otjerat Oremusa.
:urnebes:
1946~

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 26 sep 2020, 20:51

Šugavi Brest pobjedio Bate Borisova u gostima 4:2.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 26 sep 2020, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 26 sep 2020, 21:00

Brest se ocito napali samo na jake ekipe :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 sep 2020, 21:01

Ma **** skotimaaaaa mammuuuuuuuuuu..

Ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 sep 2020, 21:03

Denchi je napisao/la:
26 sep 2020, 20:27
Hztesanj je napisao/la:
Ma Alfredu sve smeta
Nemoj kone prcat
Nemoj ovo pisat
Nemoj stetocinama i lopovim zelit smrt
Nemoj govorit da je los igrac
Nemoj dizat igrace kad igraju dobro
Prcaj ti kad hoćeš i gdje hoćeš, samo je meni bespotrebno zamaranje klubom koji posti od 2012-te. Drugo, kad ih se spominje na proslavama, samo ispadne da imaš komplekse. Umjesto da ih se ignoriše gospodski, to bi im još teže palo. Teme kao što su prepucavanja i slično okej, za to su i namijenjene.

Štetočine, ali u sportskoj igri, velika je razlika, već sam govorio. Drugo je željeti to recimo ubici Vedrana Puljića.
Evo želiš smrt jedno Ješiću, a zašto želiš to isto Irfanu Handžiću i njegovom menadžeru, to mi nisi odgovorio? Momak nit' luk jeo, nit' luk mirisao.

'Nemoj govorit da je loš igrač'.. :?

I ovo zadnje samo ti znaš šta si mislio.

Po ko zna koji put baljezgaš u prazno i govoriš bez pokrića. Baš kao što si do neki dan hrlio da odbraniš Handžića i palio se na svaki pomen, tačnije braniš neodbranjivo. Ne valja ti ta tvrdoglavost, obije se o glavu u većini slučajeva.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 26 sep 2020, 21:06

Historicar je napisao/la:
26 sep 2020, 20:51
Šugavi Brest pobjedio Bate Borisova u gostima 4:2.
Neka je treba nam za nositeljstvo dogodine
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 sep 2020, 21:11

26 sep 2020, 21:03
Prcaj ti kad hoćeš i gdje hoćeš, samo je meni bespotrebno zamaranje klubom koji posti od 2012-te. Drugo, kad ih se spominje na proslavama, samo ispadne da imaš komplekse. Umjesto da ih se ignoriše gospodski, to bi im još teže palo. Teme kao što su prepucavanja i slično okej, za to su i namijenjene.
Kad sam ja ovo poslije proslave napisao, kažu svi da ne kontam rivalitet, da je tako uvijek bilo. Možda jest kad smo mi uzimali titulu svako 7 godina a oni svake godine trofej. Sad smo postali toliko veći, moćniji, važniji u BH i evropskim okvirima od njih da nema potrebe da ih ikad spomenemo, ni na temi ni na stadionu (osim u direktnom susretu). Ni navijači Juventusa se ne zamaraju Torinom, ne vidim što bismo mi njima.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 26 sep 2020, 21:13

skoroalen je napisao/la:
26 sep 2020, 21:11
Kad sam ja ovo poslije proslave napisao, kažu svi da ne kontam rivalitet, da je tako uvijek bilo. Možda jest kad smo mi uzimali titulu svako 7 godina a oni svake godine trofej. Sad smo postali toliko veći, moćniji, važniji u BH i evropskim okvirima od njih da nema potrebe da ih ikad spomenemo, ni na temi ni na stadionu (osim u direktnom susretu). Ni navijači Juventusa se ne zamaraju Torinom, ne vidim što bismo mi njima.
Škoro, šta bi za onu zadaću? :eh:
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 sep 2020, 21:16

Zundo je napisao/la:
26 sep 2020, 21:13
skoroalen je napisao/la:
26 sep 2020, 21:11
Škoro, šta bi za onu zadaću? :eh:
Javi se kad u potpis staviš Džeksona, i snimi video gdje tri put govoriš "Štilić Semir unosi nemir". Onda ćemo pričat. :mrgreen:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 sep 2020, 21:17

26 sep 2020, 18:23
Samozdravlje je napisao/la:
26 sep 2020, 17:11
@AN
- Ako kazem da nama trebaju dva desna beka, valjda to govori da Hodzica ne dozivljvam kao dobrog.
- Nisam ja neko ko umotava, rekao sam da je Mirko bio vrh prije i da je super odigrao protiv Celtica do povrede, ali da za te pare mozemo angazovati jos jednog Pejovica. Evo otvoreno, da ne moze otvorenije:Ne bih 30.06."21 produzio Oremusa i jos 5-6 igraca.
- Nemam ja problem da mi se kaze svasta i ne trazim zastitu radi godina. Uhvatio sam se u kolo i moram trpiti. Tipa glup si, nemas pojma, levatu i papcino. Ne bi bilo lijepo psovati, ali i na to sam spreman. Zaobici cu.
- Cini mi se da ovaj pdf FKS postaje pdf 10-15 ljudi i ako imas malo drugacije misljenje, eto njih 10-15 da te ismiju. Procitam,ali me ne dotice. Ima tu momaka zbog kojih i pisem i do cijeg misljenja mi je stalo. Pocesto si u toj grupi, ali ne uvijek.
- Uzivam sto je moj Klub u PO EL i to bas uzivam.
Kad god vam se nešto kaže, ide tipična ova boldirana.

Eto tako, rekao si da ne bi produžio Oremušu i gotovo. Ne stalno vrtitit jednu priču i težiti ka nekoj objektivnosti, a malo je reći da je nema. Ne bi produžio da se pitaš i ja to poštujem.

Isti primjer kao Denchi za Bekića..

Korektno i posteno si napisao, ovo plavo bas ne stoji. Nikad vise Bekici, hvala im za sve dobro, halal im za sve manje dobro. Nemoj zayebavati bio sam i ranije konkretan, samo od mene nikad se nije i nece cuti ono "da hoce noge slomiti, da im psujem i da im opcenito kao ljudima zelim zlo". Iskreno nekad se i postidim kad pojedinca okarakterisem kao neperspektivnim, a onda skontam koliko sam nebitan,sto me neko zarezuje :rol: .

Meni mozes prebaciti naivnost zato sto vas ovdje dozivljavam kao kad sam bio redovan na Istoku i grlis se i radujes sa onim covjekom do sebe, a prvi put ga vidis. Sve u svemu dobar si Ti momak, samo moras shvatiti da ima ljudi koji drugacije misle, a nemaju inters od Kluba. Jesam doduse dobio paket od UNFKS(ono na pocetku covida19, zastavu jos nisam i necu otpakovati..). Vozdra @MrSarkazam :urnebes:
PS. Dobri su svi ovi sa 30+ god. :rol:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Hajdeee, UltraSa46, Vanja8 i 69 gostiju.