To je do organizatora (domaćina)VenamaHrabrih je napisao/la: ↑26 sep 2020, 18:34A kad se, opet, dogodi, hoćel bit prijenosa?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A da no, đetiću, viđu li ti što pitam ja? Oli bit prenosa, a ne, jadan, jel odgođena.
Okle 56 biljaka, tj trava?! To si ti, bezbeli, gljive turo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dobro, da ne idemo dalje. Šta dalje da raspravljam kad već znaš i tvrdiš da bi bio flopčina ala Altiparmakovski, a nije momak ni došao, a kamoli zakoračio na teren. To je znači znanje kakvo Guardiola, Klopp i Mourinho zajedno ne posjeduju - prepoznati kakav će taj neko biti, a on tek u pregovorima. Svaka čast.Denchi je napisao/la: ↑26 sep 2020, 18:32Kad me vec spominjesAlfredNobel je napisao/la: ↑26 sep 2020, 18:23
Isti primjer kao Denchi za Bekića.. Sviđa ti se Bekić, poštujem, ne sviđa ti se Hadžić i ne misliš da je upgrade u odnosu na ovaj dvojac koji imamo, i to poštujem. Ali, non stop ponavljati da ti je Irfan odvratan, napisati 20 postova gdje ideš glavom kroz zid, uz želje da ga na putu do ovamo složi kamion je morbidno. To ne bih poželio ni Ješiću kad bi ga sutra postavili umjesto Vinka. Izraziš mišljenje i doviđenja. Ma jok, udri po svome, kao eto on s sigurnošću zna da ovaj sutra ne bi rešetao kod nas.
Fulio si poentu
Za mene Bekic vise nije za Sarajevo, ali ima neku historiju u nasem klubu i nije otisao na ruzan nacin....
Kvalitet Irfana Hadzica je sporan. On nije upgrade na Bekica, a sa nasim napadacima se ne treba porediti jer je razlika drasticna....
Zabio bi par golova ko sto bi svako da ga stavis u ovu ekipu...taj ne zna sta je resetat u karijeri jer to nikad nije napravio....
Ja se razlikujem onda u tome jer ja iskreno zelim svakome ko osteti Sarajevo da ga kamion pukne bar sedmicno jednom...Jesicu posebno...
I to da li je upgrade u odnosu na Amera je upitno, jer naravno kao što rekoh, nije ni obukao naš dres, niti je zakoračio na teren.
Željenje smrti nekome radi nekih sportskih rezultata i stvari je bolesno.
Tako se isto balilo za nekim 'velikim' imenima, pa oni ispadoše nikakvi ili prosječni. Evo to imamo i u slučaju Sušića, koji tek treba da pokaže da li je pojačanje ili nije, a šanse su podjednake za oba ishoda.
Ovi što su došli, pa se drvlje i kamenje na njih, pa pljuvalo, pa nije davalo posebnog značaja ispadoše najbolji, a nije isključeno da bi takav bio i Hadžić. Od Stanojevića, Adukora, Pejovića, Tatara, Miličevića, Velkoskog itd.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Adano grdan ne bio, iskustvo je majka mudrosti, svašta se pilo dok se nije došlo na svoje....VenamaHrabrih je napisao/la: ↑26 sep 2020, 18:38A da no, đetiću, viđu li ti što pitam ja? Oli bit prenosa, a ne, jadan, jel odgođena.
Jedino od nje ne boli glava, nije država AU i car Franjo bija ovđekan i u amanet nam ostavili kapitalca Jeger....
Podmlađuje....

FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Ono jest tačno sve što si napisao, ali, opet, u, haman, svakom postu, spominješ pišanje?! Te; pišaj me, Fanimo, te; pišaj vako, pišaj me nako, te nije mi ovaj igrač po okusu(?!), pa evo i sad.AlfredNobel je napisao/la: ↑26 sep 2020, 18:23Kad god vam se nešto kaže, ide tipična ova boldirana.Samozdravlje je napisao/la: ↑26 sep 2020, 17:11@AN
- Ako kazem da nama trebaju dva desna beka, valjda to govori da Hodzica ne dozivljvam kao dobrog.
- Nisam ja neko ko umotava, rekao sam da je Mirko bio vrh prije i da je super odigrao protiv Celtica do povrede, ali da za te pare mozemo angazovati jos jednog Pejovica. Evo otvoreno, da ne moze otvorenije:Ne bih 30.06."21 produzio Oremusa i jos 5-6 igraca.
- Nemam ja problem da mi se kaze svasta i ne trazim zastitu radi godina. Uhvatio sam se u kolo i moram trpiti. Tipa glup si, nemas pojma, levatu i papcino. Ne bi bilo lijepo psovati, ali i na to sam spreman. Zaobici cu.
- Cini mi se da ovaj pdf FKS postaje pdf 10-15 ljudi i ako imas malo drugacije misljenje, eto njih 10-15 da te ismiju. Procitam,ali me ne dotice. Ima tu momaka zbog kojih i pisem i do cijeg misljenja mi je stalo. Pocesto si u toj grupi, ali ne uvijek.
- Uzivam sto je moj Klub u PO EL i to bas uzivam.
Eto tako, rekao si da ne bi produžio Oremušu i gotovo. Ne stalno vrtitit jednu priču i težiti ka nekoj objektivnosti, a malo je reći da je nema. Ne bi produžio da se pitaš i ja to poštujem.
Isti primjer kao Denchi za Bekića.. Sviđa ti se Bekić, poštujem, ne sviđa ti se Hadžić i ne misliš da je upgrade u odnosu na ovaj dvojac koji imamo, i to poštujem. Ali, non stop ponavljati da ti je Irfan odvratan, napisati 20 postova gdje ideš glavom kroz zid, ponavljaš neke statističke parametre koji su nebitni, uz želje da ga na putu do ovamo složi kamion je morbidno. To ne bih poželio ni Ješiću kad bi ga sutra postavili umjesto Vinka. Izraziš mišljenje i doviđenja. Ma jok, udri po svome, kao eto on s sigurnošću zna da ovaj sutra ne bi rešetao kod nas.
Ponavljam, pri potpisu Fanima sam odmah rekao da ne očekujem ništa, ali naravno dajem mu šansu i želim mu svu sreću. Nisam jedva čekao da Fanimo ništa ne napravi i konstatno to ponavljao, pa dolazio ovdje i govorio 'e jesam vam rekao' i uvjeravao raju da misli isto. Zabio dva Slobodi, odmah sam rekao da me nastavi pišati svojim igrama. E to je razlika.
Drugo, ne mogu Dušana očima, kad vidim da ima 0% elana, a igra u FKS, život mi se smuči. Pa opet ne idem i ne trubim kako je loš i kako mi je odvratan. Rekao sam da ga ne gotivim i hajmo dalje.
Što to tako? Kakva je to fiksacija? Očigledno si nečim nezadovoljan i zbog nečega ljut.
Mogu li kako pomoći?
Pa deder, ako si junak od mejdana, doćeraj mi tovar toga blaga.Red1946 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 18:44Adano grdan ne bio, iskustvo je majka mudrosti, svašta se pilo dok se nije došlo na svoje....VenamaHrabrih je napisao/la: ↑26 sep 2020, 18:38A da no, đetiću, viđu li ti što pitam ja? Oli bit prenosa, a ne, jadan, jel odgođena.
Jedino od nje ne boli glava, nije država AU i car Franjo bija ovđekan i u amanet nam ostavili kapitalca Jeger....
Podmlađuje....![]()
Tvoje lice svjetlo na divanu, tvoja sablja sjekla na mejdanu, a ja ću te za života pjesmom darivati...
Ma ti si jedan veliki filozof i supljikantAlfredNobel je napisao/la: ↑26 sep 2020, 18:43Dobro, da ne idemo dalje. Šta dalje da raspravljam kad već znaš i tvrdiš da bi bio flopčina ala Altiparmakovski, a nije momak ni došao, a kamoli zakoračio na teren. To je znači znanje kakvo Guardiola, Klopp i Mourinho zajedno ne posjeduju - prepoznati kakav će taj neko biti, a on tek u pregovorima. Svaka čast.
I to da li je upgrade u odnosu na Amera je upitno, jer naravno kao što rekoh, nije ni obukao naš dres, niti je zakoračio na teren.
Tako se isto balilo za nekim 'velikim' imenima, pa oni ispadoše nikakvi ili prosječni. Evo to imamo i u slučaju Sušića, koji tek treba da pokaže da li je pojačanje ili nije, a šanse su podjednake za oba ishoda.
Ovi što su došli, pa se drvlje i kamenje na njih, pa pljuvalo, pa nije davalo posebnog značaja ispadoše najbolji, a nije isključeno da bi takav bio i Hadžić. Od Stanojevića, Adukora, Pejovića, Tatara, Miličevića, Velkoskog itd.
Ne moze se znati ko je pojacanje dok ne dodje ma nemoj zajebavat?
Nismo govorili za Fanima zadnje 2 sezone da bi bilo extra da dodje i da bi bilo Vrh Tatar lijevo Fanimo desno, pravili formacije????
Nismo govorili sa Susica dok nije dosao da bi bilo dobro??? Nismo govorili da bi Serbecic bio dobar da dodje???
Sigurno nismo ni od kako je Oremus dosao govorili da treba igrat na desnom beku??? Pa sad igra....
Nista ba ne znamo, samo trebamo klimat glavom i vikat yes!
Treba klimat kad se dovede Tucakovic i Jahic, mozda budu pojacanja ne zna se nikad dok ne zaigraju???
A sigurno je to da ja bolesno volim Sarajevo...kao i mnogi jos osim mene...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Mogli smo Adukora na stopera.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Joj toga kad se sjetim, guranja Adukora i Stanojevica na stopera pored zdravog Sofranca...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- hordasDoboj
- Kontakt:
Kad bi prosli u grupu, ja bih vratio Lazića, pravi profesionalac.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Irfan zabio gol, kako bi nam samo legao za Celtica....
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kako sve izgleda, na zimu bi se mogao dovesti napadac. Ja bih se i Handzicu zahvalio usput.
Do tada izgleda gledamo Ahmeta, sto nije sad lose kad krila zabijaju.
Do tada izgleda gledamo Ahmeta, sto nije sad lose kad krila zabijaju.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Sta je sa Jukicem jel spreman
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jesam, jesam, a ti si hibrid Fergusona, Kloppa, Pepa i Flicka, pa čovjek procjeni igrača na osnovu imena. Opet, svaka čast, to je veći materijal znanja od ovog forumskog. Eto jesam 'filozof i šupljikant', ali po tome si zasigurno ispred mene svjetlosnim godinama.Denchi je napisao/la: ↑26 sep 2020, 18:56Ma ti si jedan veliki filozof i supljikantAlfredNobel je napisao/la: ↑26 sep 2020, 18:43Dobro, da ne idemo dalje. Šta dalje da raspravljam kad već znaš i tvrdiš da bi bio flopčina ala Altiparmakovski, a nije momak ni došao, a kamoli zakoračio na teren. To je znači znanje kakvo Guardiola, Klopp i Mourinho zajedno ne posjeduju - prepoznati kakav će taj neko biti, a on tek u pregovorima. Svaka čast.
Nismo govorili za Fanima zadnje 2 sezone da bi bilo extra da dodje i da bi bilo Vrh Tatar lijevo Fanimo desno, pravili formacije????
Nismo govorili sa Susica dok nije dosao da bi bilo dobro??? Nismo govorili da bi Serbecic bio dobar da dodje???
Sigurno nismo ni od kako je Oremus dosao govorili da treba igrat na desnom beku??? Pa sad igra....
Treba klimat kad se dovede Tucakovic i Jahic, mozda budu pojacanja ne zna se nikad dok ne zaigraju???
Naravno da ne može, a to ti upravo radiš.
Dva naredna pasusa opet miješanje krušaka i jabuka.. Kakve veze imaju ove želje, formacije, Šerbečić s ovim što pričam? Svaka čast ako si pogodio sve to.
Ovo oko Sušića bolje formuliši..
Da, govorili ste i evo ga na beku. Danas opet priča da je loš bio protiv Budućnosti i da tu opet treba Hodžić. I da, igra jer se Dušan pokazao kako se pokazao.
Gdje sam rekao da ne znate i da treba klimati glavom? Opet ubacivanje stvari koje veze nemaju s diskusijom 'Bekić-Hadžić'.
'Bolesno voliš Sarajevo'? I to je opravdanje da nekom želiš pogibiju? Još jednom svaka čast, oduševljen sam tvojom ljubavlju i kako koncipiraš stvari. Volim i ja, ali još uvijek imam razum da razlučim neke ozbiljne stvari s kojima se ne da zezati u životu i IGRU po imenu fudbal.
- Rezultatski neuspjesi u igri zvanoj fudbal = željenje pogibije Ješiću.
- Mišljenje kako Hadžić nije dovoljno dobar za FKS i kako nije bolji od Bekića/njegov mendažer = željenje da ih 'pokupi' kamion na putu do Koševa.
Znači, suština svega je da ti već znaš da bi Hadžić bio flop, da ne bi bio napredak u odnosu na Ahmeta i Hareta, da bi zabio par golova i da ne bi bio bolji ni od Bekića? I to ponavljaš, jer si čisto uvjeren u svoje tvrdnje. Uz to, poželiš mu smrt, njemu i nekom kvazi mendažeru Bilalagiću, zarad čega? Ja dođem i kažem ti da treba sačekati da ga vidimo kod nas, da ne letimo pred rudu kao milion puta u prošlosti, da ima fine predispozicije da bude dobar, da je u Zrinjskom igrao fino, protiv jednog Utrechta i tebi nešto nejasno? U čemu je problem?
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 26 sep 2020, 19:36, ukupno mijenjano 3 puta.
Svaka čast, iskreno ti si mi jedan od najdražih forumašaAlfredNobel je napisao/la: ↑26 sep 2020, 19:27Jesam, jesam, a ti si hibrid Fergusona, Kloppa, Pepa i Flicka, pa čovjek procjeni igrača na osnovu imena. Opet, svaka čast, to je veći materijal znanja od ovog forumskog. Eto jesam 'filozof i šupljikant', ali po tome si zasigurno ispred mene svjetlosnim godinama.Denchi je napisao/la: ↑26 sep 2020, 18:56Ma ti si jedan veliki filozof i supljikantAlfredNobel je napisao/la: ↑26 sep 2020, 18:43Dobro, da ne idemo dalje. Šta dalje da raspravljam kad već znaš i tvrdiš da bi bio flopčina ala Altiparmakovski, a nije momak ni došao, a kamoli zakoračio na teren. To je znači znanje kakvo Guardiola, Klopp i Mourinho zajedno ne posjeduju - prepoznati kakav će taj neko biti, a on tek u pregovorima. Svaka čast.
Naravno da ne može, a to ti upravo radiš.
Dva naredna pasusa opet miješanje krušaka i jabuka.. Kakve veze imaju ove želje, formacije, Šerbečić s ovim što pričam? Svaka čast ako si pogodio sve to.
Ovo oko Sušića bolje formuliši..
Da, govorili ste i evo ga na beku. Danas opet priča da je loš bio protiv Budućnosti i da tu opet treba Hodžić. I da, igra jer se Dušan pokazao kako se pokazao.
Gdje sam rekao da ne znate i da treba klimati glavom? Opet ubacivanje stvarih koje veze nemaju s diskusijom 'Bekić-Hadžić'.
'Bolesno voliš Sarajevo'? I to je opravdanje da nekom želiš pogibiju? Još jednom svaka čast, oduševljen sam tvojom ljubavlju i kako koncipiraš stvari.
- Rezultatski neuspjesi u igri zvanoj fudbal = željenje pogibije Ješiću.
- Mišljenje kako Hadžić nije dovoljno dobar za FKS i kako nije bolji od Bekića/njegov mendažer = željenje da ih 'pokupi' kamion na putu do Koševa.
Znači, suština svega je da ti već znaš da bi Hadžić bio flop, da ne bi bio napredak u odnosu na Ahmeta i Hareta, da bi zabio par golova i da ne bi bio bolji ni od Bekića? I to ponavljaš, jer si čisto uvjeren u svoje tvrdnje. Uz to, poželiš mu smrt, njemu i nekom kvazi mendažeru Bilalagiću, zarad čega? Ja dođem i kažem ti da treba sačekati da ga vidimo kod nas, da ne letimo pred rudu kao milion puta u prošlosti, da ima fine predispozicije da bude dobar, da je u Zrinjskom igrao fino, protiv jednog Utrechta i tebi nešto nejasno? U čemu je problem?

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Jesi vidio kako Hadzic zabija sa raskinutim ugovorom jos da ima ugovor sa Turcima 3 bi dao do sad 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Sta ste nervozni tek je u cetvrtak utakmica.
Sabura malo dobro je ovo sve, Ahmet zabija u cetvrtak
. Opustenije malo uzivajte, nema od prepucavanja nista, bezz nervoza.
Sabura malo dobro je ovo sve, Ahmet zabija u cetvrtak

- AlfredNobel
- Kontakt:
@Zundo
Ne ulizuj se, dok ne odradiš zadaću.
Ne ulizuj se, dok ne odradiš zadaću.

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 5 gostiju.