forgempp je napisao/la: ↑26 sep 2020, 17:30A kako ti znas gdine samozdravlje za koje pare igra Oremus, mozda za pare koje dobija ispunjava sva ocekivanja. Momak je iskusan, bori se ko lav i igra gdje god mu trener kaze, dakle pravi timski igrac.Samozdravlje je napisao/la: ↑26 sep 2020, 17:11@AN
- Ako kazem da nama trebaju dva desna beka, valjda to govori da Hodzica ne dozivljvam kao dobrog.
- Nisam ja neko ko umotava, rekao sam da je Mirko bio vrh prije i da je super odigrao protiv Celtica do povrede, ali da za te pare mozemo angazovati jos jednog Pejovica. Evo otvoreno, da ne moze otvorenije:Ne bih 30.06."21 produzio Oremusa i jos 5-6 igraca.
- Nemam ja problem da mi se kaze svasta i ne trazim zastitu radi godina. Uhvatio sam se u kolo i moram trpiti. Tipa glup si, nemas pojma, levatu i papcino. Ne bi bilo lijepo psovati, ali i na to sam spreman. Zaobici cu.
- Cini mi se da ovaj pdf FKS postaje pdf 10-15 ljudi i ako imas malo drugacije misljenje, eto njih 10-15 da te ismiju. Procitam,ali me ne dotice. Ima tu momaka zbog kojih i pisem i do cijeg misljenja mi je stalo. Pocesto si u toj grupi, ali ne uvijek.
- Uzivam sto je moj Klub u PO EL i to bas uzivam.
I kako naci 2 dobra desna beka. Tesko je i jednog dobrog naci, a kamo li 2 i to da jedan sjedi na klupi, teeesko.
U pravu si gospodine @forgempp ne znam, ali pretpostavljam kao sto i mnogi ovdje pretpostavljaju za mnoge stvari. Nisam rekao dva dobra beka u ovom postu , ranije sam pisao jedan bas dobar, a drugi"onako". "Spostovani" gosp.@forgempp , da li se poznajemo sa nekog drugog pdf?