FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta je sa travom u Zenici, meni je bila ok. Nesto se zale..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Jeko sad Bilalaagic?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pa vidim i u Celiku nisu zadovoljni, a i repka hoce da igra na Grbavici. Moramo pravit Kosevo podhitno teren mjenjat i pravit uslove za kategoriju 4. Nadam se sledece godine da ce o moci igrat Evropu kuci..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Irfanov menadzer
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Crni21. Ofirno do bola, em 21, em i kone kontale da metnu ime Crni.
Morto reaguj, odosmo na africki kup nacija.
Morto reaguj, odosmo na africki kup nacija.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
.
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 26 sep 2020, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Znaci ova prva tri kola samo da troskove poklopis i malo zarade, al zaradit ce se i na kartama, grupe vec dobra cifra za nase prilikemiky_hz je napisao/la: ↑26 sep 2020, 15:04Pitaristok je napisao/la: ↑26 sep 2020, 14:52Jel ima podatak koja je lova u pitanju ovog novog takmicenja1.pretkolo. 112.000
2.pretkolo. 118.000
3.pretkolo. 124.000
Playoff. 130.000
Ulazak u skupinu. 1 240 000
Pobjeda u skupini. 172.00
Nerjeseno u skupini. 60.00
Prvi u skupini. 288.000
Drugi u skupini. 144.000
Mozel se ikako promjenit nick, nisam znao da ce me ovaj nick ovoliko kostati

FK Sarajevo
-
- Kontakt:
@AN
- Ako kazem da nama trebaju dva desna beka, valjda to govori da Hodzica ne dozivljvam kao dobrog.
- Nisam ja neko ko umotava, rekao sam da je Mirko bio vrh prije i da je super odigrao protiv Celtica do povrede, ali da za te pare mozemo angazovati jos jednog Pejovica. Evo otvoreno, da ne moze otvorenije:Ne bih 30.06."21 produzio Oremusa i jos 5-6 igraca.
- Nemam ja problem da mi se kaze svasta i ne trazim zastitu radi godina. Uhvatio sam se u kolo i moram trpiti. Tipa glup si, nemas pojma, levatu i papcino. Ne bi bilo lijepo psovati, ali i na to sam spreman. Zaobici cu.
- Cini mi se da ovaj pdf FKS postaje pdf 10-15 ljudi i ako imas malo drugacije misljenje, eto njih 10-15 da te ismiju. Procitam,ali me ne dotice. Ima tu momaka zbog kojih i pisem i do cijeg misljenja mi je stalo. Pocesto si u toj grupi, ali ne uvijek.
- Uzivam sto je moj Klub u PO EL i to bas uzivam.
- Ako kazem da nama trebaju dva desna beka, valjda to govori da Hodzica ne dozivljvam kao dobrog.
- Nisam ja neko ko umotava, rekao sam da je Mirko bio vrh prije i da je super odigrao protiv Celtica do povrede, ali da za te pare mozemo angazovati jos jednog Pejovica. Evo otvoreno, da ne moze otvorenije:Ne bih 30.06."21 produzio Oremusa i jos 5-6 igraca.
- Nemam ja problem da mi se kaze svasta i ne trazim zastitu radi godina. Uhvatio sam se u kolo i moram trpiti. Tipa glup si, nemas pojma, levatu i papcino. Ne bi bilo lijepo psovati, ali i na to sam spreman. Zaobici cu.
- Cini mi se da ovaj pdf FKS postaje pdf 10-15 ljudi i ako imas malo drugacije misljenje, eto njih 10-15 da te ismiju. Procitam,ali me ne dotice. Ima tu momaka zbog kojih i pisem i do cijeg misljenja mi je stalo. Pocesto si u toj grupi, ali ne uvijek.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ništa ne mjenjaj...
Šta ima veze za 21.... Ovdje neki stavljaju i DžekA, pa se smatraju vrlim navijačima RajvoSa...
I Morto zna da ovdje pišu i kako sami kažu bivši navijači ŽeljA, pa imaš i ti pravo da promjeniš stranu...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Ma **** Bilalaagica tog
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
fera je napisao/la: ↑26 sep 2020, 16:23
Pisao sam tokom utakmice slicno nesto. Odigrao je dosta losu utakmicu al se kasnije dozvao i fino priveo mec kraju i malo popravio utisak.
Razumijem da ga ne pljuju jer ima jos kredita al ako nastavi sa ovakvim partijama doci ce na red. Za nadati se radi naseg kluba da mu je ono bio samo los dan i da ce igrati sve bolje. Vezni red je dolaskom adukora popunjen nema potrebe da se oremus vraca.
Ma @fera prijatelju dBd da bude Dzemo Berberovic iz najboljih dana. Izviniti cu se.

Samo nek odigra 4/6 kako valja ili jos bolje da bude vrh protiv Celtic-a i udjemo u grupe i nek onda landara

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo Vanja i Škoro..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma nikad ja nisam mjeno stranu drug od malena navijam za Sarajevo, al je moja greska sto sam nick ovako stavio trebo sam malo razmislit al jbg.
FK Sarajevo
A kako ti znas gdine samozdravlje za koje pare igra Oremus, mozda za pare koje dobija ispunjava sva ocekivanja. Momak je iskusan, bori se ko lav i igra gdje god mu trener kaze, dakle pravi timski igrac.Samozdravlje je napisao/la: ↑26 sep 2020, 17:11@AN
I kako naci 2 dobra desna beka. Tesko je i jednog dobrog naci, a kamo li 2 i to da jedan sjedi na klupi, teeesko.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
evo Irfan od prve minute ponovo
-
- Kontakt:
haris004 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 21:40Sinoćna utakmica nam može biti velika pouka. Strašno loše smo odigrali, svaki igrač je imao očajne greške u jednom dijelu utakmice što je i dovelo da nismo u stanju centra preć protiv Budućnosti. Mnogo sreće smo imali, očito je i pritisak odradio svoje ali baš sam bio razočaran u toku utakmice, na onih 1:1. Koliko smo stvorili priču da smo ekstra ekipa sa glavom i repom sinoć se ništa od tog nije vidjelo. Ona količina kikseva je strašna za taj nivo takmičenja. Srećom smo prošli. Jesu seljačka ekipa, suđenje jeste bilo loše ali smo mi najlošiji u tom svemu.
Nadam se da je riječ samo o lošem danu i da će nas razuvjeriti već u četvrtak. Historijska prilika, ja vjerujem u momke i nadam se da će naučit nešto iz ove utakmice ali ruku na srce, očajna igra i očajna utakmica sinoć.
Sinoc me bas tvoj post dojmio, malo sam povrsno komentarisao. Jesmo stvorili pricu da smo ekstra, ali nam je prica osnovana. Neosnovano smo podcjenili ekipu Buducnosti. Neko kome Astana ne dadne gol nije slaba ekipa. Niko ih nije dobio u dvije utakmice vise od dva razlike. Dobro su nas izanalizirali i udarili gdje smo slabi. I Ludogorec su nasikirali. Kad saberes mi smo pored 2 gola imali jos 3 mrtva zicera, a oni pored datog gola jos dvije 100% prilike. Dominirali su 15 min. drugog poluvremena i jalovo kad su imali igraca vise. Na kraju igrali na neutralnom terenu. Hvala opstini Centar.
No ono zbog cega po drugi put komentarisem tvoj post jeste. Mi nismo klub poput PSG i slicnih. Dodje gazda i stalno"daje ribu", mi smo klub kojeg "gazda" pomocu uprave zeli nauciti da lovimo ribu. To ide sporije, ali je sigurnije. Gazdi dosadi PSG i on rasproda sta ima i PSG u 4 ligu Francuske. Kod nas je drugacija situacija. Stvorili se uslovi za treniranje,pokrili se dugovi i sada lagano idemo prema samoodrzivom klubu.
Hvala SS i igracima sto ostvarise da cekamo cetvrtak u nadi da su i grupe dohvatljive. Uprava, SS i igraci su Namu i Tanu dokazali da je njihovo ulaganje opravdano i da ce i oni profitirati aBd. Pozdrav mladicu.

Što bi bilo dobro dovesti Jovanovića iz Borca,naravno ako Šerba ode.
Nema potrebe ima boljih i mladjih stopera...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hajdeee, Varijantas8, Zagor, zagorski i 40 gostiju.