NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
A logika kad si najveci svih vremena da te najvise i mrze 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Prestao sam gledati utakmice nakon one namjestaljke protiv Houstona. Samo luda osoba ne vidi sta se desava.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ja mislim da ga niko ne mrzi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jesi ti brate dosadan
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sportske velicine zbog vlastitih kompleksa mrze samo luzeri i paćenici. Opcenito mrziti nekog kog ne poznajes licno, ko nije neki zlocinac ili nesto takvo, to moze samo zaista jako neinteligentna osoba. Ja nikad ni jednog sportistu nisam mrzio, cak ni one najodvratnije poput Tottija ili ovog krembila Beverlija.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Dobro, ne mislim bukvalno mrziti jbt da osjecas mrznju prema njemu, nego ono, da se traze mane i sta sve ne kako vi se levron uzdigao jel.. Ko sto ovaj misli da je to isti slucaj s lebronom, cisto sumnjam da misli na pravu mrznju xDBuffonGigi je napisao/la: ↑26 sep 2020, 15:22Sportske velicine zbog vlastitih kompleksa mrze samo luzeri i paćenici. Opcenito mrziti nekog kog ne poznajes licno, ko nije neki zlocinac ili nesto takvo, to moze samo zaista jako neinteligentna osoba. Ja nikad ni jednog sportistu nisam mrzio, cak ni one najodvratnije poput Tottija ili ovog krembila Beverlija.
brokula ti je primjer takve osobeBuffonGigi je napisao/la: ↑26 sep 2020, 15:22Sportske velicine zbog vlastitih kompleksa mrze samo luzeri i paćenici. Opcenito mrziti nekog kog ne poznajes licno, ko nije neki zlocinac ili nesto takvo, to moze samo zaista jako neinteligentna osoba. Ja nikad ni jednog sportistu nisam mrzio, cak ni one najodvratnije poput Tottija ili ovog krembila Beverlija.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
zar fkt nema neka tema za NBA prepucavanja. Ovdje svega osim diskusije o narednoj utakmici, i diskusija o prethodnoj utakmici (koja nije suptilno podjebavanje)...relativno kasno sam se odlucio ukljuciti na ovaj PDF, ali sam kontao jbg NBA uglavnom prate ljudi odredjene inteligencije, posebno kod nas, imat ce se sta procitati. ono UBJEDLJIVO NAJNEKVALITETNIJI PDF na cijelom forumu covjece hahaha, a nije to lako postici.
toliko se ljudi boje dati prognozu da je to smijesno, ljdui se boje foruma jer sta ako pogrijese
toliko se ljudi boje dati prognozu da je to smijesno, ljdui se boje foruma jer sta ako pogrijese

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ovaj pdf je kancer,normalni su davno odustali 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
-
- Kontakt:
Zašto LeBron malim slovima , pa nije tebi 14 godina

Iz dana u dan sve više se pretvaraš u Alema

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ma na mobitelu kuckam pa mi nekad mrsko veliko slovo nekad nije, kako naleti.. Otkucam, pa mi mrsko brisati pa znam za poslije gdje trebabombaysaphire je napisao/la: ↑26 sep 2020, 16:02Zašto LeBron malim slovima , pa nije tebi 14 godina![]()
Iz dana u dan sve više se pretvaraš u Alema![]()

-
- Kontakt:
Bježi ba JHam-e, ti si dobar momak , sa tobom se uvijek mogla voditi fina i normalna rasprava , šta si sad pomahnitaoJHam je napisao/la: ↑26 sep 2020, 16:04Ma na mobitelu kuckam pa mi nekad mrsko veliko slovo nekad nije, kako naleti.. Otkucam, pa mi mrsko brisati pa znam za poslije gdje trebabombaysaphire je napisao/la: ↑26 sep 2020, 16:02Zašto LeBron malim slovima , pa nije tebi 14 godina![]()
![]()

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
dandabombaysaphire je napisao/la: ↑26 sep 2020, 16:07
Bježi ba JHam-e, ti si dobar momak , sa tobom se uvijek mogla voditi fina i normalna rasprava , šta si sad pomahnitao![]()
![]()
23
Nerviraju me ovi sto Jamesu i Davisu sve treba svirati a kad se pozalis na sudjenje pamrtuju kako nije jer nije na njima jel... Eno Edvinu postavio video da nadje ta slobodna sto su Jamesa zkainuli u trecoj, postavio video gdje sudija ocjenjuje sudjenje, ni jedno ni drugo ne ide u prilog i odma niko nista jelbombaysaphire je napisao/la: ↑26 sep 2020, 16:07Bježi ba JHam-e, ti si dobar momak , sa tobom se uvijek mogla voditi fina i normalna rasprava , šta si sad pomahnitaoJHam je napisao/la: ↑26 sep 2020, 16:04Ma na mobitelu kuckam pa mi nekad mrsko veliko slovo nekad nije, kako naleti.. Otkucam, pa mi mrsko brisati pa znam za poslije gdje trebabombaysaphire je napisao/la: ↑26 sep 2020, 16:02
Zašto LeBron malim slovima , pa nije tebi 14 godina![]()
![]()
![]()
![]()

Samo fakti jbg
Da da ..
Ostaje jos MIami kao njihova nada

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
koliko su odvratni ovi ''navijači'' lejkersa, tačno ću početi navijati za onog debelog srbina
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.