Koji je tebi bolji?Po meni je Telles.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Od obojice je shaw bolji.
- camparinho
- Kontakt:
Koji god od njih dvojice da dodje je napredak, a ako bi im dosao neko ozbiljan na stoperu da zamijeni lindelofa bilo bi im vrh.
Clutch city be safe rage hard!
Koliko se sjecam, taj Tagliafico imao je vrhunskih nastupa tokom one fantasticne sezone Ajaxa u lp. Pogotovo u mecevima protiv Bayerna, Reala te prvu sa Spursima.
Ipak, Telles izgleda spektakularno kada krene naprijed a cini se da je majstor centarsuteva.
Bolje sve nego cekati Shawa da izadje iz pms-a.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ma kakav napredak, ako im dođe Telles odbrana će im biti lošija, ali ako u nekom kupu dodju do penala tu su najbolji.camparinho je napisao/la: ↑25 sep 2020, 19:55Koji god od njih dvojice da dodje je napredak, a ako bi im dosao neko ozbiljan na stoperu da zamijeni lindelofa bilo bi im vrh.
Solidno
Without counting penalties, Bruno Fernandes had an average of 0.83 G / A (goals and assists) per game in the Premier League, Kevin de Bruyne (1.00) was the only midfielder with a better ratio last season.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Vas dvojica pravi haverci postali u zadnje vrijeme, nadam se ne i guzni.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Telles je bio fail u interu, kakav je sada ne znam, late bloomer možda. Tagliafico je bio neprimjetan u onom Ajaxu od prije 2 godine, a najviše ću ga pamtiti po onoj užasnoj Argentini sa SP-a.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ruben Dias stize.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Tesko se boriti protiv klase kakva je Havertz
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Ima li kakva dobra stranica za streamove, yebem ti SK4
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Dobar Junajted
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
https://play.google.com/store/apps/deta ... footballtv
Ovo ja koristim kad na mobu pogledam tekmu, pa si instalirajte ako zelite. Ono uvijek se nadje neki stream koji je uredu.
Ovo ja koristim kad na mobu pogledam tekmu, pa si instalirajte ako zelite. Ono uvijek se nadje neki stream koji je uredu.
ARSENAL4ever
Ma fantastičan. Ko da igraju protiv Man Citya jbt, mogli su primit tri gola do sad.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Jel istina ovo da zvoni okvir gola jedinstva?
Na reziltatima citam, prečka stativa....
Na reziltatima citam, prečka stativa....
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Romagnoli13
- Kontakt:
United očajan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.