Postao/la Samozdravlje » 26 sep 2020, 13:58
Nismo malo dvolicni na ovom pdf. Da je Hodzic onako odigrao na beku bili bi protesti pred klubom. Samo cu se osvrnuti na 3 detalja. Prva je gol,ono da je Hodzic ostao i ne ispostovao zadnju liniju na vrata bi mu lupali. Druga je kad njihov kapiten prodje i provuce je Serbecicu kroz noge , sreca Kova odlicno reagovao, gdje je bek. Trece je to da ni 20% nam desni bek nije bio na nivou lijevog beka. Gdje je centarsut. Uz onakvog Finog i ja bih beka mogao igrati.
Mozete se smijati koliko hocete nama trebaju dva desna beka. Ne znam u kakvom je "stanju" Hodzic, ako nije povrjedjen on bi mi igrao , jer nam Oremus treba u sredini, da li kao starter ili alternativa Djokanovicu.
Ne hvalim Hodzica, nisam budala, ali malo manje dvolicnosti nam ne bi manjkalo. Taj Hodzic je odlicno odigrao na Kosevu protiv Celtica. Postujem ja navijace na forumu, ali ipak mi se cini da oni najbolji i ne pisu ovdje. CAST IZUZETCIMA.
IPAK UZIVAJMO, VELIKI JE OVO ISKORAK. ONO STO JE DOBRO JE DA UZ KVALITET IMAMO PUNO REZERVE.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.