FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakav je Kovacevic na penalima ?
Ja koliko sam gledao Irfana daleko je od klasicnog sidrasa al hajd..
Reprezentativna pauza je idealan termin za odigravanje ovog meča. Vikend nakon pobjede nad Celtikom, bi bio sasvim OK.miky_hz je napisao/la: ↑26 sep 2020, 12:57Nemas rezervnih igraca jel uglavnom sve vodis u Zenicu u koju ides 2/3 dana prije.25 igraca si sad vodio protiv Buducnosti jedino Mustedanagica nije bilo.Neznas sta ti se moze desiti dan/noc uoci utakmice,moze se neko povrjedit na treningu itd itd.
Mosa Nigel Hasselbaink!PeppermintSA je napisao/la: ↑26 sep 2020, 13:10Sarajevo je uvijek, ali uvijek imalo dobrog špica. Nikada nismo osvojili trofej, bez da smo te sezone imali špica koji je trpao k'o sumanut. Od Vahidina, Husrefa, preko Obuće i Alena Avdića, Komazeca, Emira Hadžića, Benke, pa do Ahme zadnje tri sezone. Sada, kada smo zaista puni k'o brod, a kad je Ahmo, kojeg neizmjerno volim, u očitom downhillu, moramo naći nekog ko će ga polako zamijeniti.
The saddest thing in life is wasted talent.
- feniksptica
- Kontakt:
Vrlo loš. Ima odbranjen penal protiv Sloge u kupu, i nikad više ni stranu nije pogodio ja msm.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
To je nostalgija druze, Amer je borben, i takav je i u blatu i na tepihu, ali mi smo presisali taj nivo igraca, on bi bio dobar za sredinu tabele, ili za Velez, Radnik...Bordolav je napisao/la: ↑26 sep 2020, 13:12Ja licno bi doveo Bekica, jer momak poznaje klub
I nebi mu trebalo uopste vremena da se uklapa
Oko Irfana je bilo prerepetija, mislim da je Irfan kvalitetniji napadac ali da bi mu trebalo vremena da se uklopi. Meni filing govori da bi bolje prosli sa Bekicem, jer je drugi stil napadac, nije stil Ahmetovic, Handzica i Irfana
Puno pokretljiviji, ova trojica su mi klasicni sidrasi
Nama treba killer u 16ercu...ako je takav preskup, puno je bolje da stavimo Tatara u spic....nego ovi sto se spominju...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
U FK Sarajevu je odbranio 1 penal(protiv Sloge), nije odbranio 4 penala(Željo, Zrinjski, Bate Borisov i Tuzla City).
U prvoj ligi RS od 2 penala nije odbranio nijedan, u U19 također 0/2
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- feniksptica
- Kontakt:
MA Ahmo je posto dizelas i proslih sezona je slabo palio, al akd krene ne staje. SAmo sto ga iz swezone u sezonu sve vise i vise treba cekat da krene i tu je glavni problem. No covjek ide na edukaciju za trenera. Ima znanja iskustva, svi koje sam ja pitao su mi potvrdili da ko hljeb dobar. OStavit ga do kraja ugovora posle ga postavit za trenera u omladinskim kategorijama
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ako već napredujemo na svim nivoima, onda je vrijeme da se prevaziđu i fosilne floskule tipa 'poznaje klub', 'poznaje ligu', 'neće mu trebati adaptacija' itd. Ovo nije engleski Premiership ili Barcelona, pa eto treba nekom toliko adaptacije kao sada Pjaniću u Barci. Liga jr kvalitetom i dalje amaterska, tako da i to je nonsense referenca. To što je on nekad igrao u FKS, ništa ne znači, jer se ekipa totalno izmijenila od njegovog odlaska, a tu je i novi trener.
Onaj ko ima kvalitet i ko zna Hloptati, njegov kvalitet će brzo doći do izražaja. Ima tu gomilu faktora kad se neko na vrijeme ne pokaže, kao što su povrede, trenerov sistem i ostalo, ali kad sve ide glatko, onda će i taj igrač pokazati sve svoje kvalitete. Frišak primjer je Pejović.. Uletio odmah u prvu postavu, došao spreman, nema problema s povredama i hop, već sad kida.
Tako da vas molim izbacite te floskule, jer nemaju smisla.
Onaj ko ima kvalitet i ko zna Hloptati, njegov kvalitet će brzo doći do izražaja. Ima tu gomilu faktora kad se neko na vrijeme ne pokaže, kao što su povrede, trenerov sistem i ostalo, ali kad sve ide glatko, onda će i taj igrač pokazati sve svoje kvalitete. Frišak primjer je Pejović.. Uletio odmah u prvu postavu, došao spreman, nema problema s povredama i hop, već sad kida.
Tako da vas molim izbacite te floskule, jer nemaju smisla.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- PeppermintSA
- Kontakt:
Amer Bekić je teška krampa. Hvala mu za sve, ali daleko mu kuća bila. Klub iz dana u dan napreduje, pa samim tim mora i igrački kadar. Mi legitimno pričamo o ulasku u grupnu fazu za 5 dana, a spominjemo Amera Bekića kao pojačanje na jednoj od najdeficitarnijih pozicija. Radije bih gledao Handžića na terenu, nego njega. Ni Irfan Hadžić ne bi bio neko mega giga pojačanje, ali je svakako bolji od Bekića.
Evo jedan fun fact kad smo već kod penala.
Golman Celtica Vasilios Barkas je također jako tanak što se tiče penala. U cijeloj karijeri je od 21 penala odbranio 4. Ove sezone su mu dali 2 gola iz penala u škotskoj ligi.
Golman Celtica Vasilios Barkas je također jako tanak što se tiče penala. U cijeloj karijeri je od 21 penala odbranio 4. Ove sezone su mu dali 2 gola iz penala u škotskoj ligi.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Kup definitvno odgodjen.
Hvala nasem protivniku koji je pristao na odgodu jer ce se tako zadrzati sto vise u najmasovnijem takmicenju.
Melji R'ajvo!

Hvala nasem protivniku koji je pristao na odgodu jer ce se tako zadrzati sto vise u najmasovnijem takmicenju.
Melji R'ajvo!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Bravo majstore .ThrillerHz je napisao/la: ↑26 sep 2020, 12:10Zinula guz.ica za nekim Ronaldom u napadu, a realnost je Irfan Hadzic, e to je problem mnogih forumasa, sto su izgubili taj osjecaj s realnoscu.
Prizivan Anel Hadzic, dodje Pejovic (popljuvan) i izdominira.
Prizivan Suljic, Hajrovic, dodje Fanimo (popljuvan) i izdominira.
Sad se prizivaju neki Ozegovici, Beciraji, docice neki “anonimus” i popisat ce vas, a vi obrazli hvala Bogu, priznat cete da ste ispadali glupi i prestat smarati s vasom kuknjavom i branjenjem rodbine i prijatelja koji su uposlenici kluba!
-
- Kontakt:
čudi me da još niko nije isukao argument da neki igrač treba ostati "jer je bio u ratu"
VVVBK
VVVBK
Denchi je napisao/la: ↑26 sep 2020, 13:19To je nostalgija druze, Amer je borben, i takav je i u blatu i na tepihu, ali mi smo presisali taj nivo igraca, on bi bio dobar za sredinu tabele, ili za Velez, Radnik...Bordolav je napisao/la: ↑26 sep 2020, 13:12Ja licno bi doveo Bekica, jer momak poznaje klub
Oko Irfana je bilo prerepetija, mislim da je Irfan kvalitetniji napadac ali da bi mu trebalo vremena da se uklopi. Meni filing govori da bi bolje prosli sa Bekicem, jer je drugi stil napadac, nije stil Ahmetovic, Handzica i Irfana
Nama treba killer u 16ercu...ako je takav preskup, puno je bolje da stavimo Tatara u spic....nego ovi sto se spominju...
Ma bracika upravu si ti!
Nego mi ne kako Irfan ne ulijeva neku sigurnost
Neznam ni sam zasto?!
Svjestan sam ja da nam je potreban level vise ali nesto
sumnjam u Irfana
- PeppermintSA
- Kontakt:
+1Denchi je napisao/la: ↑26 sep 2020, 13:19To je nostalgija druze, Amer je borben, i takav je i u blatu i na tepihu, ali mi smo presisali taj nivo igraca, on bi bio dobar za sredinu tabele, ili za Velez, Radnik...Bordolav je napisao/la: ↑26 sep 2020, 13:12Ja licno bi doveo Bekica, jer momak poznaje klub
u krajnjem slučaju, bolje je da sačekamo januar pa u slučaju ulaska u grupu iskeširamo ozbiljnu lovu za špica kako bi u proljetnom dijelu sezone bili puno jači, nego da sad dovodimo Amera Bekića od kojeg nemaš apsolutno ništa i da se time zadovoljimo. I dalje tvrdim da je titula ove sezone pod moranjem jer opet ideš u kvale za LŠ i kasnije možeš napasti i EL ako ispadneš. Svi ostali putnici u Evropu idu u ono novo miki maus takmičenje. Svim snagama moramo obezbijediti titulu ove i iduće sezone jer ćemo samo na osnovu Evrope financijski dodatno odskočiti, konkurenti će doživjeti financijski pad, a igranjem u Evropi i atakovanjem grupne faze moći ćeš privuči igrače koje u suprotnom ne bi mogao. Nikada u historiji jedna sezona nije bila ovako bitna. Da ne govorim o tome da bi s titulom zvanično postali najtrofejniji bh. klub.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma nema to brate toliko veze, penali su čista lutrija. U slučaju penala, može ovog ili Vladana da usere da sve odbrane, a isto tako se može desiti da ne pogode nijednom stranu, a ovamo lik je pošalje kao onomad Ramos do Felixa u nebo.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Disperadun
- Kontakt:
Nemojte penali da budu molim vas. Tekma protiv Budućnosti mi je preteška bila, a penali protiv Celtica bi mi kraj bili.
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
Trenutno korisnika/ca: SamoDaKazeem, skoJaa i 71 gost.