Nemas rezervnih igraca jel uglavnom sve vodis u Zenicu u koju ides 2/3 dana prije.25 igraca si sad vodio protiv Buducnosti jedino Mustedanagica nije bilo.Neznas sta ti se moze desiti dan/noc uoci utakmice,moze se neko povrjedit na treningu itd itd.Beli98 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 12:52Zar je stvarno bilo potrebno odgoditi ovu utakmicu? Pa imamo rezervnih igrača na klupi koji dobijaju jako malu minutažu ili čak nikakvu. A vjerujem da Radnički nije neka ekipa da ih naša "klupa" ne može dobiti. Jedino ako klub vidi nešto što mi ne vidimo...miky_hz je napisao/la: ↑26 sep 2020, 12:46Radnički iz Lukavca je jutros potvrdio da je na njihovu adresu jučer stigla molba od strane FK Sarajevo da se odgodi utakmica 1/16 finala Kupa BiH koja je trebala da se igra u srijedu, jer već u četvrtak Sarajeva očekuje meč protiv Celtica u play offu Evropske lige.
Ekipa iz Lukavca je pristala na odgodu, te će meč biti odigran u nekom kasnijem slobodnom terminu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
kakav kup kurci palci. U pitanju je historijski meč za državu, ligu i Sarajevo i ima da se čitava država prilagođava najvećem BH klubu jer je svake godine samo taj klub i predstavlja u najboljem svjetlu. Svaki igrač nam je bitan za narednih 90 minuta. Ako treba i ligu odgoditi 5 godina da se ne igra nikakoBeli98 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 12:52Zar je stvarno bilo potrebno odgoditi ovu utakmicu? Pa imamo rezervnih igrača na klupi koji dobijaju jako malu minutažu ili čak nikakvu. A vjerujem da Radnički nije neka ekipa da ih naša "klupa" ne može dobiti. Jedino ako klub vidi nešto što mi ne vidimo...miky_hz je napisao/la: ↑26 sep 2020, 12:46Radnički iz Lukavca je jutros potvrdio da je na njihovu adresu jučer stigla molba od strane FK Sarajevo da se odgodi utakmica 1/16 finala Kupa BiH koja je trebala da se igra u srijedu, jer već u četvrtak Sarajeva očekuje meč protiv Celtica u play offu Evropske lige.
Ekipa iz Lukavca je pristala na odgodu, te će meč biti odigran u nekom kasnijem slobodnom terminu.
NEMA NAZAD
Nisam ni rekao da je PES. Ako se već busamo u prsa da bi naša klupa u mnogim klubovima bila u prvih 11 u čemu je onda problem? Odgađanje utakmica će nam donijeti više štete nego koristi. Evo Zrinjski je odgodio 2-3 utakmica ako se ne varam. Vidjet ćemo kako će oni nadoknaditi. Hoću da kažem da je ovo vjerovatno jedna od najlakših utakmica koje ćemo imati ove sezone i nema razloga da se odgađa.zlo87 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 12:56Đe si vidio da se igraju dvije utakmice u dva dana, nije PES. Imas klupu sigurno, al zasto bi se umarao i fokisirao na dvije utakmice u dva dana? Nece ih vodit Oruc, nego Vinko. A i nije okej prema protivniku da saljes rezerve, a i kup nije nebitno takmicenje.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- feniksptica
- Kontakt:
Taktizira, zna ako pogresno odgovori najebo je u startu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Boli me k.AlfredNobel je napisao/la: ↑26 sep 2020, 12:40![]()
Kako ne vidiš da si naporan od jutros i to radi ebenog Bekića. Vadiš neku statistiku i toliko si uvjeren u neka svoja razmišljanja, isto kao da si uzeo komparaciju Lewandowskog i Irfana Hadžića. Ohani bolan, nije lik još ni blizu potpisa, pregovara se, ti se nešto postavio kao da ti je pola familije pobio. I sutra dođe Irfan, odigra odlično, zabije dobar broj golova i šta onda? Puniće te raja ovdje, neće ga vaditi, a zarad čega? Radi tvojih uvjerenja da je bezveze igrač i da mu je menadžer kloc? Ne kontam te nikako..
Meni je stalo da imamo odlicnog spica
Zrinjski nadje finog, zeljo bez marke 2 godine zaredom nadje pristojnog, al eto mi moramo s ovim se zadovoljit?
Ne moze pod kozu jarane da ga jhebes....
Za mene su fakti da je on tanak a menadzer kloc jer je dokazao to svojim postupcima....
Sto ti ides po temi i ko tetka opominjes ljude te "nemoj ovo nemoj ono" je tvoj problem, ja te prihvatam kao takvog...meni misljenje raje na forumu ili podjebavanje od istih nece pogodit...bujrum...Denchi vakav denchi nakav...
Ljudi su psovali i Ahmi,Krsti i Papetu, pa tako i ovaj kad dodje ako se ikad vratimo na tribine nek se nosi s time kad zajebe ili nek pridobije sviju sa 20 komada...
To nema nikakve veze sa tim kakav je on do sada po brojkama....kad neko dodje na intervju ponese svoj cv da ga firma pregleda, ako je tanak ne udjes u uzi izbor, jest moguce da neko sa slabijim cv-om podere na tom poslu od onog sa jacim ali nije vise vjerovatno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zadnja izmjena: Crni21, dana/u 26 sep 2020, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Treba dovesti Bahrudin Atajic da igra protic Celtica 

-
- Kontakt:
Zove Amidju na bistriku kao Jokera al ne zna ni on odgovor ..
HadziMiske ili Osim
Cuj VasoMiskin21

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Al ono taj mec samo
Da im bude ko Suarez nama

I ja sam odmah to pomislio, ovaj je Štrumf 1/1.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kako glupo formirana anketa, pa pobjedom samo i moze u grupnu fazu, ne moze remijem ili porazom...“Može li FK Sarajevo u grupne faze EL pobjedom protiv Celtic FC?”
1946~
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sarajevo je uvijek, ali uvijek imalo dobrog špica. Nikada nismo osvojili trofej, bez da smo te sezone imali špica koji je trpao k'o sumanut. Od Vahidina, Husrefa, preko Obuće i Alena Avdića, Komazeca, Emira Hadžića, Benke, pa do Ahme zadnje tri sezone. Sada, kada smo zaista puni k'o brod, a kad je Ahmo, kojeg neizmjerno volim, u očitom downhillu, moramo naći nekog ko će ga polako zamijeniti.
Ma i ja htjedoh reci, al znam da je gorio Morto u tim momentima pa "vruc" stavio pitanje.....ThrillerHz je napisao/la: ↑26 sep 2020, 13:08Kako glupo formirana anketa, pa pobjedom samo i moze u grupnu fazu, ne moze remijem ili porazom...“Može li FK Sarajevo u grupne faze EL pobjedom protiv Celtic FC?”
Znamo sta je mislio
Ja licno bi doveo Bekica, jer momak poznaje klub
I nebi mu trebalo uopste vremena da se uklapa
Oko Irfana je bilo prerepetija, mislim da je Irfan kvalitetniji napadac ali da bi mu trebalo vremena da se uklopi. Meni filing govori da bi bolje prosli sa Bekicem, jer je drugi stil napadac, nije stil Ahmetovic, Handzica i Irfana
Puno pokretljiviji, ova trojica su mi klasicni sidrasi
I nebi mu trebalo uopste vremena da se uklapa
Oko Irfana je bilo prerepetija, mislim da je Irfan kvalitetniji napadac ali da bi mu trebalo vremena da se uklopi. Meni filing govori da bi bolje prosli sa Bekicem, jer je drugi stil napadac, nije stil Ahmetovic, Handzica i Irfana
Puno pokretljiviji, ova trojica su mi klasicni sidrasi
Bekic ili Hadzic? Treba nam nova anketa 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Varijantas8, Zagor i 46 gostiju.