FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 26 sep 2020, 11:44

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
26 sep 2020, 11:40
ajdohordas je napisao/la:
26 sep 2020, 11:36
Joj denchi fakat si težak ponekad...
Kakav je argument imao Tatar kada je dolazio ? Apsolutni anonimus iz 2HNL praktično, i šta je Tatar postao danas ? Igrač koji je u najboljij formi i od kojeg uveliko zavisi naš rezultat.
Isto tako Stepanov, Alispahić i Ikande su imali argumente pa koliko su dali doprinosa klubu ?
Pa i Ahmetovic kad je dolazio, raja nije bila nesto zadovoljna...A ima tu jos primjera, koliko se samo ismijavao dolazak Pejovica, pa cak i Fanima...Milicevic takodjer...
Kad je Ahmetovic dolazio u klubu je prvi spic bio Benko...

Perspektiva je nekad majka mudrosti
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 sep 2020, 11:49

Denchi je napisao/la:
26 sep 2020, 11:44
ajdohordas je napisao/la:
26 sep 2020, 11:36
Joj denchi fakat si težak ponekad...
Kakav je argument imao Tatar kada je dolazio ? Apsolutni anonimus iz 2HNL praktično, i šta je Tatar postao danas ? Igrač koji je u najboljij formi i od kojeg uveliko zavisi naš rezultat.
Isto tako Stepanov, Alispahić i Ikande su imali argumente pa koliko su dali doprinosa klubu ?
Pa i Ahmetovic kad je dolazio, raja nije bila nesto zadovoljna...A ima tu jos primjera, koliko se samo ismijavao dolazak Pejovica, pa cak i Fanima...Milicevic takodjer...

Benko je otisao vrlo brzo nakon dolaska Ahmetovica
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 sep 2020, 11:51

VenamaHrabrih je napisao/la:
26 sep 2020, 07:53
Admir_Sa je napisao/la:
26 sep 2020, 00:49
Ja sam mišljenja da mi još mentalno i psihički nismo dorasli da napravimo ovaj iskorak protiv Celtica. Igrački se sa njima itekako može al se psihe i glave bojim. Kad bi ja spremao ekipu razmislio bi o varijanti bez Ahmetovica, stavio bi gore Tinu sa što manje defanzivnih zadataka a tri ova brzaca da se konstantno ubacuju i nekom kombinatorikom pokušati podvaliti neke lopte. Protiv ovih krkana i općenito krkanskog stila a i forme Ahmetovica bojim se da će silna ubacivanja biti beskorisna . Tu se gubi na prekidima kad se braniš al bar je sredina skroz popunjena i oni ne bi baš mogli igrati kako hoće.
Ideja nije loša, s tim da bi se morao prebaciti na 433. Ko bi ti bio treći dmf? Miličević?
Ono što predlažeš, izgledalo bi ovako, pretpostavljam:
Kovačević
Oremuš Šerbečić Dupovac Pidro
Đokanovič Pejović Miličević
Fanimo Sušić Tatar

Nemaš tu baš previše mogućnosti izmjene.
Da je Adukor spreman, pa Mili na stopera, a Besim ko rezerva, možda bi se moglo šta skrpiti.
Ali ideja kao ideja, jest interesantna.
Nije ni to lose al ja sam vise mislio da ostanu dva dmf pejovic i andrej, ispred fanimo,tatar i jukić npr a gore fiktivno tino ko nekad totti u romi
nema potpisa

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 sep 2020, 11:54

26 sep 2020, 11:49
Denchi je napisao/la:
26 sep 2020, 11:44

Benko je otisao vrlo brzo nakon dolaska Ahmetovica
Govorim zasto je raja bila nezadovoljna....

Benko je otjeran jer je bio preskup za nas tada...nakon sto ga Cardiff vise nije htio placati...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 26 sep 2020, 12:05

Razumijem šta @denchi priča...
Činjenica je da Irfan Hadžić nema neki učinak u karijeri, pogotovo kad pogledaš njegove ozbiljne fudbalske godine, može se reći siromašan učinak.
Poređenje sa Amerom Bekićem je više nego relevantno u ovoj situaciji, jer svi želimo napadača boljeg od Ahmetovića, a Hadžić svojim učinkom osim jednog "ljetnog semestra" u plbih nema ništa što bi nas ubjedilo da odskače od našeg Ahme, pa samim tim se i poredi sa igračem "za klupe". Svi očekujemo "ime", a Irfan je mač sa dvije oštrice. Ako ćemo suditi sa njegovom partijom protiv Utrahta u dresu Zrinjskog, onda ćemo reći i da je Dušan Hodžić odličan bek u poređenju sa prikazanim protiv Celtica prošle godine.

Bilo kako bilo stručni štab i sportski direktor će odlučiti, ako je istina i ako potpiše, onda mu želim svu sreću da opravda mišljenja većine i začepi nam usta, na kraju krajeva niko ne zna kako će kome odgovarati sredina u kojoj igra i naravno teren je najbolje mjerilo pa bujrum.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 26 sep 2020, 12:10

Zinula guz.ica za nekim Ronaldom u napadu, a realnost je Irfan Hadzic, e to je problem mnogih forumasa, sto su izgubili taj osjecaj s realnoscu.

Prizivan Anel Hadzic, dodje Pejovic (popljuvan) i izdominira.
Prizivan Suljic, Hajrovic, dodje Fanimo (popljuvan) i izdominira.
Sad se prizivaju neki Ozegovici, Beciraji, docice neki “anonimus” i popisat ce vas, a vi obrazli hvala Bogu, priznat cete da ste ispadali glupi i prestat smarati s vasom kuknjavom i branjenjem rodbine i prijatelja koji su uposlenici kluba!
1946~

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 sep 2020, 12:15

ThrillerHz je napisao/la:
26 sep 2020, 12:10
Zinula guz.ica za nekim Ronaldom u napadu, a realnost je Irfan Hadzic, e to je problem mnogih forumasa, sto su izgubili taj osjecaj s realnoscu.

Sad se prizivaju neki Ozegovici, Beciraji, docice neki “anonimus” i popisat ce vas, a vi obrazli hvala Bogu, priznat cete da ste ispadali glupi i prestat smarati s vasom kuknjavom i branjenjem rodbine i prijatelja koji su uposlenici kluba!
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ja mislim da bi pojedinci Cavaniju našli manu i rekli da nam treba puno bolji igrač od Ahme, a Cavani to nije.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 sep 2020, 12:21

Mislim da nakon Guzine,Altiparmakovskog,Crnickog vrijeme da ubodemo sa spicem za prvih 11

Nekad jednostavno moras platiti kvalitet, spic koji donosi 15-20 golova po sezoni kosta love, ali bi donio novu dimenziju ovoj ekipi...

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 26 sep 2020, 12:25

skoroalen je napisao/la:
26 sep 2020, 12:15

Ja mislim da bi pojedinci Cavaniju našli manu i rekli da nam treba puno bolji igrač od Ahme, a Cavani to nije.
Nama ce Irfan sad leci ko budali samar,sa ovakvim Ahmom i Handzicem,tako da ako dodje to je super,jedino sto nije ok je taj menadzer,i to kakav ce biti sa ponasanjem,da ne pokvari atmosferu u ekipi..

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 sep 2020, 12:26

Ja ne bih ovoliko ni babu rođenog branio..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 26 sep 2020, 12:28

:bow:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 26 sep 2020, 12:28

Bas tako, misljenja sam da bi nam Irfan bio pojacanje pogotovo za ovu nasu ligu, pa evo ovaj Pejovic je cisti prosjek u srpskoj ligi, a kod nas se pokazao kao pojacanje, dok imas ovog TSS zvucno ime i vjerovatno najplacenijeg igraca lige, ali za sada nista specijalno nije pokazao, daj Boze da nas u skorije vrijeme demantuje. A ovi sto mastaju i prizivaju neke Fatose, Ozegovice, Maglice, ne znam stvarno odakle im energija, pogotovo jer se sa ovom dvojicom nije ni pricalo.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 sep 2020, 12:28

slika

Na utakmici protiv Budućnosti najviše je pretrčao Benjamin Tatar, dok je najveću brzinu od 34.36 km/h ostvario Matthias Fanimo. ⚡️💪 #catapult #BordoPorodica 🔴⚪️
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 26 sep 2020, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 26 sep 2020, 12:29

skoroalen je napisao/la:
26 sep 2020, 12:15

Kakav Cavani ima 33 godine, nek potpise na 2 godine, znaci imat ce 35, uzimat ce ogromne pare i zauzimat mjesto nekom nasem akademcu :kafa:
1946~

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 26 sep 2020, 12:29

Mnogi ovdje porede Ahmetovica i Hadzica, i u pravu su. Ali, kada poredite ta dva igraca, zaboravljate cinjenjicu da smo mi zadovoljni proslogodisnjim Ahmetovicem i da nam Irfan moze pruziti taj tip igara. Krecemo od pogresne percepcije kada poredimo ta dva igraca jer svi se referisu na ovogodisnjeg Ahmetovica, koji istini za volju nije vise na nivou na kojemu smo navikli i ocekujemo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 sep 2020, 12:29

Koliko god je degutantno čitat psovke treneru nakon dva kola, toliko je odvratno pljuvat svakog igrača koji tek treba da dođe. Uvijek su nam se bolje pokazivali ti koji dođu na "mala vrata".
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 sep 2020, 12:30

AlfredNobel je napisao/la:
26 sep 2020, 12:26
Ja ne bih ovoliko ni babu rođenog branio..
Ja bi tebe jace branio....pozdrav ti za starog, valjda ima jos djece...

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 26 sep 2020, 12:31

26 sep 2020, 12:28
slika

Na utakmici protiv Budućnosti najviše je pretrčao Benjamin Tatar, dok je najveću brzinu od 34.36 km/h ostvario Matthias Fanimo. ⚡️💪 #catapult #BordoPorodica 🔴⚪️
Ovaj podatak pokazuje zasto smo lose igrali. Sredine nigdje. Protiv Celtika sredina mora pretrcat 12 po igracu. Pejovic mora ici na 12 minimum sa Djokanovicem
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 sep 2020, 12:33

Amca007 je napisao/la:
26 sep 2020, 12:31
26 sep 2020, 12:28
slika

Ovaj podatak pokazuje zasto smo lose igrali. Sredine nigdje. Protiv Celtika sredina mora pretrcat 12 po igracu. Pejovic mora ici na 12 minimum sa Djokanovicem
Sredina u kojoj su 2 pleya i jedan fizikaner nikako ne mogu pretrcat 12km, jer bi ih kupio Real da mogu oboje...

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 26 sep 2020, 12:34

NIje mi krivo sto me nazva covjek Bilalagicevac ili kako vec..vec mi krivo sto stvarno nije tako pa da hajrujem neke pare kad vec ovo pisem. Kad se sjetim kako je Ahmo docekan koliko je tu bilo negativnog razmisljanja ovo njegovo pisanje mi dodje ko znak da je sve u redu i da smo na pravom putu da dobijemo jos jednog dobrog igraca
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordeSaSjevera, leo1946, mosarajvosa83, ubipara i 100 gostiju.