Zuka je stavio komplet karijeru minutazu i golove....
Isto godina, duplo vise Bekic
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zuka je stavio komplet karijeru minutazu i golove....
Tu se slažeo, da treba bolji, treba.Denchi je napisao/la: ↑26 sep 2020, 10:20Ne govorim ja da se Bekic treba dovesti , ja kazem treba nam vanserijski golgeter za evropusampras je napisao/la: ↑26 sep 2020, 10:13Statistika je kao bikini, uglavnom.
A evo i ova pokazuje da je to sve tu negdje, ovaj u duplo više utakmica, dao duplo više golova.
Irfu poznajem lično i znam koliko je povreda u karijeri imao, te koliko su ga one usporile, tako da on svoju ozbiljniju statistiku piše tek nekoliko godina,
dok je Bekić čisti prosjek ove lige, iako mi je vrlo drag i zahvalan sam mu za nekoliko lijepih trenutaka, ali ne bih ga volio vidjeti ponovo, pa čak ni kao 4. opciju u napadu.
Irfan to nije ni u PLBiH
Ta historija povreda je jos jedan argument protiv Irfanovog dolaska
Bekic je igrao 8 godina vise od Irfana u nasoj ligi, a dao je 30 golova vise i upisao 5 asistencija vise. Impresivan ucinak. Znaci ni 4 gola po godini.
Da nije zabio Ultrechtu, nikad ga ne bi niko ni spomenuo. Daj Boze da se pokaze kao pojacanje, ali da je macak u vreci, jeste.Denchi je napisao/la: ↑26 sep 2020, 10:02Pa covjek spominje proslu sezonu kad je Zrinjski igrao sa Utrechtom???feniksptica je napisao/la: ↑26 sep 2020, 09:58Kljucna rijec ovdje je definitvno ''proslu''. Sve posle toga nema smisla. TO je njegovo i jest on bio dobar al stigle ga godine i ne moze ponudit onos to sad trazimo od njega i to je to.
Irfan je tu da bude kao on i nama vise od toga ne treba
Malo ste izgubljeni Bilalagicevci???
Navedite 1 argument da je bolji od Amera Bekica...
Poredit ga sa Ahmom i Harisom nema smisla....
Super.feniksptica je napisao/la: ↑26 sep 2020, 10:15Pa jest Sloboda losija od Radnika. I postala je losija kad je on otisao. Ne ide tebi u glavu ocito. Doduse vidimo i sad se sigurno klubovi otimaju za njega. Covjek jos nema klub a odigrano 8 kola u Bosni, na kraju ce u IgmanDenchi je napisao/la: ↑26 sep 2020, 10:13Sloboda je losija od Radnika i lani je dao 7 u 22 kolafeniksptica je napisao/la: ↑26 sep 2020, 10:10DA je meni da ja vidim Bekica u RAdniku i da nabija statistku. I vidis ja reko uzimas sto ti odgovara i uzeo si. Ovo kako su igrali u evropi i jedan i drugi si preskocio a vjerujem da je to cim je doso neko ozbiljniji jedan potonuo drugi pokazo kvalitet
Ovo ponavljam jer ne ide ti u glavu...
Sta je radio Irfan dok je Amer Bekic igrao vise i zabijao vise i asistirao vise???
Apsolvirano.
Vama bitnije da ja pojedem "kaku" nego da ti klub dobije jakog spica???
Uzeto u razmatranje svakako.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 sep 2020, 10:24Gledajuci povrede, onda ni Fanimo se nije trebao dovesti?
Nije BilalagicevZundo je napisao/la: ↑26 sep 2020, 10:36A sto taj Bekic igra 10 godina u nasoj ligi ako je takva igracina? Sto nema trenutno klub ako je takva igracina? Sto od ino klubova ima samo polusezonu u prosjecnom kazahstanskom klubu? Sto ima samo 90 minuta igre i u tom kazahstanskom klubu, te je za tu polusezonu odigrao samo 4 utakmice?
E svastaDenchi je napisao/la: ↑26 sep 2020, 10:42Nije BilalagicevZundo je napisao/la: ↑26 sep 2020, 10:36A sto taj Bekic igra 10 godina u nasoj ligi ako je takva igracina? Sto nema trenutno klub ako je takva igracina? Sto od ino klubova ima samo polusezonu u prosjecnom kazahstanskom klubu? Sto ima samo 90 minuta igre i u tom kazahstanskom klubu, te je za tu polusezonu odigrao samo 4 utakmice?
Sto je Benjo u Sarajevu, sto je Ahmo u Sarajevu, sto je Rahman u Sarajevu, sto je Susic u Sarajevu, sto je Oremus u Sarajevu, itd. Itd.
Ako su tako dobri sto ne odu u Tursku ko Irfan
Ili Andjusic?
Trenutno korisnika/ca: budzak, HordeSaSjevera, mosarajvosa83 i 87 gostiju.