FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kljucna rijec ovdje je definitvno ''proslu''. Sve posle toga nema smisla. TO je njegovo i jest on bio dobar al stigle ga godine i ne moze ponudit onos to sad trazimo od njega i to je to.
Irfan je tu da bude kao on i nama vise od toga ne treba
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma ako su Vinko i Emir procijenili da im treba Hadžić onda potpuno povjerenje da znaju sta rade. Kad vidim Fanima kako igra i kako se uklopio u ekipu nema sumnje da neće i Hadžić jer ima kvalitet. Ono što mi je drago da polahko ekipa nadolazi i biće sve bolja i bolja aBd.
Bekic je za irfana Institucija po svakom parametru
Baci pogled na statistiku, evo Zuka stavio
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Pa ne mogu ja dat objektivno akd ti i iz objektivnog izvlacis sto ti vise odgovara..Denchi je napisao/la: ↑26 sep 2020, 09:58Imas li neki fakt da podrzi tvoje subjektivno misljenje?feniksptica je napisao/la: ↑26 sep 2020, 09:53Bekica, Bekric je isto bolji od njega, kad sam se zajebo da iskorstim proliku da se vratim .
MAda je Bekrija usto pomocni trener
Uzimas neki stats za ligu gdje ti na osnovu minuta utakmica i golova nije neka razlika a ovamo ovaj u evropi ima utakmicu vise i nema nista vise od toga dok ovaj utakmicu manje i dva gola. To si preskocio ne znam koja ce ti nebuloza bit da to odbranis al haj
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa covjek spominje proslu sezonu kad je Zrinjski igrao sa Utrechtom???feniksptica je napisao/la: ↑26 sep 2020, 09:58Kljucna rijec ovdje je definitvno ''proslu''. Sve posle toga nema smisla. TO je njegovo i jest on bio dobar al stigle ga godine i ne moze ponudit onos to sad trazimo od njega i to je to.
Malo ste izgubljeni Bilalagicevci???
Navedite 1 argument da je bolji od Amera Bekica...
Poredit ga sa Ahmom i Harisom nema smisla....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bekic po prosjeku daje gol u PLBIH na svakih 4,2 meceva Irfan na 3,7 meceva. Ovaj ima 100+ utakmica vise a samo 5 asistencija vise. Amer ima mec vise u kvalama za EL, a Irfan ima 2 gola i asistenciju dok Amer nema nikakav ucinak. I po kojem statistickom parametru je Bekic bolji od Hadzica?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Duplo vise nije neka razlika, igraci istih godina???feniksptica je napisao/la: ↑26 sep 2020, 10:02Pa ne mogu ja dat objektivno akd ti i iz objektivnog izvlacis sto ti vise odgovara..Denchi je napisao/la: ↑26 sep 2020, 09:58Imas li neki fakt da podrzi tvoje subjektivno misljenje?feniksptica je napisao/la: ↑26 sep 2020, 09:53Bekica, Bekric je isto bolji od njega, kad sam se zajebo da iskorstim proliku da se vratim .
MAda je Bekrija usto pomocni trener
Uzimas neki stats za ligu gdje ti na osnovu minuta utakmica i golova nije neka razlika a ovamo ovaj u evropi ima utakmicu vise i nema nista vise od toga dok ovaj utakmicu manje i dva gola. To si preskocio ne znam koja ce ti nebuloza bit da to odbranis al haj
Ajd roki , tanak si u matematici, ne trebas vise....
Protiv Celtica nemamo sta izgubiti. Niko ne ocekuje da prodjemo. Ali ako kojom ludom srecom prodjemo mogu misliti havarije na autoputu i sam docek igraca...
- feniksptica
- Kontakt:
Ja sam Misketovac ako se vec moram dijelit..a drugo pa **** imam 5 hiljada od covjeka ako ga pomocu mene uvali ovdje, stvarno imam veliku ulogu u svemu tome u pm. Nigdje veze bolan sta pricas ti
Poredit ga mozda sa Harisom i Ahmetom prije nema smisla. Al sad trenutno s njima dvojicom poredit je lagano i on se kristalise ko prvi izbor. Uostalom ima godinu da se dokaze sigurno. Ne moze svaki igrac bit pojacanje nit svaki flop zavisi od vise faktora
Poredit ga mozda sa Harisom i Ahmetom prije nema smisla. Al sad trenutno s njima dvojicom poredit je lagano i on se kristalise ko prvi izbor. Uostalom ima godinu da se dokaze sigurno. Ne moze svaki igrac bit pojacanje nit svaki flop zavisi od vise faktora
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hadzic je igrao za Radnik kad je bio golgeter.
Bekic u Sarajevu nije bio nista specijalno.
Bekic u Sarajevu nije bio nista specijalno.
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 26 sep 2020, 10:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- feniksptica
- Kontakt:
DA je meni da ja vidim Bekica u RAdniku i da nabija statistku. I vidis ja reko uzimas sto ti odgovara i uzeo si. Ovo kako su igrali u evropi i jedan i drugi si preskocio a vjerujem da je to cim je doso neko ozbiljniji jedan potonuo drugi pokazo kvalitet
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
100+ tekmi vise je vise iskustva, vise asistencija je bolje, vise golova je bolje, vise jacih tekmi je bolje, vise derbija je bolje, vise minutaze je bolje kad gledamo 2 igraca istih godina na istoj poziciji...Zundo je napisao/la: ↑26 sep 2020, 10:05Bekic po prosjeku daje gol u PLBIH na svakih 4,2 meceva Irfan na 3,7 meceva. Ovaj ima 100+ utakmica vise a samo 5 asistencija vise. Amer ima mec vise u kvalama za EL, a Irfan ima 2 gola i asistenciju dok Amer nema nikakav ucinak. I po kojem statistickom parametru je Bekic bolji od Hadzica?
Jedan je Institucija i veteran PLBiH a drugi prolaznik
Ponovo istih godina na istoj poziciji
Sto nas Denchi zayeba, yebo li ga Bekic...samoSA je napisao/la: ↑26 sep 2020, 09:41Upravo to,uz takve igrace ne mozes biti los ako se uklopis u tim jedino ako si bas kloc a sumnjam da je,ako je mogo u truhlom Radniku onako igrat i privuc paznju na sebe u Sarajevu moze samo bolje (kad ima s'kim)Zip je napisao/la: ↑26 sep 2020, 09:36Irfan ako je 100% spreman, uz Fanima, Tatara, Rahmanovica, Susica ce da bude ubitacan napadac... Al et, prvo da potpise...
Jako je bitno sto je domaci igrac, i vjerujem da ce se moci odmah registrovati i staviti na raspolaganje ekipi. Mozda je i ovo razlog zbof cega se ide po njega?
Umjesto da poredimo Benko vs Hadzic, on nam uvali Bekica

Nama treba napadac, Hadzic je sasvim oke opcija... Samo ako je spreman da odmah upadne u ekipu...
Sloboda je losija od Radnika i lani je dao 7 u 22 kolafeniksptica je napisao/la: ↑26 sep 2020, 10:10DA je meni da ja vidim Bekica u RAdniku i da nabija statistku. I vidis ja reko uzimas sto ti odgovara i uzeo si. Ovo kako su igrali u evropi i jedan i drugi si preskocio a vjerujem da je to cim je doso neko ozbiljniji jedan potonuo drugi pokazo kvalitet
Ovo ponavljam jer ne ide ti u glavu...
Statistika je kao bikini, uglavnom.
A evo i ova pokazuje da je to sve tu negdje, ovaj u duplo više utakmica, dao duplo više golova.
Irfu poznajem lično i znam koliko je povreda u karijeri imao, te koliko su ga one usporile, tako da on svoju ozbiljniju statistiku piše tek nekoliko godina,
dok je Bekić čisti prosjek ove lige, iako mi je vrlo drag i zahvalan sam mu za nekoliko lijepih trenutaka, ali ne bih ga volio vidjeti ponovo, pa čak ni kao 4. opciju u napadu.
- feniksptica
- Kontakt:
Pa jest Sloboda losija od Radnika. I postala je losija kad je on otisao. Ne ide tebi u glavu ocito. Doduse vidimo i sad se sigurno klubovi otimaju za njega. Covjek jos nema klub a odigrano 8 kola u Bosni, na kraju ce u IgmanDenchi je napisao/la: ↑26 sep 2020, 10:13Sloboda je losija od Radnika i lani je dao 7 u 22 kolafeniksptica je napisao/la: ↑26 sep 2020, 10:10DA je meni da ja vidim Bekica u RAdniku i da nabija statistku. I vidis ja reko uzimas sto ti odgovara i uzeo si. Ovo kako su igrali u evropi i jedan i drugi si preskocio a vjerujem da je to cim je doso neko ozbiljniji jedan potonuo drugi pokazo kvalitet
Ovo ponavljam jer ne ide ti u glavu...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kako je ok opcija ako ne moze rame uz rame sa Amerom Bekicem? Koji je prelos za nas a Ronaldo za Irfana...
Nama treba bolji od Ahmeta
Sta ces ga poredit sa ikonom kluba ili sinonimom za borbu i golove Benkom??? To je prebrutalno pa cak i za ocajnog Irfana....
Irfan Hadzic je u nasoj ligi igrao 2 godine(august 2017-august 2019), dok je Bekic igrao skoro cijelu karijeru(igrao pola godine u Kazahstanu). Logicno da ce imati vise meceva, golova, asistencija, derbija, itd.Denchi je napisao/la: ↑26 sep 2020, 10:11100+ tekmi vise je vise iskustva, vise asistencija je bolje, vise golova je bolje, vise jacih tekmi je bolje, vise derbija je bolje, vise minutaze je bolje kad gledamo 2 igraca istih godina na istoj poziciji...Zundo je napisao/la: ↑26 sep 2020, 10:05Bekic po prosjeku daje gol u PLBIH na svakih 4,2 meceva Irfan na 3,7 meceva. Ovaj ima 100+ utakmica vise a samo 5 asistencija vise. Amer ima mec vise u kvalama za EL, a Irfan ima 2 gola i asistenciju dok Amer nema nikakav ucinak. I po kojem statistickom parametru je Bekic bolji od Hadzica?
Jedan je Institucija i veteran PLBiH a drugi prolaznik
Ponovo istih godina na istoj poziciji
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Mi sad pravimo tim za sljedecu/e godine.
Treba i igračima pokazati da postajemo ozbiljan tim i sve više igraca ce htjeti da dodje kod nas. Da sad i ne prođemo a nadam se da hocemo, grupna faza nam ne gine sljedećih godina, ovo je ozbiljan rad u klubu.
Hadzija hvala, znam da je ovo tvoj posao 90%
Irfan je igrac koji nam treba, s Ahmetom u špicu kad to bude potrebno, ne vidim tim u ligi koji nas može zaustaviti.
Treba i igračima pokazati da postajemo ozbiljan tim i sve više igraca ce htjeti da dodje kod nas. Da sad i ne prođemo a nadam se da hocemo, grupna faza nam ne gine sljedećih godina, ovo je ozbiljan rad u klubu.
Hadzija hvala, znam da je ovo tvoj posao 90%
Irfan je igrac koji nam treba, s Ahmetom u špicu kad to bude potrebno, ne vidim tim u ligi koji nas može zaustaviti.
prva ljubav rudar, vjecna ljubav sarajevo...
Ne govorim ja da se Bekic treba dovesti , ja kazem treba nam vanserijski golgeter za evropusampras je napisao/la: ↑26 sep 2020, 10:13Statistika je kao bikini, uglavnom.
A evo i ova pokazuje da je to sve tu negdje, ovaj u duplo više utakmica, dao duplo više golova.
Irfu poznajem lično i znam koliko je povreda u karijeri imao, te koliko su ga one usporile, tako da on svoju ozbiljniju statistiku piše tek nekoliko godina,
dok je Bekić čisti prosjek ove lige, iako mi je vrlo drag i zahvalan sam mu za nekoliko lijepih trenutaka, ali ne bih ga volio vidjeti ponovo, pa čak ni kao 4. opciju u napadu.
Irfan to nije ni u PLBiH
Ta historija povreda je jos jedan argument protiv Irfanovog dolaska