FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ahmet zabija protiv Celtica 

I dalje ne vidim argument za Irfana
Samo osporavas spica sa historijom u FKS, penali se mogu i fulit, ako hoces da odbijemo sve penale Irfanu iz one najbolje sezone sa 10 pogodaka reci....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma brate Bekic ni u onaj vakat nije bio prvi izbor a ne sad kada postajemo ozb klub ,sa ozb ciljevima.
Nema kvalitet covjek i tacka.
Nema kvalitet covjek i tacka.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ali je bolji od Irfana po svim parametrima....i tu je sve receno o tome..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakav Irfan Hadzic, sta vam je.. imao jednu dobru sezonu sa Radnikom i to je to, dovoljno je pogledati njegovu statistiku. Po meni nikakav upgrade, mozda jedino dobar za sirinu.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Irfan ako je 100% spreman, uz Fanima, Tatara, Rahmanovica, Susica ce da bude ubitacan napadac... Al et, prvo da potpise...
Jako je bitno sto je domaci igrac, i vjerujem da ce se moci odmah registrovati i staviti na raspolaganje ekipi. Mozda je i ovo razlog zbof cega se ide po njega?
Jako je bitno sto je domaci igrac, i vjerujem da ce se moci odmah registrovati i staviti na raspolaganje ekipi. Mozda je i ovo razlog zbof cega se ide po njega?
Upravo to,uz takve igrace ne mozes biti los ako se uklopis u tim jedino ako si bas kloc a sumnjam da je,ako je mogo u truhlom Radniku onako igrat i privuc paznju na sebe u Sarajevu moze samo bolje (kad ima s'kim)Zip je napisao/la: ↑26 sep 2020, 09:36Irfan ako je 100% spreman, uz Fanima, Tatara, Rahmanovica, Susica ce da bude ubitacan napadac... Al et, prvo da potpise...
Brate Bekic je igrao u Sarajevu i Zrinjskom u BIH...ovaj u Radniku.Nemoj zezati jbt u 96 utakmica 20 golova napadac u Zrinjskom jbt.U Sarajevu nije bio nisza bolji.
Ljudi niste svjesni kako Ce Hadzic nama leci ako potpise.
FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Klupiranje Krstea i Dušana je možda i najbolji potez ovog stručnog štaba.
Prvom hvala za sve, iako je bilo loših partija mnogo puta nas je obradovao.
Prvom hvala za sve, iako je bilo loših partija mnogo puta nas je obradovao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zato sam i napisao lanjske igre u Slobodi i golove Bekica
Idalje nemas argument za Irfana
Isto imaju godina, samo po minutazi i broju tekmi Bekic je bolji izbor, borbenost da ne spominjem...
- feniksptica
- Kontakt:
OD Bekrica u napadu su bolji svi napadaci u ligi trenutno, i par napadaca u prvoj federalnoj
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ko imalo sumnja u Irfana Hadžića, nek pogleda meč Zrinjski - Utrecht. Koliko duela je lik uzeo, koliko je namučio odbranu Utrechta, koliko puta je ostao na nogama u situacijama gdje Mersudin redovno pada i ide na faul... I to ne pada svjesno nego zato što ne može više uzet duela.
Btw, ako Irfan potpiše, moći ćemo sastavit prvih 11 od Hadžića i Handžića.
Damir Hadžić, Emir Hadžić, Nedim Hadžić, Irfan Hadžić, Haris Handžić, Faris Handžić, Amel Handžić, Kenan Handžić... Ima l' još koji? Bili smo blizu i Anela Hadžića.
Btw, ako Irfan potpiše, moći ćemo sastavit prvih 11 od Hadžića i Handžića.

Damir Hadžić, Emir Hadžić, Nedim Hadžić, Irfan Hadžić, Haris Handžić, Faris Handžić, Amel Handžić, Kenan Handžić... Ima l' još koji? Bili smo blizu i Anela Hadžića.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dobro Samir Bekric rijetko igra spica srecomfeniksptica je napisao/la: ↑26 sep 2020, 09:50OD Bekrica u napadu su bolji svi napadaci u ligi trenutno, i par napadaca u prvoj federalnoj
- feniksptica
- Kontakt:
Bekica, Bekric je isto bolji od njega, kad sam se zajebo da iskorstim proliku da se vratim .
MAda je Bekrija usto pomocni trener
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Irfan je za Bekića Lewandowski, mislim da kao napadači uopšte nisu ni usporedivi.
Iako nam treba i bolji od Irfana, ako mislimo još nešto ozbiljnije od trenutnog...
Iako nam treba i bolji od Irfana, ako mislimo još nešto ozbiljnije od trenutnog...
Izaberi koju hoces proslu sezonu Ahmeta kod nas ja cu ti navest 5 tekmi u kojima je bolji u borbenosti od ovog hadalja Irfana...skoroalen je napisao/la: ↑26 sep 2020, 09:52Ko imalo sumnja u Irfana Hadžića, nek pogleda meč Zrinjski - Utrecht. Koliko duela je lik uzeo, koliko je namučio odbranu Utrechta, koliko puta je ostao na nogama u situacijama gdje Mersudin redovno pada i ide na faul... I to ne pada svjesno nego zato što ne može više uzet duela.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Imas li neki fakt da podrzi tvoje subjektivno misljenje?feniksptica je napisao/la: ↑26 sep 2020, 09:53Bekica, Bekric je isto bolji od njega, kad sam se zajebo da iskorstim proliku da se vratim .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.