NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
A jest ga babuka ugasio zadnjih 5 minuta,preuzeo ga odigrao brutalnu odbranu nije decko znao gdje udara 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Nail for Real
- Kontakt:
"Washed" King

Bron se cuva za finale, prepustio Davisu da rijesi ovo

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
I ja imam utisak,pa lik zapne samo 5 min pred kraj agresivniji postane ...pa zadnju i predzadnju tekmu je bukvalno 15 zabio u zadnjoj cetvrtini,odigrao odlicnu odbranu,bio agrersivan...svjestan je i on godina i tempira ovo za Miami ,jer fkt Davis uz malu pomoc ostalih moze Denver rijesiti kao sto smo i vidjeli..Nail for Real je napisao/la: ↑25 sep 2020, 19:40"Washed" King.
Bron se cuva za finale, prepustio Davisu da rijesi ovo.
i naravno sudije

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ovi navijaci Denvera na forumu (nesto ih puno u zadnje vrijeme), ko da ih je Dobrica Cosic pravio.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Nije faul bio, doduse kompenzacija je poslije bila na onom ulazu, ali jbg James i pored tog faula je ugasio Murrya, msm da ce ga uzeti u slijedećoj tekmi cuvati dosta veci period utakmice
Pogledaj snimak opet i koliko lebron izbacuje koljeno pa reci jel faulrudy91 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 21:27Nije faul bio, doduse kompenzacija je poslije bila na onom ulazu, ali jbg James i pored tog faula je ugasio Murrya, msm da ce ga uzeti u slijedećoj tekmi cuvati dosta veci period utakmice
Druze pogledo bruku puta i nije vidjelo faula, za Davisa se slažem da je balerina koja odglumi bruku faulova ko da ga je voz udario, polamu se ne treba svirati, Milsap naivan ispao, a puno bolje ga cuva nego ostali, doduse taraba je Milsap u napadu postao basJHam je napisao/la: ↑25 sep 2020, 21:36Pogledaj snimak opet i koliko lebron izbacuje koljeno pa reci jel faul
Da nije bio challenge i da nije bilo koljena rekao bih nije faul, ali i koljeno i challenge koji nije prosao = faulrudy91 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 21:53Druze pogledo bruku puta i nije vidjelo faula, za Davisa se slažem da je balerina koja odglumi bruku faulova ko da ga je voz udario, polamu se ne treba svirati, Milsap naivan ispao, a puno bolje ga cuva nego ostali, doduse taraba je Milsap u napadu postao bas
Vogel trazi challenge za faul i challenge ne prodje = JHamu korektna odluka, faul je bio
Malone trazi challenge za faul i challenge ne prodje = sudije guraju Lakerse, ciste faule u korist Denvera oni Lakersima sviraju

Malone trazi challenge za faul i challenge ne prodje = sudije guraju Lakerse, ciste faule u korist Denvera oni Lakersima sviraju

Gdje sam ja spomenuo da nas challenge nije korektan? Il nadji, il prestani biti glup i izmisljati stvari koje tebi odgovaraju. Ne znam ni koji **** je trazio challenge u onoj situaciji ako ga vec nije trazio za Millsapa, bezveze bacen challenge
Druze od prve tekme spominjes tzv faulove u napadu LeBrona na Murrayu i Grantu, a Malone zvao challenge za to na Murrayu.
Prva utakmica. Malone zvao challenge za blocking faul Murraya na Bronu i to neuspjesno. Isti onaj faul kojem vec dugo pricas. S Grantom kasnije preslikana situacija.
Moguce, ne smijem pogrijesiti? Jel po tebi eto juce faul bio na Murrayu kad mu je LeBron uvalio koljeno u butinu? Ne mogu sad da nadjem snimak tog ali se na replayu jasno vidjelo udarac koljenom
sta im radi D39
preporodi se covjek u dresu najvece fransize
- BosniaBoston
- Kontakt:
preporodi se covjek u dresu najvece fransize

Meni se vise dopadaju ovakvi fakti
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_NBA_champions
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 26 sep 2020, 00:07, ukupno mijenjano 2 puta.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Evo Malone je predstavio greske sudija za game 4 u nadi da jim pomogne u game 5 ko sto su to uradili Lakersi za Lebrona, bit ce zanimljiva jos ova serija, ako se ne zavrsi sutra...
@BB ti si meni najvecji kralj ovde
bacas tih 17 titula ko da su tvoje, a u zadnjih 30 godina jednu osvojili, neznam kako ti ne dosadi 
@BB ti si meni najvecji kralj ovde

Ajde za koju sedmicu ce mu nestati i ta zadnja slamka za koju se cupa. Od 17 titula 11 osvojili u prahistoriji hahhahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.