Hipoteticki da imamo milione nikad ne trebamo vracati igrace poput Zolotica. Ako zelimo da napredujemo onda nam trebaju brzi igraci, u svakom smislu brzi igraci a ne igraci poput Zolotica koji je okretan ko doner. Na stranu to sto je Zeljovac, treba da nam bude bitan iskljucivo kvalitet i ono sto neko moze ponuditi na terenu..kolezeljovac je napisao/la: ↑25 sep 2020, 19:55Yebo ti nas kad nismo u stanju Zolotića vratiti, momka koji je u plavo ofarban iznutra sav, a kad mi je u klubu na sredini terena 4 igraca od 32+....
Ova uprava je katastrofalna, i kad se nadju rjesenja da se dovedu novi odmah ih smijeniti, ali sto neki pisu da je Miske ko pejgamber i tadasnja garnitura, pa MATER VAM YEBEM zar se ne sjecate u kakvim gov.nima je ostavio klub kad je napustao... Jos da ne spominjem podlost sakrivanja dokumentacije, tuzbe, trazenje raskida sponozora prema Zelji... A o rezultatu na terenu da ne govorim, 2 ciste izgubljene titule sa promasenim 50+ igraca i tako dalje....
Amar Osim da nije trener ove ekipe, ne bi ni evropu izborili, a kamoli bili 2., ima gresaka i on, ali trenutno je jedino dobro kao Šef Stručnog Štaba što imamo u klubu, a njegovo miješanje u poslovanje je ono što ne volim i nadam se da će se tome stati u kraj! Ali želim da bude bar 10 godina trener ako je to ikako moguće!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bekovi, golman jednake kvalitete kao prosle sezone, lijevo krilo ove godine kvalitetne, desno lose jer ga nemamo

Daleko da je ovo samo do financija. Ne bi oni od pocetka igrali da su financije problem. Drugo nesto koci ovo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovaj forum je postao takmicenje ko ce vise ismijati klub za koji navijaju.
Vanadij je napisao/la: ↑25 sep 2020, 20:49Situacija jeste haoticna ali ismijavati svoj klub to je katastrofa.Velez je ispao iz lige pa su bili uz klub i vratili se.Ljude isli po svakakvim selendrama za svoj klub.Navijaci Zelje ko da jedva cekaju da se jos sta desi da imaju argumente za zajebanciju.,cast izuzecima.Ovakvi navijaci i ne zasluzuju nista bolje.
Vjeruj bratu da nam je sve problem ,od finansija do nekvalitete cim se prije pomirimo biti ce nam svima lakse .Danima ovdje pisemo i raspravljamo se ko je kriv?krivi smo svi zajedno od navijaca (Nikom te nedamo,klasa radnicka a kad izgubimo ili vidimo da nismo konkurentni onda pljujemo sve zivo ) Amar/ Miske i njihovog ega ( koji su nas jos i uspjeli podijeliti

Nisu to navijaci Želje, oni navijaju za torpedo ili za misketaKometa je napisao/la: ↑25 sep 2020, 20:57Situacija jeste haoticna ali ismijavati svoj klub to je katastrofa.Velez je ispao iz lige pa su bili uz klub i vratili se.Ljude isli po svakakvim selendrama za svoj klub.Navijaci Zelje ko da jedva cekaju da se jos sta desi da imaju argumente za zajebanciju.,cast izuzecima.Ovakvi navijaci i ne zasluzuju nista bolje.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nikad ne mogu razumiti navijace koji za jednu utakmicu kupe 8.000 karata a za drugu mozda 2.000. Umjesto da smo konstantni pa za svaku utakmicu kupimo 4.500 i pomognemo klubu. Eto nesto konkretno sta mozemo da uradimo. Moramo pokazati da smo uz klub konstantno a svako moze izdvojiti za kartu isto kao kad ide na stadion. To je taj nas mentalitet uvjek mora biti neka euoforija da bi ispunio svoju duznost.Kometa je napisao/la: ↑25 sep 2020, 20:57Situacija jeste haoticna ali ismijavati svoj klub to je katastrofa.Velez je ispao iz lige pa su bili uz klub i vratili se.Ljude isli po svakakvim selendrama za svoj klub.Navijaci Zelje ko da jedva cekaju da se jos sta desi da imaju argumente za zajebanciju.,cast izuzecima.Ovakvi navijaci i ne zasluzuju nista bolje.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 25 sep 2020, 21:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Igraci koji na Grbavici izgube od Krupe i Mladosti su za sprdanciju .
Svaka cast ,kome da prave klub.KANA je napisao/la: ↑25 sep 2020, 21:00Vjeruj bratu da nam je sve problem ,od finansija do nekvalitete cim se prije pomirimo biti ce nam svima lakse .Danima ovdje pisemo i raspravljamo se ko je kriv?krivi smo svi zajedno od navijaca (Nikom te nedamo,klasa radnicka a kad izgubimo ili vidimo da nismo konkurentni onda pljujemo sve zivo ) Amar/ Miske i njihovog ega ( koji su nas jos i uspjeli podijelitiVukotic je na onoj skupstini sve ispravno rekao) izlaz iz ovoga je jedino moguc da se vise na ovu temu ne vracamo i da svaki Zeljovac uspjesan sebe stavi na raspolaganje klubu i da imamo put kojim treba da idemo.Ono sto ja imam informacija da ce abd tako i biti
![]()
![]()
Semper je napisao/la: ↑25 sep 2020, 21:05Igraci koji na Grbavici izgube od Krupe i Mladosti su za sprdanciju .
[/quote
Najveca greska kluba je sto padaju pod uticaj takvih navijaca koji ismijavaju klub.Evo i sad osluskuju sta ce navijaci reci za pomocni.Za koga da prave stadion od 20 000 ,za 3000 bolesnika koji su tu.Jedan drezden ispadne u 3.ligu pa proda 30 000 godisnji
Evo Badzak na klix, neke stvari objasnio
Toliko."Ono što treba reći jeste da nema potrebe za tenzijama, razmatramo o ideji zamjene, ulaganja i stvaranja, a ne prodaje, s ciljem rješavanja trenutnog stanja i pravljenja boljih uslova za dugoročno funkcionisanje kluba. Sve što izlazi iz okvira te ideje nije naš cilj", podvukao je potpredsjednik Željezničara.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/potpr ... /200924100"Moram reći da je pritisak posljednjih dana znatno porastao, ali navijači mogu biti mirni. Glavna i osnovna stvar koju moram reći, a nakon posljednje sjednice Upravnog odbora koja je privukla puno pažnje, jeste da se nikakva radikalna promjena neće desiti u klubu. Cilj je, prije svega, u narednom periodu pojačati Upravni odbor kluba, okupiti ekipu koja je spremna preuzeti nove odgovornosti i obaveze te krenuti u ono što nas do kraja ove i naredne godine očekuje", rekao je na početku razgovora Badžak.
Jel ovo znaci da Zec ulazi i u UOLjoZee je napisao/la: ↑25 sep 2020, 21:23"Moram reći da je pritisak posljednjih dana znatno porastao, ali navijači mogu biti mirni. Glavna i osnovna stvar koju moram reći, a nakon posljednje sjednice Upravnog odbora koja je privukla puno pažnje, jeste da se nikakva radikalna promjena neće desiti u klubu. Cilj je, prije svega, u narednom periodu pojačati Upravni odbor kluba, okupiti ekipu koja je spremna preuzeti nove odgovornosti i obaveze te krenuti u ono što nas do kraja ove i naredne godine očekuje", rekao je na početku razgovora Badžak.

Semir Stilic nije igrao jucer prijateljsku. Mislim da sam ti sve rekao.

Drago mi je da je urađen ovaj intervju s Badžakom, jer unosi mir, što je bilo potrebno nakon ovih poraza i nekih, po meni, nepotrebnih negativnosti.
Braćo, doći će i pobjede ako Bog da, pa će atmosfera i među nama biti bolja.
Za sportski dio samo treba imati strpljenja i ne srljati u dovođenje novih igrača. Nama treba krilo to je fakt, samo je pitanje odakle. Ja sam već postavio pitanje, kakva je situacija u drugim ligama? Radi li se bilo kakav scouting tu? Po meni je logičan put igrača iz druge lige kod nas, pa dalje. Takav igrač bi jeo zemlji da se dokaže, a znamo i sami da je borbenost ono štp fali onima koji istrošeni dođu u našu ligu da popravljaju karijeru.
Braćo, doći će i pobjede ako Bog da, pa će atmosfera i među nama biti bolja.
Za sportski dio samo treba imati strpljenja i ne srljati u dovođenje novih igrača. Nama treba krilo to je fakt, samo je pitanje odakle. Ja sam već postavio pitanje, kakva je situacija u drugim ligama? Radi li se bilo kakav scouting tu? Po meni je logičan put igrača iz druge lige kod nas, pa dalje. Takav igrač bi jeo zemlji da se dokaže, a znamo i sami da je borbenost ono štp fali onima koji istrošeni dođu u našu ligu da popravljaju karijeru.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Semper i Garfild be like
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, Redfire16 i 54 gosta.