Evo noći evo ludila. Jbt jel moguće. Golman, stoper, vezni, krilo. Po meni jos bekMostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 20:16Treba Dzemila na masazu poslat, citav dan samo potpisuje a i nastavit ce![]()
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Polako, daleko je Manev od potpisa, nije ni provjerena info. Sa Zoloticem se pregovara ali dok ga ne vidim na slici pored Sose sa dresom u rukama ne vjerujem da je nasZalik je napisao/la: ↑25 sep 2020, 20:38Evo noći evo ludila. Jbt jel moguće. Golman, stoper, vezni, krilo. Po meni jos bekMostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 20:16Treba Dzemila na masazu poslat, citav dan samo potpisuje a i nastavit ce![]()

Cak mislim da ce Zolotic kod nas vise stopera igrati nego zadnjeg veznog. Pomjerit ce se Zeljkovic na zadnjeg veznog i Dino kada se oporavi. Zao mi je Konstantina sto se povrijedio taman kad se uigrao i ustalio u prvih 11.
Kjosevski
Cosic - Zolotic/Konstantin - Manev - Radovic
Zeljkovic - Dino
Cvijanovic - Radovac/Prses - Andjusic
Brandao
Na klupi Ovcina, Edo, Mulic, Kina, Seid, Zvonic
Kada bi uspjeli ovo odraditi do kraja prelaznog roka s pravom se mozemo nadati borbi za europi. Za slj sezonu bih volio vidjeti pravog desnog beka.
Forzza Velez
Jao da je Halilović potpisao uz ove. Imali bi sveManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑25 sep 2020, 20:49Polako, daleko je Manev od potpisa, nije ni provjerena info. Sa Zoloticem se pregovara ali dok ga ne vidim na slici pored Sose sa dresom u rukama ne vjerujem da je nasZalik je napisao/la: ↑25 sep 2020, 20:38Evo noći evo ludila. Jbt jel moguće. Golman, stoper, vezni, krilo. Po meni jos bekMostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 20:16Treba Dzemila na masazu poslat, citav dan samo potpisuje a i nastavit ce![]()
![]()
Cak mislim da ce Zolotic kod nas vise stopera igrati nego zadnjeg veznog. Pomjerit ce se Zeljkovic na zadnjeg veznog i Dino kada se oporavi. Zao mi je Konstantina sto se povrijedio taman kad se uigrao i ustalio u prvih 11.
Kjosevski
Cosic - Zolotic/Konstantin - Manev - Radovic
Zeljkovic - Dino
Cvijanovic - Radovac/Prses - Andjusic
Brandao
Na klupi Ovcina, Edo, Mulic, Kina, Seid, Zvonic
Kada bi uspjeli ovo odraditi do kraja prelaznog roka s pravom se mozemo nadati borbi za europi. Za slj sezonu bih volio vidjeti pravog desnog beka.

Čekaj malo evo se polomih kopajući po internetu jel nas to uzeo neki šeik Ibn Euro ?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Zolotić još nije slobodan, bilo je kontakta. Poz braćo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Mene samo jedno zanima, kako bi oni igrali zajedno. Pa to je manje više nova ekipa upotpunosti.
Eeooo trljam oči i nevjerujem.
Kao u dobra stara vremena kad ono započneš Championship Manager sezonu i hočeš da komplet ekipu izmjeniš. Kapa dole za Šošu i upravu. Samo okle nam pare 

-
- Kontakt:
Ovo je priprema za iduću sezonu kada smo najavili siguran pohod na Evropu, svi znamo najavu za 100tu godinu 

Ti si naša ljubav jedina!
Ne sumnjam da će Dudić to posložiti kako treba i polako ubacivati te nove ugrače u vatru. U svakom slučaju puno bolje nego da nema koga ubaciti.
-
- Kontakt:
Ne potpaljuj nas, vidis da veceras gorimo
Pisem ti ono sto meni pisu.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Hvala tebi, malo šale nije na stranu.
Dobar posao uprave ovih dana, produžili ugovor Brandau, doveli dva igrača, ostvarili kontakt sa još ponekim.
Čitam na portalu, sportske, Feđa dao izjavu kako nam je potreban samo defanzivac..
Gradi se tribina, ide to sve svojim tokom.
Puna podrška za upravu!
Od situacije da imamo Ovčinu, Cviju i Mulića dobiješ i gratis novog Brandaa (čitaj novi ugovor), te sada Anđušića..
-
- Kontakt:
Zna li se zasto Bobic nece da potpise novi ugovor? Klub mu ne želi ponuditi novi ugovor ili je nešto drugo u pitanju?
Mostar u srcu, Velež do groba
Vjerovatno su godine u pitanju, lik za 5 mjeseci puni 34tuRASanticeva je napisao/la: ↑25 sep 2020, 22:58Zna li se zasto Bobic nece da potpise novi ugovor? Klub mu ne želi ponuditi novi ugovor ili je nešto drugo u pitanju?
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
Raja, uspio sam saznati vise informacija u vezi Zolotica i Maneva.
Ono sto je 100% sigurno je da smo u kontaktu sa obojicom.
Kako trenutno stvari stoje, moguce je da Zolotic potpise sredinom sljedece sedmice. 80% - 90% stvari je dogovoreno, sta ce biti na kraju vjerujem da to samo Zolotic i uprava znaju. On je gledao da ostane u Belgiji jer mu fali jos malo vremena da dobije njihove papire, gore je od 2016 ili 2017 ako se ne varam. Uglavnom svi misle i nadaju se da je to to sto se njega tice.
Sto se Maneva tice, sa njim smo u kontaktu takodjer i ne znam je li istina da se trenutno nalazi u Mostaru. Ono sto znam sigurno je da se nudio prije par sedmica da se vrati, medjutim doveli smo vec bili Konstantina koji se ustalio u prvih 11 pa nismo zeljeli rizikovati i davati velike pare Manevu. Medjutim, povredom Konstantina poceli smo traziti novog stopera i prvi koji je kontaktiran je Manev. Sutra zasjeda UO, ako nije vec veceras, gdje ce razmotriti koliko mu mogu ponuditi da se vrati kod nas. On ima dosta manje zahtjeve nego sto je to bilo nedavno kada nisu uspjeli pronaci zajednicki jezik.
Znaci velike su sanse da obojica potpisu sljedece sedmice, nije jos nista zavrseno ali svi se nadaju da ce to biti zadnja pojacanja za ovaj prelazni rok.
Ono sto mene raduje je da dajemo igracima ugovore na 2 godine, nema vise na godinu dana samo pa da odu odmah.
Mislim da klub nakon ove sezone, mozda cak i od zimske pauze, nece racunati vise na Bobica kao prvog golmana. Kako trenutno stvari stoje, ne misle mu nuditi novi ugovor, njemu i jos par igraca.
Izgleda da je ovo samo pocetak onoga sto nas ocekuje u buducnosti.
Ono sto je 100% sigurno je da smo u kontaktu sa obojicom.
Kako trenutno stvari stoje, moguce je da Zolotic potpise sredinom sljedece sedmice. 80% - 90% stvari je dogovoreno, sta ce biti na kraju vjerujem da to samo Zolotic i uprava znaju. On je gledao da ostane u Belgiji jer mu fali jos malo vremena da dobije njihove papire, gore je od 2016 ili 2017 ako se ne varam. Uglavnom svi misle i nadaju se da je to to sto se njega tice.
Sto se Maneva tice, sa njim smo u kontaktu takodjer i ne znam je li istina da se trenutno nalazi u Mostaru. Ono sto znam sigurno je da se nudio prije par sedmica da se vrati, medjutim doveli smo vec bili Konstantina koji se ustalio u prvih 11 pa nismo zeljeli rizikovati i davati velike pare Manevu. Medjutim, povredom Konstantina poceli smo traziti novog stopera i prvi koji je kontaktiran je Manev. Sutra zasjeda UO, ako nije vec veceras, gdje ce razmotriti koliko mu mogu ponuditi da se vrati kod nas. On ima dosta manje zahtjeve nego sto je to bilo nedavno kada nisu uspjeli pronaci zajednicki jezik.
Znaci velike su sanse da obojica potpisu sljedece sedmice, nije jos nista zavrseno ali svi se nadaju da ce to biti zadnja pojacanja za ovaj prelazni rok.
Ono sto mene raduje je da dajemo igracima ugovore na 2 godine, nema vise na godinu dana samo pa da odu odmah.
Mislim da klub nakon ove sezone, mozda cak i od zimske pauze, nece racunati vise na Bobica kao prvog golmana. Kako trenutno stvari stoje, ne misle mu nuditi novi ugovor, njemu i jos par igraca.
Izgleda da je ovo samo pocetak onoga sto nas ocekuje u buducnosti.
Forzza Velez
Počelo je kmecanje "Mostaraca" gdje su naša djeca 

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Objektivni Mostarci, ta nasa djeca nosa tanjire u Nidje Veze, draze im zaraditi 20km i pusiti nargilu u Imperiji nego trenirati i boriti se za mjesto u prvom timu.
Puna usta Veleza svima a niko da ode u klupske prostorije da kupi kartu, sve dijaspora pokupovala.
Forzza Velez
Mogu se i ovdje prepoznati. Cim los rezultat eto ih da nesto napisu o upravi i stubovima.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑26 sep 2020, 11:45Objektivni Mostarci, ta nasa djeca nosa tanjire u Nidje Veze, draze im zaraditi 20km i pusiti nargilu u Imperiji nego trenirati i boriti se za mjesto u prvom timu.
Puna usta Veleza svima a niko da ode u klupske prostorije da kupi kartu, sve dijaspora pokupovala.
Kada se dogodi petak kao sinoc nigdje ih!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.