Ostaje stand up gdje Usmanovi udarci imaju vidno jaci impakt.
Usmana niko ne voli,ali realno,ne vidim ko ce dobiti u skorije vrijeme.
Khazmat mozda?

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Isto je I u obrnutom taboru, tipa gradovi unutrasnjosti ili hard core republikanske drzave, prodji sa okacenim amblemom demokrata pa ces vidjeti sta ce se desiti, ipak takve reakcije su rezervisane samo za nekoliko dijelova nekih gradova gdje historijski dominira jedna od dvije boje, nije to u praksi toliko podijeljeno koliko mediji pokusaju, predstaviti. Ali ja ne pricam o tome, ja kazem da je reakcija crvenih na javno podupiranje plavih puno jaca. Ali dobto si,, to nije za ovu temu a pogotovo nije nas problem.AshburtonG je napisao/la: ↑20 sep 2020, 16:36Ja ipak mislim da je obrnuto. U USA trenutno bivas napadnut, ako hodas sa ovim kacketom. Nije bas popularno bit glasac D. Trumpa ovih dana, niti lako kako ti to predstavljas. Medjutim, ne bih o tome na temi UFCa vise.
Već su imali srdačan razgovor njih dvojica sad kad su se sreli na Fight Islandu.Drape je napisao/la: ↑21 sep 2020, 01:06Colby samo pokušava privući pažnju, prije je bio jedan od onih kvalitetnih boraca koji samo šute i bore se i nikog nije bila briga za njeg. Sve je to šoubiznis, i Adesanya i Costa se u medijima mrze i vrijeđaju kao najveći neprijatelji a kako god borba da završi pobjednik će grliti i tješiti poraženog.
I meni je vremenom sve više cringe, ali kao što kažeš ne znam jel uvijek bio cringe pa vremenom primjećujem više, ili jednostavno postaje sve više cringe.
Ybga onda, ako smo dvojica, onda je očigledno bio gotivan u početku.Donnie Darko je napisao/la: ↑25 sep 2020, 19:24I meni je vremenom sve više cringe, ali kao što kažeš ne znam jel uvijek bio cringe pa vremenom primjećujem više, ili jednostavno postaje sve više cringe.
I meni je u početku bio zanimljiv za gledat i slušat.
Dana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.