RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Hajmo sad svi forzza po karte ko nije 

Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Pri kraju sam da iskoprcam ime stopera, kazu Zeljino dijete isto ali je vani ima par godina

Forzza Velez
- Bazinga12345
- Kontakt:
Zolotić?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑25 sep 2020, 18:01Pri kraju sam da iskoprcam ime stopera, kazu Zeljino dijete isto ali je vani ima par godina![]()
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Moguce, vidjet cemo sta kazu. Kakav je taj? Gledam evo na transfermarktu igrao u Belgiji, trenutno bez kluba.Bazinga12345 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 18:03Zolotić?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑25 sep 2020, 18:01Pri kraju sam da iskoprcam ime stopera, kazu Zeljino dijete isto ali je vani ima par godina![]()
Forzza Velez
Zar nije Zolotić bio defanzivni vezni dok je igrao u Želji , nisam ga nijednom onda vidio na štoperu , jedino ako nije u Belgiji prekomandovan na štopera ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Bazinga12345
- Kontakt:
Dobar igrač sigurno. Započeo je karijeru kao zadnji vezni ali mislim da je u Belgiji češće igrao stopera.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑25 sep 2020, 18:05
Moguce, vidjet cemo sta kazu. Kakav je taj? Gledam evo na transfermarktu igrao u Belgiji, trenutno bez kluba.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Mislim da je on imao neku tezu povredu prije par godina, on bi mogao biti “iskusni” veznjak..ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑25 sep 2020, 18:05Moguce, vidjet cemo sta kazu. Kakav je taj? Gledam evo na transfermarktu igrao u Belgiji, trenutno bez kluba.Bazinga12345 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 18:03Zolotić?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑25 sep 2020, 18:01
Pri kraju sam da iskoprcam ime stopera, kazu Zeljino dijete isto ali je vani ima par godina![]()
fudbalfudbal je napisao/la: ↑25 sep 2020, 18:24Mislim da je on imao neku tezu povredu prije par godina, on bi mogao biti “iskusni” veznjak..ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑25 sep 2020, 18:05Moguce, vidjet cemo sta kazu. Kakav je taj? Gledam evo na transfermarktu igrao u Belgiji, trenutno bez kluba.
izvinite na upadu evo to je ta povreda
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Istina je da Bobic nece izgleda dobiti novi ugovor.
-
- Kontakt:
KSV Roeselare, čiji je član i bivši nogometaš Željezničara Nermin Zolotić, izbačen je u amatersku 2. ligu.
Roeselare je ranije bio i član najjačeg ranga belgijskog nogometa, no zbog raznih financijskih problema zapao je u veliku krizu i, uzalud tome što su iz kluba poručivali da bi trebali dobiti licencu, Belgijski nogometni savez nije imao milosti.
Nadamo se da nece bit ponuda iz Belgije vise, slaba je situacija kod njih nakon korone skroz.. potpisuj majstore
Roeselare je ranije bio i član najjačeg ranga belgijskog nogometa, no zbog raznih financijskih problema zapao je u veliku krizu i, uzalud tome što su iz kluba poručivali da bi trebali dobiti licencu, Belgijski nogometni savez nije imao milosti.
Nadamo se da nece bit ponuda iz Belgije vise, slaba je situacija kod njih nakon korone skroz.. potpisuj majstore

-
- Kontakt:

Jeli moguce ovo?
Rođeni u nastavku jači za dva provjerena imena: Manev i Zolotić pred potpisom za Velež?
Govorio sam ja, vratit ce se Kosta kad tad.
Nisam ocekivao pregovore ovako brzo.
Kosta dobrodosao nazad.
Nisam ocekivao pregovore ovako brzo.
Kosta dobrodosao nazad.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Show može početi

Kosta, dobrodosao si nazad !

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Anđušić potpisao
Edit: srce da me zdrma kakav petak
Edit: srce da me zdrma kakav petak
Ako se Kosta vrati to bi bio nevidjeni + za ovu ekipu, onda bi mogli razmisljati o Evropi. 
Dobrodosao Anđušiću.

Dobrodosao Anđušiću.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ma Kosta je bio dogovorio sve sa klubom i onda se pojavila ona krava od menadzerice i sve usrala.Plaža je bila dogovorena,alinzahtjevi tipa 200 eura ako ne primimo gol,ako da gol ,ako se ne proda za 2 godine da je klub dužan njoj 50 000 eura itd...
Ajde trcite u Cernicu po karte ...
Ajde trcite u Cernicu po karte ...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Treba Dzemila na masazu poslat, citav dan samo potpisuje a i nastavit ce 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.