FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- PointBlank
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja mislim da je najbolje da se u klub dovede miske, cenan, i ostale kreature, kostic na klupu, pa da agentura bude zadovoljna. Onda bi Machak bio najsretniji
Ma macak bi bio zadovoljan samo da je miske tu,ne bi mu tad ni amar smetao haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Samo bi volio da znam ko ovlasti ove ljude pa da kazu kako je Amar potrosio kredit kod navijaca 

Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- TMmanija2012
- Kontakt:
Investitor i novci jedino riješenje
Ali nece niko da ulaže svoje novce da neke ublehe sa njim raspolažu,znaci prodaj klub i bice red i disciplina.
Ima drugi problem ,kako otjerati uhljebe iz kluba nece niko da popusti ,znamo kako su tjerali pitare bukvalno silom.Trenutno kako poslujemo nece nas drzati dugo u zivotu,bojim se da ce se rasprodati sve sto moze ,vrtiti se još neko vrijeme u vrhu ,ali nista ozbiljno.
Nakon toga postajemo klub kao Sloboda,Celik i Velez no money no friends.
Koje kriv Amar ili Misimovic nije vise bitno ,niko neodgovara na svoje loše poteze,ako ima iko razuman potrazice investitora i predati njemu klub da posluje.

Ima drugi problem ,kako otjerati uhljebe iz kluba nece niko da popusti ,znamo kako su tjerali pitare bukvalno silom.Trenutno kako poslujemo nece nas drzati dugo u zivotu,bojim se da ce se rasprodati sve sto moze ,vrtiti se još neko vrijeme u vrhu ,ali nista ozbiljno.
Nakon toga postajemo klub kao Sloboda,Celik i Velez no money no friends.
Koje kriv Amar ili Misimovic nije vise bitno ,niko neodgovara na svoje loše poteze,ako ima iko razuman potrazice investitora i predati njemu klub da posluje.
Semper je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:05Ispali od Maccabija u gostima,i to problem?
Nije bolest sve što boli![]()
A za ligu,apsolutno razočaran porazima kući,apsolutno zadovoljan pozicijom na tabeli sa obzirom da su konkurentima političke stranke upumpale po 2-3 miliončića,a nama kanton 50.000 km,trebali bi se oni zapitati,a da ćemo se pobiti sa svima za najviši plasman,hoćemo.
A za tebe i sličnim lezihljebovićima koji pravo glasa ima samo po forumima,avangarda!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
UBIPITAR je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:29Tan i ovaj Vijetnamac imaju politicku stranku u BiH?Semper je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:05Ispali od Maccabija u gostima,i to problem?
A za ligu,apsolutno razočaran porazima kući,apsolutno zadovoljan pozicijom na tabeli sa obzirom da su konkurentima političke stranke upumpale po 2-3 miliončića,a nama kanton 50.000 km,trebali bi se oni zapitati,a da ćemo se pobiti sa svima za najviši plasman,hoćemo.
A za tebe i sličnim lezihljebovićima koji pravo glasa ima samo po forumima,avangarda!
Samo laprdamo bezveze sacekajmo 15 dana da vidimo o cemu se radi.Sve ekipe u vrhu su u 5 deka,druga strana medalje je sto mi sada trazimo negativnosti u svemu.Mi npr u Stilicu sada trazimo svaku gresku dik pitari za Susica kazu da je znalac a momak u rangu rekreativnog igraca sa duplom vecom platom od Stilica.LJudi su ih sinoc natrcali ali kad ide ide.Zrinjski u Evropi fantastican u nasoj ligi za ne prepoznati.Mislim ako budemo u dva boda do polusezone sa dva solidna igeaca da imamo sansu za titulu

- tajni agent na zadataku unesenja nemira u domace redove u cilju uzdizanja ex lobotomca
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
AMAR OSIM SE DOKAZAO KAO TRENER. NETREBA SJEDITI NA VIŠE STOLICA.BEZ VEZE SE OPTEREČUJE I GUBI KONCETRACIU ZA VOĐENJE UTAKMICA.
Novi ljudi i novi pocetak !TMmanija2012 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:23Koje kriv Amar ili Misimovic nije vise bitno ,niko neodgovara na svoje loše poteze,ako ima iko razuman potrazice investitora i predati njemu klub da posluje.
Mjau !
Jbg da nije pljuvao po Amaru i Zeljinim trofejima sad bi vjerovatno i bilo tako ,sam je kriv 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nije pljuvao nego je govorio kako se tada radilo i da se takav nacin rada danas to sve tri puta vise otplacuje u dugovima.
Amar je tada bio sve u klubu uz njegove ljude radili su kako su radili, danas se to otplacuje u dugovima, trofeji jesu tu ali na papiru na duze staze ZELJO od toga ima ****. A hajde sad recite i opravdajte da nije tako, ne samo Amar i uprave nakong njegovog odlaska na odmor. Trofeji su tu ali su nas zavaili i Amar i mnogi drugi,
Vise je para otislo u njihove đepove nego kasu kluba !
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 25 sep 2020, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Otkud mu pravo da iznosi prljavi ves iz kluba, time je napravio samo podjelu navijaca.Machak je napisao/la: ↑25 sep 2020, 13:30Nije pljuvao nego je govorio kako se tada radilo i da se takav nacin rada danas to sve tri puta vise otplacuje u dugovima.
Amar je tada bio sve u klubu uz njegove ljude radili su kako su radili, danas se to otplacuje u dugovima, trofeji jesu tu ali na papiru na duze staze ZELJO od toga ima ****.
Sad kontam pošto se neće derbi igrat, onda igramo tek sljedeće sedmice sa Cityem. To će biti 3. oktobar i onda ide rep. pauza. Naredna utakmica je tek 17. oktobra sa Olimpikom. Mi smo s Krupom igrali 19. septembra tako da ćemo u mjesec dana imati samo 1 takmičarsku utakmicu. Samim tim očekujem još nekoliko prijateljskih. A i nešto kontam je li dobro ili loše što imamo samo 1 utakmicu sa obzirom u kakvoj se situaciji psihički nalazi kompletan klub.
Sad je to diskutabilno ali se moralo presjeci jednom, i da on tada nije rekao sta da je SIPA i porezna usla u klub da se vide knjige i sve ostalo. A trebala je kao sto je nas klub davno davno davno trebao da krene putem transparentnosti, a ne ja sam trener i ujedno sve u klubu.Vanadij je napisao/la: ↑25 sep 2020, 13:34Otkud mu pravo da iznosi prljavi ves iz kluba, time je napravio samo podjelu navijaca.Machak je napisao/la: ↑25 sep 2020, 13:30Nije pljuvao nego je govorio kako se tada radilo i da se takav nacin rada danas to sve tri puta vise otplacuje u dugovima.
Amar je tada bio sve u klubu uz njegove ljude radili su kako su radili, danas se to otplacuje u dugovima, trofeji jesu tu ali na papiru na duze staze ZELJO od toga ima ****.
A to treba da se desi da sve i jedan, bez obzira ko su odgovraju za ovo danasnje stanje !
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 25 sep 2020, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Igramo Kup 30.9.braco je napisao/la: ↑25 sep 2020, 13:34Sad kontam pošto se neće derbi igrat, onda igramo tek sljedeće sedmice sa Cityem. To će biti 3. oktobar i onda ide rep. pauza. Naredna utakmica je tek 17. oktobra sa Olimpikom. Mi smo s Krupom igrali 19. septembra tako da ćemo u mjesec dana imati samo 1 takmičarsku utakmicu. Samim tim očekujem još nekoliko prijateljskih. A i nešto kontam je li dobro ili loše što imamo samo 1 utakmicu sa obzirom u kakvoj se situaciji psihički nalazi kompletan klub.

Veseli sa nekakvom trebom u Metropolisu. Slavi sto je dao gol jucer.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
neksimu rekao
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Semper je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:34UBIPITAR je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:29Tan i ovaj Vijetnamac imaju politicku stranku u BiH?Semper je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:05
Ispali od Maccabija u gostima,i to problem?
A za tebe i sličnim lezihljebovićima koji pravo glasa ima samo po forumima,avangarda!![]()
Pričam o parama mazgo
MIGRANTI iz METROPOLE!
Vidiš zaboravio sam na to skroz. Opet ni 2 utakmice nije puno u mjesec dana.LjoZee je napisao/la: ↑25 sep 2020, 13:36Igramo Kup 30.9.braco je napisao/la: ↑25 sep 2020, 13:34Sad kontam pošto se neće derbi igrat, onda igramo tek sljedeće sedmice sa Cityem. To će biti 3. oktobar i onda ide rep. pauza. Naredna utakmica je tek 17. oktobra sa Olimpikom. Mi smo s Krupom igrali 19. septembra tako da ćemo u mjesec dana imati samo 1 takmičarsku utakmicu. Samim tim očekujem još nekoliko prijateljskih. A i nešto kontam je li dobro ili loše što imamo samo 1 utakmicu sa obzirom u kakvoj se situaciji psihički nalazi kompletan klub.
Veseli sa nekakvom trebom u Metropolisu. Slavi sto je dao gol jucer.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 57 gostiju.