Mozes misliti kakvu ce Miami podrsku dobiti na ovom forumu konkretno

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Mozes misliti kakvu ce Miami podrsku dobiti na ovom forumu konkretno
Gloryhunter
Bruka bgm kako uticu sudije na tekmu
Klutch family
Nakon sto mu je uradio ono u finalu 2016e, ovako da se proda Klutchu. Bas jadno od Draymonda
BosniaBoston je napisao/la: ↑25 sep 2020, 11:08Gloryhunter
Pogledas komentare na drustvenim mrezama vezano za utakmicu i vidis da svi govore o sudjenju u korist Lakersa. Morali su ovo barem bolje da zamaskiraju. Svakako ih sve manje ljudi prati. Onaj celavi glupan je na putu da unisti sve dobro sto je Stern uradio.
Foul 10000%, pogledaj snimak, James ga opalio koljenom i konto sudije nece vidjeti. Isto ko i na 2 ulaza poslije al valjda su sudije odlucile da mu je to dovoljno slobodnih
Kazes da je na Millsapu faul, sta je bilo na pokusaju Jokic kad je LeBron mu bukvalno i postavio nogu i gurnuo tijelom i usao u krug doskoka, ma kakvi doskoka, lik samo sto sa Jokicem nije zamijenio pozicije... Zasto se jedno svira a drugo ne? Faul na Murrayu je bio na 3 razlike za LA, umjesto da se spusti na 1 ili 2 eto, nek Murray fuli jedno, Lakersi odu na 5..Na Jokicu faul za 3, ne da nisu pogledali je li flagrant, nego uopste nisu svirali faul, a na snimku se vidi da je James usao skroz u putanju, faulirao ga i jos mu postavio nogu...Kobe Bryant je napisao/la: ↑25 sep 2020, 09:14Hajde skupite svaki faul za slobodna bacanja Lakersa, koji nije bio????
Znaci imate 1 faul mad Murrayem LeBron i Millsap faul na Davisom koji se okrenuo ali noga bila u krugu doskoka Davisa prema pravilima faul. Imal još nesta???
Ja imam 4 greške iz aviona na štetu Lakersa. Jel imate jos nesta ?
Nigdje ja nisam napisao da smo mi izgubili zbog sudija, bar mislim da nisam, ali nam isti nisu dozvolili da se vratimo u utakmicu u kljucnim trenutcimainvincible1921 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:51Ljudi imali 21poen manje u poeina iz drugog napada, 10 skokova manje al eto sudija je zayebo...ima gresaka na obje strane al raja bas pretjeruje
Odvalis Jamalu ruku ovdje skocili kakva odbrana Brona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.