Igrac se sam povrijedio koliko vidim, od izvijanja, ako ce im to dosuditi kao faul, onda ubaci ove sto ne igraju pa nek ih udaraju do mile volje..kuko bi i ti da gledas 15 godina kako ti sudije u kljucnim momentima stete ekipi..Edviin je napisao/la: ↑25 sep 2020, 06:11Mislim sta ti uradi euforija u glavi, Jham brukas se pasha to je strahota 4 utakmice kukas na sudije i sad jos zalis sto nije povrijedio igraca, hadzija nema staJHam je napisao/la: ↑25 sep 2020, 05:46Kakvu naklonost ziv bio, fulaju neke bzvzne situacije z aobje ekipe i onda u kljucnim momentima par odluka na stranu lakersa i gotovo...AshburtonG je napisao/la: ↑25 sep 2020, 05:44James i u post interview prica o politickim temama i izborima. On je previse okupiran tim stvarima, uopce covjek nije koncetriran na kosarku, sto se da primijetit, iako ima solidne brojke.
U finalu nek se dozove, inace nista od prstena sa ovakvim pristupom i crnim rupama, kad god se treba rijesit utakmica.
JHam je brat samo trazio opet neki faul, da bi rekao kako je to promijenilo tok utakmice.Bukvalno od prve tekme, imaju nedvojbenu naklonost sudija, cak i veceras su bili favorizirani, ali eto ipak je samo Denver ostecen. Kad mu navedes greske na stranu Lakersa, reci ce bratina:"Pa nisam ja LAL fan da se zalim na odluke na stranu Denvera."
![]()
U ovoj utakmici je samo Millsap kriv sto nije namjerno poturio nogu onom glumcu, pa nek odmori do sljedece sezone a nek lebron nosi ekipu![]()
Drugo je sto vecina na forumu cita samo ono sto njima odgovara, fino sam napisao da je bilo gresaka na obje strane, ali u kljucnim trenutcima, kad je utakmica bila na 1 2 lopte, sudije su pravile greske jedino na stetu Denvera
Iskreno, alem je bio pametan sto je batalio forum, na vrijeme