Konkretno zato sto je Nalic bolji i perspektivniji igrac.
Benjamin Tatar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tatar
Bukvalno osim Višće treba sva krila promjeniti..tako da Tatar zauzima jedno mjesto. To što će se opet Duljević naći na spisku i što će nam Hodžić i Gojak ponovo biti krila je druga stvar.
Zna li Tatar dodati? Mislio sam da Fanimu namjerno nikad ne dodaje ali kad je pokušao dodati i Rahmanoviću bilo je loše a Rahmanović se i iznervirao zbog lošeg pasa.
Nalic je trener kralju sta ti je?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Montenegrasi im zaprijetili ovi se usrali nesmiju napravit ozbiljan kliteci
pokazite muda..idemo rajvosa 

2-1, kao što komentator reče Tatar zadužen za 'pola gola'. 

RIP

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Hajde ba trollu ima li neko u pelenama jbt
Frajer pise prve minute u fudbalu skupio 500 minuta
Hahahahahahahahahhahahahaha
Kakva si ti budaletina

Mislim da si me pomijesao sa ovim @tristan10Denchi je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:11Hajde ba trollu ima li neko u pelenama jbt
Frajer pise prve minute u fudbalu skupio 500 minuta
Hahahahahahahahahhahahahaha
Kakva si ti budaletina![]()

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ma jesam jarane izvini 

Nek mu srede papire i prate formu.
Ma u repku ga odma ba, to Zlatanovo djete hahahah
Dao gol, "zasluzan za pola drugog gola", namjestio zicer Ahmetovicu, ofulao zicer. Steta za ovo zadnje al jbg, desi se.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!

Tatar glumi Ibisevica ... u 16 je ko osica a van je na vi s loptom .... mada ja sam zadovoljan s njegovim ucinkom ... da hoce tako i u oktobru ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Samo sto prije da debituje da ga slucajno ko ne preotme. 

Chérif Konjević Kouachi <3
SaltTittyAttack
SaltTittyAttack
Pokazao je momak da zna lopte vcrs i zasluzeno je na spisku, neka bar malo trenira s repkom.
BašČelik!
Neka sredina ovdje bi dobro dosla, nije momak za odbacit ali nije ni neka pljacka..vrlo pokretljiv i snalazljiv za BHPL standarde.
Nesto tipa Duljevic sa tim dugim brzim koracima ali sa dosta boljom zavrsnicom od DuBljevica
Nesto tipa Duljevic sa tim dugim brzim koracima ali sa dosta boljom zavrsnicom od DuBljevica

Duljevic je duplo bolji dribler, al zavrsnica kriminalna.... Tatar je vise napadacki orijentisan, Dulja je klasicno krilo...
Duljevic vise i nezna sta igra, zadnju utakmicu je igrao centarfora ci i mi se, i to protiv Lyona.
Btw vise sam poredio njihove fizicke slicnoati, mada igraju na istoj strani.
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 43 gosta.