Mi njihova,sad ce oni biti puni para jbg

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mi njihova,sad ce oni biti puni para jbg
Hoce za svoj nivo zato vjerovatno Badzak i ide dolje. Manje love treba da daje ili pronalazi, a njegov grad. Mi cemo mahanje dobiti.
Nije ni cudo brate,koliko je para bacio niz vjetar bjezi stid me bude tog covjeka bgm ...
Admir74 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 08:42Svaki put uđem na forum i kontam ulazim na pod forum Željinih navijača, kad tamo amarovci, misketovci i par Željovaca, i neka čudna rasprava o historiji, a nigdje prijedloga, nigdje jedinstva, nigdje zajedništva kojeg je uvijek krasila krilatica Mi smo Željini, Željo je naš.
Razmislimo svi još jednom, do nas je.
Bravo.Admir74 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 08:42Svaki put uđem na forum i kontam ulazim na pod forum Željinih navijača, kad tamo amarovci, misketovci i par Željovaca, i neka čudna rasprava o historiji, a nigdje prijedloga, nigdje jedinstva, nigdje zajedništva kojeg je uvijek krasila krilatica Mi smo Željini, Željo je naš.
Razmislimo svi još jednom, do nas je.
Nije tacno za Stanica da nije htio kod nas i da mu je bolje u Igmanu.Stanic je jedan mahalac i zato nije dobio ugovor.Za ugovor se dogovarao saAmarom i kad su sve dogovorili Amaru iza ledza trazio jis para od Badzaka.Amar poludio i otjerao ga.Mamba21 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 02:12Kad propali Stanić potpiše za Igman iz Konjica, a neće kod nas da igra, sve vam je jasno.
Ne volim Stanića, ker obični, ali ovim potezom dovoljno govori gdje smo i šta smo...
Hvala Bogu pa preskačemo ovo kolo, svakako su mi se igrači počeli gaditi prvenstveno Štilić i Lendrić fuj![]()
Sad je prilika sad su izboriKometa je napisao/la: ↑25 sep 2020, 09:21Mozda izgleda smijesno ali u klub treba dovesti jakog covjeka iz politike.U ovoj drzavi se samo tako moze uspjeti.Tako funkcionise borac,zrinjski,siroki itd.Koliko god stranac ulozi tesko da moze bilo sta zaraditi.Jedino pare bez povrata daje drzava.Npr.SDA da asfalgradnji 10 miliona za posao na autoputu koji vrijedi 7 miliona a ovi resto prebace u klub kroz sponzorstvo.Politika kroz navijace dobija glasove.Ove dozvole oko izgradnje politika zavrsava za 7 dana.Jug koji kosta 4 miliona politicar iz vrha preko kantona,opstine,ministarstva sporta Federacije navuce za mjesec dana.
Nece pitari vidit feninga od vlasnika od ovih para ako ne udju u grupe posto je ovo maltene zadnja šansa(grupe LŠ će ostati nedosanjani san jos bar 20 godina)
Veca zarada veci troskivi.Gledaj to ovako sada npr.tataru i rahmanovicu isticu ugovori.Ako su sada igrali za 100 000 sada ce traziti 200 000.Sada idu i troskovi stadiona,ako misle nekad igrati na kosevu.
Sto posto brate, te neće ove više gurat HDZ, ovima gazda pare uzima, gotovo je to, napuhan balon samo da pukne, Azmir prop'o u Americi, kamioni mu ne voze ko prije, Dodik pere pare preko Borca ne zanima ga uspjeh, a u svemu tome mi došli na najnižu moguću granu. Smeća u avliji toliko da se kuća više ne vidi.
Mene uvjeravaju evo par godina sve isti likovi da ce se anamo oni ugasiti ,da ce ih taj kinez ugasiti ..Dejan1921 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 10:45Sto posto brate, te neće ove više gurat HDZ, ovima gazda pare uzima, gotovo je to, napuhan balon samo da pukne, Azmir prop'o u Americi, kamioni mu ne voze ko prije, Dodik pere pare preko Borca ne zanima ga uspjeh, a u svemu tome mi došli na najnižu moguću granu. Smeća u avliji toliko da se kuća više ne vidi.