Sve ja to znam ne moras ti meni govoriti,i za husiku isto vazi...Moja poenta je znas s cim imas posla ako ulazis u klub,ako ces kukati a neces raditi na problemima onda ne trebas ni ulaziti u klub,jel to posteno ??let3 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 01:24Ne, nisam ni mislio da si misketovac, mada ih ima ovdjedelinjo je napisao/la: ↑25 sep 2020, 01:19Drug nisam ja misketovac ,mozda imas takav utisak ali joklet3 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 01:16
Brate hajd vrati film malo unazad , pa se prisjeti nekih stvari iz vladavine Megamixa:
Dovođenje po 10 novih igraca svake sezone (da ih ne nabrajamo sad, necemo završiti do sutra), zatim dovođenje nekakvih trenera i otpuštanje istih kao na tekucoj traci, prica o svemu osim u fudbalu i rezultatima, na kraju 5 poraza zaredom, a ono što je najgore u svemu - ta njegova (Misketova) uprava je uspjela podijeliti navijacesjeti se sa na sred utakmice tuce na jugu, ganjanja željovaca među sobom, kasnije krenuli i na istok, frke , belaji, sve spalo na hiljadu i po ljudi na utakmicama itd....dakle frajer je bio zlo po klub, ali petogodišnje zlo koje je ostavilo itekako traga iza sebe... i ne može se to za jednu- dvije sezone sanirati
to je raja umislila, dobila privid nakon odlicne prošle sezone kad je korona sve sasjekla...cak i da smo osvojili neke titule, ti dugovi bi čekali.
![]()
![]()
vec samo da malo podsjetim na neke stvari iz ne tako davne prošlosti
![]()
Pominje se sadašnja uprava. Ne branim ih uopšte, ali što oni mogu realno. Nasljedili su tonu sranja iza Misketa.
Mogu li doci bolji ? pa vazda može bolje, samo ima li ih gdjeovi ljudi si prihvatili da vode razyebanog Želju, da probaju nešto napraviti.
Brate ja sam preumoran evo 9 godian se nerviram trosim svoje zdravlje,sta sad do kad hocu li 100 godina slusati kako samo jedni druge krive i to je to ..