pa onom srednjom,najkracom nogomVanja8 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:26Kojom nogom krece, ako lopta ide po sredini...?zeljovac21 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:20Brkic me razocarao. Treba da pogleda sninak ovih penala i nauci od onog momka iz Apoela kako se citaju i brane penali. Ako igrac prvo krene svojom desnom nogom lopta ide u golmanovu lijevu i obrnuto.
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Koliko para je dosad Sarajevo zaradilo. 

- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
						a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Prestigli smo Makedonce.Sada smo 36.Napredovali smo 4 mjestaHeraklitMracni je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:24Jesmol koga prestigli kako sad ide neko je računao ?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
						G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zrinjski prvo poluvrijeme ko Zeljo protiv izraelaca..a onda u drugom poluvremenu koda je barca izasla umjesto zrinjskog. Puno bolji..cak i u produzecima vrlo dobri. Penali ****...sta reci.
Sarajevo kolko sam ja upratio dobro stajalo do neke 40. Minute..ovi se digli, promasili u drugom dvije lijepe sanse za 1:2 i stigla kazna. Rahmanovic ih je probo vratit u igru, ali nije uspio
- feniksptica
- Kontakt:
Nas je Rahmanovic prvo izbacio iz ritma onim potezom. Upalio je tad crnogorce dao im neku snagu i inat a prije toga nista. Mada u drugom je stajala Buducnost bolje vecinom al nista vise od toga da kazes neke sanse stvarali i to

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
						BOT (ponude u inbox)
Penali u Europa ligi su lutrija, a sirotinja iz vrapčića nije igrala europske natjecateljske utakmice od 1989 godine.
Laku noc

Laku noc
HŠKZ
Ja šta Tatar promaši kod 2-1 sa par metara.

Sreca Sarajeva je sto protiv Celtica nece igrati Rahmanovic, ulaskom malog Djokanovica Sarajevo je uspostavilo ravnopravnost na sredini terena. Tino i Rahmanovic u sredini su recept za propast.

Znaci ove godine u Evropi nasi klubovi su imali 
4 pobjede
2 remija
3 poraza
4×1.50 + 2 = 8
8/4=2
Znaci koeficijent koji je liga dobila ovo ljeto je 2.000

4 pobjede
2 remija
3 poraza
4×1.50 + 2 = 8
8/4=2
Znaci koeficijent koji je liga dobila ovo ljeto je 2.000
I jos 1,5 sljedeci cetvrtak.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
						"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Bazinga12345
- Kontakt:
Zar nije 5 pobjeda i 1 remi. Ili sam ja pogrijesio.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
						Zadnja klupa
- 
				SuniraMubasic
- Kontakt:
Uvik obiktivni <3
Chérif Konjević Kouachi <3
SaltTittyAttack
						SaltTittyAttack
- invincible1921
- Kontakt:
Ma lose su i sutali sve srednje visoke...uostlaom golman je kretao puno prije nego sto su ostuali da su samo drzali digunutu glavu mogli su sve plasirat u suprotnu stranu.feniksptica je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:03Kad kazu penali lutrija a golman ti legne dok ovaj ide uzet zamah. Ubio me Bog ako su ovi i vjezbali ikako penale ne moze onako golman ispratit svaki.
A kako nisu lutrija
 Evo ja cu sutat Neuru penal smijes li stavit sve sto imas da ga necu dat, ako vec nisu lutrija
  Evo ja cu sutat Neuru penal smijes li stavit sve sto imas da ga necu dat, ako vec nisu lutrija  
=\_1921_/=
Ove retardirane kone od svakog svog protivnika prave Real a od svojih konkurenata iz lige prave amatere nema vise levata da se nabiju ko nekad danas svi igraju

- 
				Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
Sirotinja nije igrala još 89. Ali ta generacija je četiri godine zaredom igrala glavnu fazu kup uefa /lige evrope. Od kad postoji ova naša liga niko još nije uspjeo proći barem jednom u grupnu fazu, a kamoli 4 puta zaredom.
- invincible1921
- Kontakt:
Pa sto vi niste prosli Bresta ? Daj molim te na vas u obje tekme prolaz 1.3, protiv nas na macabi 1.2
 mislim svaka cast za prloaz, al ono smijesna prica...mi uz koronu, odgodu, bez treninga, u gostima, u teskoj klimi, kao potpuni atusjaderi, ispali...i to je jer eto smo real napravili ?
  mislim svaka cast za prloaz, al ono smijesna prica...mi uz koronu, odgodu, bez treninga, u gostima, u teskoj klimi, kao potpuni atusjaderi, ispali...i to je jer eto smo real napravili ?=\_1921_/=
Sta kazu Maccabi bi izbacio sve nase ekipe.
 pa ovaj apoel je jaci 3 puta a Zrinjski bolji bio veceras od njih.
 pa ovaj apoel je jaci 3 puta a Zrinjski bolji bio veceras od njih.Ma qrac lutrija.invincible1921 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:56Ma lose su i sutali sve srednje visoke...uostlaom golman je kretao puno prije nego sto su ostuali da su samo drzali digunutu glavu mogli su sve plasirat u suprotnu stranu.feniksptica je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:03Kad kazu penali lutrija a golman ti legne dok ovaj ide uzet zamah. Ubio me Bog ako su ovi i vjezbali ikako penale ne moze onako golman ispratit svaki.
A kako nisu lutrijaEvo ja cu sutat Neuru penal smijes li stavit sve sto imas da ga necu dat, ako vec nisu lutrija

Jaka, niska i u ćošu, nema golmana na svijetu koji će to odbraniti.
15.10.2013.
Bresta smo nadigrali u svim segmentima al eto covjek nije priznao gol i tu se sve zavrsilo nit su nas nadigral,ponizili ili nesto slicno. Isti taj Brest ispadne od Makabija najaceg tima Izraela iz penala ako cemo realno ali ste vi od Bresta napravili u najmanju ruku da je u rangu sa Vrbanjusom al hajd nije ni bitno. Hocu samo da spomenem da je ovo 4-ti play off Sarajevainvincible1921 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:01Pa sto vi niste prosli Bresta ? Daj molim te na vas u obje tekme prolaz 1.3, protiv nas na macabi 1.2mislim svaka cast za prloaz, al ono smijesna prica...mi uz koronu, odgodu, bez treninga, u gostima, u teskoj klimi, kao potpuni atusjaderi, ispali...i to je jer eto smo real napravili ?
- invincible1921
- Kontakt:
@kaunas jel mozes garnatovt da ces ih 100od100 ostuati tako kako si naveo 

=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.