FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Kako je lijepo vidjeti Martineza,bas ga gotivim 

Kao što najavih

- muhamedhulk
- Kontakt:
Deja vuuuuuuu 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Došao: donio nam LP i Superkup, odlazi, a donosi nam LP i Superkup. Hvala ti Javi, naš lave. Jedan od rijetkih gotivnih Španaca. Čak je i njemački jezik naučio.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Mi se oprostili sa Legendom LEGENDA dade go hvala ti ratnice.
Brazzo treba ju nam pojačanja krilo i jedan vezni podhitno

Brazzo treba ju nam pojačanja krilo i jedan vezni podhitno
:Steta sto ide. Kod drugih trenera bio zapostavljen. Najveci profesionalac ikad. Na terenu bez mrlje. Kultura na nivou. 

Mia San Mia
-
- Kontakt:
Jos i penal cist ne svira g.ovno glupo celavo arogantno
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sevilla ispade sasvim solidan protivnik, jedna od teze izborenih pobjeda, par greska sudije, neuer jos jednom dokazao da je najbolji golman bez konkurencije , alaba ne vrijedi ni 10 sa ovakvom igrom, Hernandez sasvim dobar igrac, i vidi se da fali jos jedno krilo kako je Muller otisao na krilo izgubilo se igra Bayerna....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Slomili smo ove firaune iz Seville sasvim zasluženo mada je moglo biti i drugačije zbog kikseva Alabe.Njegova najlošija utakmica u dresu Bayerna ubjedljivo.Poslije utakmice neka se zahvali Neueru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Manuel Neuer je veceraa dokazao zasto treba ispred Lewandowskog dobit nagradu za najboljeg europskog nogometaša, a ujedno i Neueru dati Balon'dor... zao mi je Lewa, drugi si, Neuer je uvijek bio tu kad je trebao
Cestitke momcima na lavovskoj borbi! Steta za onaj ponisteni gol Lewe kad se dodavao s Müllerom... Hajmo sad jos par igraca dovesti 

Samo decki Alaba je veceras bio katastrofa, skrivio penal, pred kraj utakmice zamalo zbog njega primili gol, neuer nas spasio... kad se sjetim protiv barce autogol, onda protiv PSG u finalu, daje katastrofalnu loptu Mbapeu pravo u noge, koji srecom maši...
Alaba je rupa, naš daleko najnesigurniji odbrambeni igrač... nevjerovatno da tako loš igrač trazi preko 20 miliona platu, za njega je 10 vrh... nevjerovatno, ne bi zalio da mu ovo veceras bude zadnje utakmica za nas, prodat ga ako se nastavi kurciti
Alaba je rupa, naš daleko najnesigurniji odbrambeni igrač... nevjerovatno da tako loš igrač trazi preko 20 miliona platu, za njega je 10 vrh... nevjerovatno, ne bi zalio da mu ovo veceras bude zadnje utakmica za nas, prodat ga ako se nastavi kurciti
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo momci, cestitke, sasvim zasluzena titula.
Mnogo dobrih ali i nekoliko losih stvari je okarakterisalo ovaj mec sa Sevillom koja je uzgred receno dosta cvrst protivnik i pokazali su jedno sjajno lice u odbrani sa primjesom mrlja pri vodstvu u vidu valjanja no to je sve sport i to je borba za pobjedu.
Javiju jos jednom hvala sa nevjericom da odlazi jer je sigurno mogao dobiti nekih 15 utakmica u sezoni a to bi mu vjerovatno bilo dovoljno za ostanak.
Hasan i uprava do 5.10. trebaju, odnosno moraju pojacati ekipu jer je vecerasnja utakmica pokazala da nam nedostaje sirine a hoce li ti dolasci biti u vidu transfera ili posudbi to nikoga ne zanima mnogo.
Slijedi nam sljedece sedmice borba sa Dortmudnom za super kup Bundeslige te nekad krajem godine borba za titulu svjetskog prvaka i time bi se mogla zaokružiti brojka trofeja na sest.
Mnogo dobrih ali i nekoliko losih stvari je okarakterisalo ovaj mec sa Sevillom koja je uzgred receno dosta cvrst protivnik i pokazali su jedno sjajno lice u odbrani sa primjesom mrlja pri vodstvu u vidu valjanja no to je sve sport i to je borba za pobjedu.
Javiju jos jednom hvala sa nevjericom da odlazi jer je sigurno mogao dobiti nekih 15 utakmica u sezoni a to bi mu vjerovatno bilo dovoljno za ostanak.
Hasan i uprava do 5.10. trebaju, odnosno moraju pojacati ekipu jer je vecerasnja utakmica pokazala da nam nedostaje sirine a hoce li ti dolasci biti u vidu transfera ili posudbi to nikoga ne zanima mnogo.
Slijedi nam sljedece sedmice borba sa Dortmudnom za super kup Bundeslige te nekad krajem godine borba za titulu svjetskog prvaka i time bi se mogla zaokružiti brojka trofeja na sest.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ako bude imao obraza i poslije ove utakmice tražiti 20 mil onda mu treba Hasan opaliti šamar ali fkt, koji je to bezobrazluk upm.Hladno smo zbog njega mogli izgubiti večeras da nas Neuer nije spasio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mislim da ovo niko ne zna jer jos uvijek nema tacnih informacija vezano za ovaj slucaj.
Uostalom, postavlja se pitanje koji to igrac nije imao probleme sa Kovacem?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Spoke with a **** with knowledge of the situation. Alphonso Davies had a small knock and is only getting back into the rhythm now. With Hernández having played well against Schalke and Coman out injured, #Bayern don't want to risk him right now
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
U nekom momentu poslije utakmice je isao kadar u kojem su glavne uloge igrali Kimmich i Alaba, onako prislonjeni glavama te uz pozorno slusanje Kimmichove hutbe Alaba je samo klimao glavom.

Pretpostavljam da mu je kolega sa druge strane rekao da prihvati novi ugovor i da mu se treba fuckati za tih par miliona koje ce svakako nadoknaditi kroz raznorazne reklame.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.