I to samo zbog tri igraca maltene.. pa kako moze iko imat muda od igraca da progovori ista prema upravi, kakve su im plate dali.FC Barcelona is now paying €52 million less in wages.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
@igrajlopte 🐦
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Realno navijacima su us.rali sve, ali su nogometasima DALI SVE.
Aposlutno, daleko najvece plate na svijetu, u rangu sa najboljim NBA ekipama pa ti gledaj.
27.10.2020
Iniesta je poseban.Nevidjen i neponovljiv.
Eto'o ili Suarez? 
Brojke su na strani Suareza, ali Eto'o je za moj pojam bio idealan napadač.
Brojke su na strani Suareza, ali Eto'o je za moj pojam bio idealan napadač.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Etoo je meni jedan od najdražih igrača Barse, žali Bože što ga onako Zlatanom zamjeniše, al' eto, nije bio poželjan jednostavno.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Eto'o je klasa, ali neozbiljno je porediti njega i Suareza, jer je ovaj klasu iznad.
Messi nastavlja da pisa po upravi
Samo naprijed, steta sto Suarez nije odvez'o jezik.
Samo naprijed, steta sto Suarez nije odvez'o jezik.
Odvezat ce i on kad ovaj ode, a postoji velika mogucnosr da pacov bude i uhapsen cim padne, ko zna kakve je sve maliverizacije radio i da ne znamo.
Cuj poredit Eto’oa i Suareza bokte, ne moze Samuel u recenicu s njim realno.
Cuj poredit Eto’oa i Suareza bokte, ne moze Samuel u recenicu s njim realno.
27.10.2020
eo i Neymar je tu, cisto da se malo zacini 
Eto došao u klub u 2004. Najbolji strijelci od tad:
2004/05 - Eto
2005/06 - Eto
2006/07 - Ronaldinho (Eto povrijeđen bio haman 5 mjeseci, odigrao 19 u ligi i 3lp)
2007/08 - Eto
2008/09 - Eto
Eto otišao iz kluba. Osvojio LP dogodine.
2015/16 - Suarez
2016/20 - Messi
Jedan igrao u Barci koja je u prosjeku zabijala 70ak golova u sezoni, (izuzimajući Guardiolinu posljednju 76 g/s):
73,80,78,76,105 - 82 g/s
Drugi igrao u ekipi kojoj se zabijala stoju u prosjeku.
110, 112, 116, 99, 90, 86 - 102 g/s
Na kraju dana:
Samuel Eto 199 nastupa,130 golova - 0.65
Luis Suarez 283 nastupa: 195 golova - 0.68
Poštujem kad neko kaže da je Suarez bolji. Ipak je na kraju dana treći najbolji strijelac kluba. Ali mojne te neutemeljene priče da nisu ista klasa i da ne mogu u istu rečenicu.
2004/05 - Eto
2005/06 - Eto
2006/07 - Ronaldinho (Eto povrijeđen bio haman 5 mjeseci, odigrao 19 u ligi i 3lp)
2007/08 - Eto
2008/09 - Eto
Eto otišao iz kluba. Osvojio LP dogodine.
2009/15 - MessiThe Barcelona Eto’o joined in 2004 was an empty shell of its former glory. The one he left in 2009 was greater than ever.
2015/16 - Suarez
2016/20 - Messi
Jedan igrao u Barci koja je u prosjeku zabijala 70ak golova u sezoni, (izuzimajući Guardiolinu posljednju 76 g/s):
73,80,78,76,105 - 82 g/s
Drugi igrao u ekipi kojoj se zabijala stoju u prosjeku.
110, 112, 116, 99, 90, 86 - 102 g/s
Na kraju dana:
Samuel Eto 199 nastupa,130 golova - 0.65
Luis Suarez 283 nastupa: 195 golova - 0.68
Poštujem kad neko kaže da je Suarez bolji. Ipak je na kraju dana treći najbolji strijelac kluba. Ali mojne te neutemeljene priče da nisu ista klasa i da ne mogu u istu rečenicu.
Jedan je Samuel Eto'o
A kad sam mu dao usporedbu sa Aguerom i brojke onda je netragom nestao
Pusti leoreya da bajke prodaje i radi usporedbe koje nemaju veze sa vezom.Prije godinu dana su se ovdje na forumu radile shizo usporedbe Dzeko-Lautaro,koje nemaju veze sa vezom jer se radi o potpuno drugačijim igračima,pa zašto ne bi i on pisao o još jednoj takvoj shizo usporedbi.
A kad sam mu dao usporedbu sa Aguerom i brojke onda je netragom nestao
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Evo i Fabregasa.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Istina je samo da smo se od Eto’oa patili da nadjemo napadaca sve do Suareza.
Villa je bio okej. Ibrahimovic, Alexis i ostali iako ne cisti cf su bili realno prosjek.
E sad cemo vidjet ko ce ga zamijenit.
Villa je bio okej. Ibrahimovic, Alexis i ostali iako ne cisti cf su bili realno prosjek.
E sad cemo vidjet ko ce ga zamijenit.
27.10.2020
A i ovi igraci bokte, vidi se bas koji je to klan bio. Treba se razbiti jos Pique-Alba-Busquets-Roberto
Mislim svi znamo kakvi su debili u upravi, ali sta oni imaju bokte govorit, dobili su SVE zivo sto su trazili, pogotovo materijalno.
Za bruke u LP krivi su igraci najvise, ono sto su oni prikazali u Europi zadnje 3 sezone je yebena sramota, pogotovo kad uzmes u obzir koliko su zaradiivali.
Msm o cemu pricamo, Vidal, Rakitic i Suarez kostali klub preko 50M godisnje.
Nego princezice se umislile, treba ih nabit nogom sviju, to se trebalo uraditi jos nakon Liverpoola.
Cuj 8:2 bokte i nesto trabunjas. Mrs.
Mislim svi znamo kakvi su debili u upravi, ali sta oni imaju bokte govorit, dobili su SVE zivo sto su trazili, pogotovo materijalno.
Za bruke u LP krivi su igraci najvise, ono sto su oni prikazali u Europi zadnje 3 sezone je yebena sramota, pogotovo kad uzmes u obzir koliko su zaradiivali.
Msm o cemu pricamo, Vidal, Rakitic i Suarez kostali klub preko 50M godisnje.
Nego princezice se umislile, treba ih nabit nogom sviju, to se trebalo uraditi jos nakon Liverpoola.
Cuj 8:2 bokte i nesto trabunjas. Mrs.
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Šta se ovo opet Lautaro spominje yebo ih on više. Nije ni Depay rješenje ali bar je jeftiniji a ništa manje kvalitetan nije od prenapuhanog Argentinca.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Udahni duboko i opusti se @leo,
nešto si mi previše neurozan zadnjih dana

nešto si mi previše neurozan zadnjih dana

Malo je degutantno od pojedini forumasa ovo ponizenje jednog i jedinog Samuela Etooa koji nista nije manje legenda od Suareza nit je nesto manje znacio za Barcu od Suareza. Sto se mene tice oni si tu negdje bare bare. Lahko se zaboravljaju neke stvari... 
Nikad necu zaboraviti ovog covjeka. Najezim se svaki put na ovaj klip.
Karakter i muda do poda, za razliku od... 
#truelegend
Nikad necu zaboraviti ovog covjeka. Najezim se svaki put na ovaj klip.
#truelegend
@igrajlopte 🐦
jel problem kako se klub ponio prema suarezu il je problem sto ga je klub otjerao (sto je dobar potez)
polako, prije ili poslije ce doci vrijeme kad u barci vise nece biti messija, piquea, busquetsa i jordi albe, pa ce biti jedna nova klupska era!
polako, prije ili poslije ce doci vrijeme kad u barci vise nece biti messija, piquea, busquetsa i jordi albe, pa ce biti jedna nova klupska era!