Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jel ovo veceras najveci uspjeh Veleza u Europi u zadnjih 50 godina?Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:50
Sretno Sarajevo.
Ove sto jos se dice petokrakom u 21. necemo veceras stavljati na dnevni meni.
Husref Pape Hadzibegic. Vidih od neki navijaca kako se vracaju u proslost pa reko i mi malo da skoknemo tamo, samo sto mi imamo i sadasnjost
Vi ne mozete ni toVirtu4l je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:22Već sad se može čestitati Zrinjskom na fantastičnom nastupu u Evropi, kako god ovo završilo.
A mora se i prvacima svemira čestitati, izbaciš amatere sa Velsa, pa onda amatere iz Crne Gore i ponašaš se kao da si u polufinalu lige šampiona. To mogu samo divovi.

Ma vidjelo se cim je kraj svirao da nemogu iskreno.Bas gledam kod ovih Kiprana ni jedan nije sjeo kad je kraj svirao,Zrinjski ne da su sjeli nego legli sve do jednog.Bukvalno pregorili pred penale,ovi zuje hodaju ama ni jedan nije sjeo .Djaba i priprema penala i sve,potrosili su se i nemas tad koncetraciju i mirnu glavu kad ti je najpotrebnija.feniksptica je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:03Kad kazu penali lutrija a golman ti legne dok ovaj ide uzet zamah. Ubio me Bog ako su ovi i vjezbali ikako penale ne moze onako golman ispratit svaki.

Hoce li zeljA biti prvi klub slucaj koji se gasi za 100.godisnjicu?Pitagora je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:17Zrinjskom svaka cast, igrati penali na gostovanju kod APOEL-a je zasigurno dobar rezultat, ali na kraju steta zbog ispadanja
Sarajevo jedva proslo klub iz ponajgore lige u Europi. Ako izostavimo ove patuljaste drzave, losija po koeficijentu je samo liga Kosova. Ozbiljan klub bi to rutinski rijesio, ne zasluzuju cestitku.
Kojom nogom krece, ako lopta ide po sredini...?zeljovac21 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:20Brkic me razocarao. Treba da pogleda sninak ovih penala i nauci od onog momka iz Apoela kako se citaju i brane penali. Ako igrac prvo krene svojom desnom nogom lopta ide u golmanovu lijevu i obrnuto.
Vanja8 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:26Kojom nogom krece, ako lopta ide po sredini...?zeljovac21 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:20Brkic me razocarao. Treba da pogleda sninak ovih penala i nauci od onog momka iz Apoela kako se citaju i brane penali. Ako igrac prvo krene svojom desnom nogom lopta ide u golmanovu lijevu i obrnuto.
Svojom srednjomVanja8 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:26Kojom nogom krece, ako lopta ide po sredini...?zeljovac21 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:20Brkic me razocarao. Treba da pogleda sninak ovih penala i nauci od onog momka iz Apoela kako se citaju i brane penali. Ako igrac prvo krene svojom desnom nogom lopta ide u golmanovu lijevu i obrnuto.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.