Golemo .Jes da mi najtezeg od njih imamo u PO od njih,ali nema veze.Tu smo rastemo,napredujemo krupnim koracimaextazy je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:52Samo gledaj koji su ostali.BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:50Partizan ispade, Vojvodina ispade, Mura ispade, Lokomotiva ispade, Hajduk ispade, Zrinja nažalost ispade, Celje ispade, Budućnost ispade..
FK SARAJEVO IDE DALJE
Zvezda
Dinamo
Grande rajvoSa
Da je tu i Zrinja komotno bi imali dva predstavnika u PO za razliku od citavog regiona.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Čestitke moje Sarajevo. Bravo igrači! Strašno nervozno je bilo ali prošlo se. Dupovac igrač utakmice. Idemo dalje!
Radim nocnu u dijaspori vadim telefon psujem pojma nemam gdje udaram dodje sef kaze hajde feierabend 3 sata prije. Gledam ovdje psuju Vinku,Rahmanu pricaju o Dzeki a ja 10 dana pod nervozom. Svaka cast Rahmanu sta je trebo kad ga je pljunuo klosar? Juce vam lik heroj a danas tjerate navijaci na baterije
-
bordobijeli
- Kontakt:
Samo buducnost pogan tim, dobro su nas poremetili provokacijama.
- feniksptica
- Kontakt:
**** li vam da vam **** djeticki seljakljuk. Cuj da pljune, da je znao da ce dobit crveni treba ga je odmah nabit boksom da jos ne ustane iz kome. Kakve smo mi dvije divljacke ekipe pobijedili nije realno..sta su sve igraci pretprili protiv nomada i ovih sad cudo Bozije
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Govori Hare na liveu: "ja necu sutra na trening doci", kad ulijece neko sa strane: "ma nema sutra treninga, kakav trening."

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ko je god dovoljno star da se sjeća jugoslovenske lige zna da je to stil crnogorskih klubova. Divljina. Po meni smo odigrali jako loše, ali jedino bitno je da smo prošli.
Jbt,nakon tekme se osjecam tako umorno i istroseno ko da sam ja igrao hahah. VOLIM TE SARAJEVO !
Sarajevo ljubavi moja.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Rahmanovic umalo da zajebe citav tim, i eno ga na slavlju glavni.
Je li moguće da neki ljudi jednostavno ne znaju uživati u trenutku uspjeha? Opustite se i ne serite previše!
Dupovac

Dupovac
- muhamedhulk
- Kontakt:
Opet onaj osjecaj da igramo za gol i onda stanemo. I opet primimo gol pa nastavimo napadati i diktirati tempo.
Trener to mora izbaciti, moramo igrati za gol vise uvijek, nema branjenja, pogotovo protiv ovakvih ekipa u rangu premijerligasa.
Trener to mora izbaciti, moramo igrati za gol vise uvijek, nema branjenja, pogotovo protiv ovakvih ekipa u rangu premijerligasa.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Rakija je dobila naziv:
Dupovača Black label.
Dupovača Black label.
Joj ljepote tek sad kad se glava ohladila insanu srce ko džamija. Igraj bordobijeli, ole olee
Treći pokušaj za grupe, treća sreća...
Levate nazad za Podgoricu poslat s pjesmom, koliko su pogani, odvratni i bezobrazni za nepovjerovat. Nadam se da će onaj seljak što je pljunuo Amara dobit od UEFA-e žestoko po nosu. Sudija opet izgubljen slučaj, iako je lik sudio Barseloni i Realu.
Levate nazad za Podgoricu poslat s pjesmom, koliko su pogani, odvratni i bezobrazni za nepovjerovat. Nadam se da će onaj seljak što je pljunuo Amara dobit od UEFA-e žestoko po nosu. Sudija opet izgubljen slučaj, iako je lik sudio Barseloni i Realu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
Samozdravlje
- Kontakt:
VINKO MARINOVIC : 10 POBJEDA i 3 REMIJA .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Gledao sam grke, gledao sam jevreje, gledao sam sve te timove koji su poznati po poganstvu, ali ovo je bas nisko. Da Bog da nikad ne zaigrali Europu, kakko su pogani u pm.bordobijeli je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:58Samo buducnost pogan tim, dobro su nas poremetili provokacijama.
Mora dobiti zestoku kaznu,inace je ono za direktan crveni,a pogotovo sad kad vlada coronabodi123 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:05Joj ljepote tek sad kad se glava ohladila insanu srce ko džamija. Igraj bordobijeli, ole olee
Sarajevo ljubavi moja.
Volio bi da naši iz kluba pošalju snimak pljuvanja Rahmanovica u lice, što je sad po UEFI-nim pravilima strogo kažnjivo radi COVIDA.
Čisto zbog onog krkansko, seljackog ponašanja od strane Crnogoraca.
Čisto zbog onog krkansko, seljackog ponašanja od strane Crnogoraca.
Ovi što psuju igračima, treneru prije prolaza nek mi podudlaju čundaru.
NAJJAČI SMO KLUB U DRŽAVI FUKARE!
NAJJAČI SMO KLUB U DRŽAVI FUKARE!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Beli98, zagorski i 50 gostiju.