Pa sto si toliko negativan, de malo pozitive u zivotu, kazi dobro je prosli smo superRaonffa je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:27Ne kontam vas Bgm, ne može čovjek napisati ni svoje mišljenje da mu se odmah ne stavljaju neke druge stvari u kontekst pisanja. Napišeš da su oni Velšani drvosječe i da Sarajevo nije igralo ništa specijalno, ne valja. Napišeš da je Sarajevo naivno ispalo od Bresta, tada valja. Napišeš da je večerašnja utakmica nivo Premijer lige i da je Sarajevo bolje od ovih levata, ne valja.
Pa eto sad, zapitajte se u čemu je problem jbg.
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Daj neko link za zrinjuu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
belosevic28
- Kontakt:
Hajde Zrinjaaa
@rigi bratino stara uz vas smo.
BizMismen iz Berana se vratio, simpaticno

BizMismen iz Berana se vratio, simpaticno
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Virtu4l je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:22Već sad se može čestitati Zrinjskom na fantastičnom nastupu u Evropi, kako god ovo završilo.
A mora se i prvacima svemira čestitati, izbaciš amatere sa Velsa, pa onda amatere iz Crne Gore i ponašaš se kao da si u polufinalu lige šampiona. To mogu samo divovi.![]()
KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEVirtu4l je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:22Već sad se može čestitati Zrinjskom na fantastičnom nastupu u Evropi, kako god ovo završilo.
A mora se i prvacima svemira čestitati, izbaciš amatere sa Velsa, pa onda amatere iz Crne Gore i ponašaš se kao da si u polufinalu lige šampiona. To mogu samo divovi.![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Čestitao odmah u prvom postu i rekao da je Sarajevo bolje, ali veći je fazon napisati da je meni vatra, spominjati Želju, govoriti mi da se.erem, niko niej pomislio da napiše neki konstruktivan odgovor nego samo nekakve poštapalice, al' helem hajde ništa neočekivano.forgempp je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:29Pa zapitaj se ti kad ne znas ko covjek cestitat i podrzat. Nazivate amaterskom ekipom onu koja je izbacila Astanu i odigrala super utakmicu protiv Ludogoreca.Raonffa je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:27Ne kontam vas Bgm, ne može čovjek napisati ni svoje mišljenje da mu se odmah ne stavljaju neke druge stvari u kontekst pisanja. Napišeš da su oni Velšani drvosječe i da Sarajevo nije igralo ništa specijalno, ne valja. Napišeš da je Sarajevo naivno ispalo od Bresta, tada valja. Napišeš da je večerašnja utakmica nivo Premijer lige i da je Sarajevo bolje od ovih levata, ne valja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Idemo Zrinja

živio beli ljudinobelosevic28 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:30Hajde Zrinjaaa@rigi bratino stara uz vas smo.
BizMismen iz Berana se vratio, simpaticno![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Navikli smo na međusobno ujedanje Raonffa, ali ja mislim da se bar u Europi trebamo podrzavat, iako se ne mozemo ocima.Raonffa je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:31Čestitao odmah u prvom postu i rekao da je Sarajevo bolje, ali veći je fazon napisati da je meni vatra, spominjati Želju, govoriti mi da se.erem, niko niej pomislio da napiše neki konstruktivan odgovor nego samo nekakve poštapalice, al' helem hajde ništa neočekivano.forgempp je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:29Pa zapitaj se ti kad ne znas ko covjek cestitat i podrzat. Nazivate amaterskom ekipom onu koja je izbacila Astanu i odigrala super utakmicu protiv Ludogoreca.Raonffa je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:27
Ne kontam vas Bgm, ne može čovjek napisati ni svoje mišljenje da mu se odmah ne stavljaju neke druge stvari u kontekst pisanja. Napišeš da su oni Velšani drvosječe i da Sarajevo nije igralo ništa specijalno, ne valja. Napišeš da je Sarajevo naivno ispalo od Bresta, tada valja. Napišeš da je večerašnja utakmica nivo Premijer lige i da je Sarajevo bolje od ovih levata, ne valja.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
penali
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
E čuj sa njima u konstruktivnu raspravu, ti luđi od njih.Raonffa je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:31
Čestitao odmah u prvom postu i rekao da je Sarajevo bolje, ali veći je fazon napisati da je meni vatra, spominjati Želju, govoriti mi da se.erem, niko niej pomislio da napiše neki konstruktivan odgovor nego samo nekakve poštapalice, al' helem hajde ništa neočekivano.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajde Brkicu
Mada su pali fizicki nemogu stajat, valjda se moze hladne glave opucat.
Mada su pali fizicki nemogu stajat, valjda se moze hladne glave opucat.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Virtual najjaci lik na forumu !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Hajde Zrinja!!!
Svi u napad jedan je Hase!!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Hajmo Zrinjaaa!
Pa neka nam je sa srecom sada
Umro bih da sam u kozi navijaca Zrinjskog sad! Prenapeto u pm!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Newgeneration1921
- Kontakt:
Ovo sto je zrinjski veceras odigrao malo ko je od bh klubova do sad u evropi, maestralna utakmica
-
Convicts1988
- Kontakt:
Hajde Brka !
Pa ja ne ujedam nikoga, ko me zna na forumu za ovih sedam godina mogao je naučiti da se ja mogu zezati na prepucavanjima, ali šta pišem na običnim temama to govorim onako kako mislim bez ikakvog ujedanja.forgempp je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:33Navikli smo na međusobno ujedanje Raonffa, ali ja mislim da se bar u Europi trebamo podrzavat, iako se ne mozemo ocima.Raonffa je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:31Čestitao odmah u prvom postu i rekao da je Sarajevo bolje, ali veći je fazon napisati da je meni vatra, spominjati Želju, govoriti mi da se.erem, niko niej pomislio da napiše neki konstruktivan odgovor nego samo nekakve poštapalice, al' helem hajde ništa neočekivano.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.