FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

didnot
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la didnot » 24 sep 2020, 22:21

delinjo je napisao/la:
24 sep 2020, 22:15
didnot je napisao/la:
24 sep 2020, 22:14
delinjo je napisao/la:
24 sep 2020, 22:09
Ma to je to ...sve ima opravdanje sta cu ja pisati,nek pljackaju klub i dalje necu da se nerviram....opravdavajte ih boli me **** :D
Ne poznajes materiju ili si dijete. Nesta galamis dzubure otkaz itd a ne znas ni sam sto to govoris.
Kakvu materiju,u klubu nema marke ,slagali sve zivo i mrtvo sto se moze slagati,klub gubi od raznih sela i ti meni kazes ne znam sto to govorim ?

Jeste ponavljam ja sam avlami za sirotinju ,eto da vam otkrijem !

Bake ne branis ti klub ti branis ove ljude u klubu ,velika razlika ;)
Pa vidis da ne poznajes materiju. Osvrni se malo oko sebe bice ti jasnije. Imaj malo siru sliku nije sve tako jednostavno.. Al ne mogu ti ja sad doci ce to. sa godinama.

Kazem opet. Mozete plakati, galamiti, sta sve ne. Ako je zamisao da se proda teren on ce se prodati! Amar ce ostati trener. A vecini preporucujem vec terapiju jer dzaba se muce.

Zaxon
Kontakt:

Post Postao/la Zaxon » 24 sep 2020, 22:21

Teško je gledati ovo sve. Nadao sam se da nam idu bolja vremena poslije onih građevinaca, al kako sad stvari stoje, ne izgleda dobro. Kako vidim prodajom terena bi se samo zakrpile rupe, eventualno napravio nekakav trening centar i? Ne spominju se rezultati, trofeji, ništa. Pa majka mu stara zbog čega se igra ako ne zbog trofeja. Nisam vjerovao pričama da se Amar vratio da uzme onu lovu za presudu. Mislio sam da ako je to i istina da onda makar mora osvajati titule i igrati Evropu. Pa nek se onda od tog naplati. Al međutim, izađe sad na vidjelo da se ne moraju osvajati titule niti igrati Evropa a da se prodajom terena može uzeti lova.
Samo Željo!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 sep 2020, 22:22

Ja odustajem.Sve najbolje Zelji i ostalim.Bice sta bude mi obicni navijaci se svakako nepitamo nista.Zeljo je ranjen.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 24 sep 2020, 22:24

Seltik jedva prošo.. jedna tekma sve je moguće..pogotovo kad vidiš kakve su nafake.
Zrinjski je pojam za sve naše klubove što se tiče igre u europi. Ako prođu apoel, a Boga mi bolji su komplet drugo poluvrijeme i produžetke, igraju protiv libereca koji je sigurno slabiji od ovog apoela.
Pored svih problema što imamo, samo nam još fali da neko uzme još preko 3 miliona eura radi igranja u grupnoj fazi pa da lagano borimo se za treće mjesto narednih godina.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 sep 2020, 22:26

wolfie je napisao/la:
24 sep 2020, 22:19

Sto se trudis uopste? Ovdje se samo smjenjuju uloge, jedni zivotom brane jedne, drugi druge, Zelje tu nema nigdje.
E bravo :salut:

Nigdje jarane moj Zelje, samo uprava stara vs uprava nova.
:puke: :puke:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

didnot
Kontakt:

Post Postao/la didnot » 24 sep 2020, 22:26

Alipasino je napisao/la:
24 sep 2020, 22:22
Ja odustajem.Sve najbolje Zelji i ostalim.Bice sta bude mi obicni navijaci se svakako nepitamo nista.Zeljo je ranjen.
Raspada se. Haj bice jeftinih godisnjih za kantonalnu, makar nesta pozitivno. Sta ces tegoba

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 24 sep 2020, 22:26

wolfie je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
didnot je napisao/la:
24 sep 2020, 22:14
Ne poznajes materiju ili si dijete. Nesta galamis dzubure otkaz itd a ne znas ni sam sto to govoris.
Kakvu materiju,u klubu nema marke ,slagali sve zivo i mrtvo sto se moze slagati,klub gubi od raznih sela i ti meni kazes ne znam sto to govorim ?

Sto se trudis uopste? Ovdje se samo smjenjuju uloge, jedni zivotom brane jedne, drugi druge, Zelje tu nema nigdje.
Nema Zelje kod njih za lijeka,jedni megamix drugi branioci uprave....ne vrijedi ovo ....

Ovdje mozes biti dobar samo ako udjes u neciji tor i prevagnes na neciju stranu..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 24 sep 2020, 22:28

avalPacidoroP je napisao/la:
24 sep 2020, 22:24
Seltik jedva prošo.. jedna tekma sve je moguće..pogotovo kad vidiš kakve su nafake.
Zrinjski je pojam za sve naše klubove što se tiče igre u europi. Ako prođu apoel, a Boga mi bolji su komplet drugo poluvrijeme i produžetke, igraju protiv libereca koji je sigurno slabiji od ovog apoela.
Pored svih problema što imamo, samo nam još fali da neko uzme još preko 3 miliona eura radi igranja u grupnoj fazi pa da lagano borimo se za treće mjesto narednih godina.
Ovo samo pokazuje koliko je bitno biti šampion i nositelj.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 24 sep 2020, 22:28

Valjda me treba tješiti što je makabi prošao i rostova.. a to što smo se mi prepali njih ko da nas kalašnjikovom ganjaju to nije bitno..

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 24 sep 2020, 22:29

delinjo je napisao/la:
24 sep 2020, 22:26
wolfie je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

Nema Zelje kod njih za lijeka,jedni megamix drugi branioci uprave....ne vrijedi ovo ....

Ovdje mozes biti dobar samo ako udjes u neciji tor i prevagnes na neciju stranu..
ovdje izgleda tko popije kafu s kim toga ce i braniti mi sto dolazimo svake druge sedmice ispadamo pljuvaci ono bas je utjesna i pohvalna situacija a tepisi od skrivanja stvari pod njih narasli kao Trebević :rol: :rol: :rol:

ANamelessGhoul
Kontakt:

Post Postao/la ANamelessGhoul » 24 sep 2020, 22:29

Bio jednom jedan Zeljo...

didnot
Kontakt:

Post Postao/la didnot » 24 sep 2020, 22:30

Mislis ti da Sarajevo ili Zrinjski vidi tih 3 miliona kako treba. Pa u Sarajevu su plate kasnile kad su "puni" bili. Pa bolan vijetnamac uzme 2 i da njima 1. U Zrinjskom dok se mafija covic i ekipa rastali, a polahko i njima ce poreska i sipa lagano. Budzet je prazan, niko nece biti imun lakapo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 sep 2020, 22:30

Voltron30, moram, halali. Da bude sve ravnopravno. :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 24 sep 2020, 22:30

Nas problem je sto necemo da gledamo realno.
Sta nas poredite sa Sarajevom i Zrinskim? U zadnjih pet godina tri puta sampion Zrinski, dva puta Sarajevo.
Kup osvajali mi i Sarajevo po jednom. Od kupa nemas nista osim tog trofeja, ako si u prve tri ekipe.

Po nekom ukupnom dojmu, mi smo u top 3. Samo zato sto smo u zadnjih pet godina, 3 puta bili drugi.
U zadnjih pet godina, oni su svake godine igrali Evropu.
U pet godina Sarajevo nije igralo jedne godine Evropu, Zrinski svake godine. Mi dva puta nismo izasli u Evropska takmicenja. Sa tim podatkom, znas da imas smijesan koeficijent, i da ti treba sreca. Mi to drugo zaobilazimo.

Po novcu, ili financijskom stanju, mi smo peta ekipa. I to ispred nas su Tuzla i Borac. Novac i roster su tu poovezani, pa mi variramo od 1-5 pozicije, koji cemo biti. Ne znas se, jer u fudbalu je sve moguce, osim da se Dzeko proda i mi imamo malo srece u zdrijebu evropskih takmicenja.

Shvatite ljudi, mi nemamo krila tj.ovo sto imamo nije to to,bekovi uzasnj, vezna linija prestara..
Uzmite veceras igrace Sarajeva i Zrinskog, kod nas bi bili prva postava.
Svidjalo se nekome ili ne tako je.
Zato svaki oblik "dominacije" i "pisanja" lige, zaboravite. Pomirite se sa sudbinom, da nasi bez srece nece dobiti Krupu,Mladost na svom stadionu. Jer imamo presporu, staru ekipu, kojoj je najveci potencijal Mujezinovic koji je i najbolji igrac. Da ne analiziram roster, pomislit ce da nas mrzim. Najzvucnije ime, ne bi igralo za Buducnost veceras, a ne za ozbiljniju ekipu.

Vi pricate o Makabiju, a nas Krupa dobija. Korak po korak moramo ici.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 24 sep 2020, 22:31

Mi smo najbolje igrali kad je klub bio pred gasenjem, niko nije kruzio okolo, nije bilo love, infrastrukture...to je ono vrijeme pod Odovicem i nasom djecom. Rekao je i Gredic kad je odlazio da su se pojavili razni dusebriznici. Gredu niko ne spominje a pokrenuo je ozdravljenje kluba.
Mogli bi imati ove godine 2 kluba u play offu sto je odlicna stvar za sve pa i nas ako budemo znali
Cuva Bog Zelju svog!

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 24 sep 2020, 22:31

Omark je napisao/la:
24 sep 2020, 22:28
Ovo samo pokazuje koliko je bitno biti šampion i nositelj.
Zrinjski nije nosioc pa evo vidi. Znači postavka igre, snaga, muda razlika nebo i zemlja u odnosu na nas.
A što se tiče titule, o čemu brate pričamo nakon mladosti i krupe? O kojoj tituli?

didnot
Kontakt:

Post Postao/la didnot » 24 sep 2020, 22:31

ANamelessGhoul je napisao/la:
24 sep 2020, 22:29
Bio jednom jedan Zeljo...
To su bila vremena :( :cry:

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 24 sep 2020, 22:32

delinjo je napisao/la:
wolfie je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

Ma nema smisla ni ulaziti u ozbiljne rasprave, jer budes etiketiran sa svih strana. Prodaje pomocnog svakako nece biti jer ne postoji projekat gdje ce se i kako pare uloziti. I sve dok je tako i ja cu, a i svi normalni biti protiv prodaje da se te pare ne bace niz bunar i da se ne trose u hodu.
Tu smo gdje smo, nadajmo se pustanju publike poslije pauze, ako nista da dodjemo na stadion i podrzimo klub iako to nijedan uposlenik naseg kluba nije zasluzio, pocevsi od igraca pa do upravljackih struktura. Poslije Krupe mi se gade svi redom.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 24 sep 2020, 22:33

LjoZee je napisao/la:
24 sep 2020, 22:30
Voltron30, moram, halali. Da bude sve ravnopravno. :D
Ma ok, al' brate, lik na svakoj stranici pise skoro identicne postove. Trolanje je takodje kaznjivo.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 24 sep 2020, 22:35

wolfie je napisao/la:
24 sep 2020, 22:32
delinjo je napisao/la:
wolfie je napisao/la:

Ma nema smisla ni ulaziti u ozbiljne rasprave, jer budes etiketiran sa svih strana. Prodaje pomocnog svakako nece biti jer ne postoji projekat gdje ce se i kako pare uloziti. I sve dok je tako i ja cu, a i svi normalni biti protiv prodaje da se te pare ne bace niz bunar i da se ne trose u hodu.
Tu smo gdje smo, nadajmo se pustanju publike poslije pauze, ako nista da dodjemo na stadion i podrzimo klub iako to nijedan uposlenik naseg kluba nije zasluzio, pocevsi od igraca pa do upravljackih struktura. Poslije Krupe mi se gade svi redom.
Pa to vidio si kako onaj neki didont odmah etiketira ko nekog lobotomca :urnebes: :urnebes:

Ma upravo to,nije vrijedno vise ni nerviranja bgm
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa i 25 gostiju.