BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Jest ovaj APOEL los, ovo mora Zrinjski dobiti. nikad laksi put do grupe.
- grbavicka1921
- Kontakt:
U sportu, osim znanja treba imati i sportske sreće za neke domete, koeficijenta, položaja ekipe na Uefinom mjestu i sl. Poklopilo se konama i kad su lose stajali na terenu da im se vrati, prije svega offside protiv Bjelorusa. Zrinjski je imao tezi put od Olimpije do Apollona. Impresionirali su me lažni.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
On i Delinjo su dobri momci zaista.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
2 tima u PO bi bila golema za ovu nasu ligicu..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hakjde zrinja jedan sada da se ne cupamo za kosu i oenal seriji
Pade Budućnost, pade Azot, još Apoel pa da slavimo 
Cestitke pitarima.
Cestitke i Zrinjskom bez obzira kako zavrsi. Nadam se da ce proci.
Mogli bi imati dva tima u play offu ove godine.
Hajduk, Partizan, Lokomotiva, Besiktas nisu tamo sto govori da nije bezveze rezultat.
Cestitke i Zrinjskom bez obzira kako zavrsi. Nadam se da ce proci.
Mogli bi imati dva tima u play offu ove godine.
Hajduk, Partizan, Lokomotiva, Besiktas nisu tamo sto govori da nije bezveze rezultat.
Cuva Bog Zelju svog!
Zrinja ako prodje, a ima sanse, imat ce bolju sansu od sarajeva za grupu, mislim zbog tezine protivnika
BHF
Već sad se može čestitati Zrinjskom na fantastičnom nastupu u Evropi, kako god ovo završilo.
A mora se i prvacima svemira čestitati, izbaciš amatere sa Velsa, pa onda amatere iz Crne Gore i ponašaš se kao da si u polufinalu lige šampiona. To mogu samo divovi.
A mora se i prvacima svemira čestitati, izbaciš amatere sa Velsa, pa onda amatere iz Crne Gore i ponašaš se kao da si u polufinalu lige šampiona. To mogu samo divovi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja mislim da je tebi malo vatra, al dobro.Raonffa je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:02A ne brate, klasa su jbtamypitar je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:01Opet levati, pekari, amateri.Raonffa je napisao/la: ↑24 sep 2020, 21:59Hej šta sve Europu igra, večeras utakmica na nivou Premijer lige (jačih tekmi).
Rahmanović sa svojim ciganlukom nema šta tražiti u Europi, da je ovo liga lagano bi on ovu tekmu priveo kraju i još bi koji faul napravio. Sad će propustiti tekmu karijere možda, ali i treba kad je papak.
Sarajevu čestitke, kakvi god da su bolji su od ovih levata.
Haj nema veze idemo u PO.![]()
Govedarica je ozbiljan igrac, jedan od rijetkih za kojeg vidis da igra bez kompleksa.
Jako dobar tehnicar.
Jako dobar tehnicar.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 24 sep 2020, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ne seri azotiraniVirtu4l je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:22Već sad se može čestitati Zrinjskom na fantastičnom nastupu u Evropi, kako god ovo završilo.
A mora se i prvacima svemira čestitati, izbaciš amatere sa Velsa, pa onda amatere iz Crne Gore i ponašaš se kao da si u polufinalu lige šampiona. To mogu samo divovi.![]()
Ako cemo iskreno, nama je dobro doslo ovo sto se igra jedna utakmice, na dvije tesko da bi i jedna ekipa ovako dogurala 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Još da mlatnemo amatere iz Škotske, i da osvojimo novu titulu,i za ovu sezonu dosta.Virtu4l je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:22Već sad se može čestitati Zrinjskom na fantastičnom nastupu u Evropi, kako god ovo završilo.
A mora se i prvacima svemira čestitati, izbaciš amatere sa Velsa, pa onda amatere iz Crne Gore i ponašaš se kao da si u polufinalu lige šampiona. To mogu samo divovi.![]()
- JohnCleese
- Kontakt:
Kako kulturne psovke 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
haha sto laju

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Jbt svaka cast Zrinjskom ,ova odbrana nikad nece igrat zajedno sta je ovo.Bekic stoper,Sadiku RB,a i od pocetka su poceli sa rezervnim parom bekova.Fascinantno kako stoje uz ove zavrzlame u ekipi 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne kontam vas Bgm, ne može čovjek napisati ni svoje mišljenje da mu se odmah ne stavljaju neke druge stvari u kontekst pisanja. Napišeš da su oni Velšani drvosječe i da Sarajevo nije igralo ništa specijalno, ne valja. Napišeš da je Sarajevo naivno ispalo od Bresta, tada valja. Napišeš da je večerašnja utakmica nivo Premijer lige i da je Sarajevo bolje od ovih levata, ne valja.
Pa eto sad, zapitajte se u čemu je problem jbg.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa zapitaj se ti kad ne znas ko covjek cestitat i podrzat. Nazivate amaterskom ekipom onu koja je izbacila Astanu i odigrala super utakmicu protiv Ludogoreca.Raonffa je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:27Ne kontam vas Bgm, ne može čovjek napisati ni svoje mišljenje da mu se odmah ne stavljaju neke druge stvari u kontekst pisanja. Napišeš da su oni Velšani drvosječe i da Sarajevo nije igralo ništa specijalno, ne valja. Napišeš da je Sarajevo naivno ispalo od Bresta, tada valja. Napišeš da je večerašnja utakmica nivo Premijer lige i da je Sarajevo bolje od ovih levata, ne valja.
Pa eto sad, zapitajte se u čemu je problem jbg.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
KmeeeeeeeVirtu4l je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:22Već sad se može čestitati Zrinjskom na fantastičnom nastupu u Evropi, kako god ovo završilo.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.