To sto izbace Rostov 5 ekipu iz Rusije znaci da trebas izgledati kao konobar i stolar ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
U tome Amara najvise cijenim. Ne zanima ga sta mahala kaze a pogotovo Misketovci. Misimovicu je forum dovodio i odvodio igrace, bukvalno je tako bilo. Amaru mozes tu pricu... kontaju da se njihov glas cuje, ds nesta mogu promjeniti. Grdno se varaju, mogu samo preko tastature palamuditi i to je to. Ako je namjera da se proda teren i da se uloze pare pametno to ce se i desiti.timpramosavePla je napisao/la: ↑24 sep 2020, 21:56Ma najbolje da dodje neko sa strane i kaze evo Zelji 100 miliona eura, ne treba nista za nazad.
Jednima svetinja ime stadiona, drugima nemoj slucajno sta pored imena kluba.
Treci ne daju pomocni, jer ga ne prodaje Miske.
Cetvrti ne daju ulazak u klub nikakvog investitora, jer bolje je da nas ovi "volonteri" svedu u stecaj..
Ko ni nama ugodio.
Tako i za Amara.. moze zijaniti i ove godine titulu. Opet ce trener biti.. a ovi laju, laju..
Problem je sto mi ne igramo fudbal nego se postavimo ko Gibraltar,i ovaj Apoel je pobjedio Sevilju prosle godine pa jel to znaci da ovi trebaju igrati tako sto ne predju centra ???Kakva je to furka hoce ljudi da drk-.as sto su izbacili Rostova
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mi satrani od korone, izyebani, bez treninga, dva puta putujemo i izgubimo. Od dobre ekipe, nije odlična ali je jako dobra. Izvukli najgoru.
Druge ekipe iz lige za koje me realno boli qurac ali kada već pričamo, one što su prvenstvo prekinuli, tri kluba u kolu, žrijeb ih pripazi maximalno osim ova zadnja Zrinjskog ruku na srce. Prođu nekako, tuc muc, ništa posebno ali prođu.
Eh sada. Plačipiqke i dušmani dođu da zbog toga ismijavaju Želju. Kao oni navijaju a jedni kmeče ko bebe dok drugi pljuju klub.
Valja i ovo doživjeti. Aplauz.
Druge ekipe iz lige za koje me realno boli qurac ali kada već pričamo, one što su prvenstvo prekinuli, tri kluba u kolu, žrijeb ih pripazi maximalno osim ova zadnja Zrinjskog ruku na srce. Prođu nekako, tuc muc, ništa posebno ali prođu.
Eh sada. Plačipiqke i dušmani dođu da zbog toga ismijavaju Želju. Kao oni navijaju a jedni kmeče ko bebe dok drugi pljuju klub.
Valja i ovo doživjeti. Aplauz.

Željezničar za život cijeli!
Je li Zrinjski bio u izolaciji i prosao ono sve sto smo mi? Gledas tu utakmicu kao da je odigrana sasvim normalno bez ikakvih problema koji nisu trajali sat nego duze od 15 dana.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Evo ja cu opet napisati kada napravimo sistem a onda novi statu bice bolje !
To je pocetak, moramo jednoumlje i donosenje odluka od strane pojedinca da izbacimo iz kluba.
To je pocetak, moramo jednoumlje i donosenje odluka od strane pojedinca da izbacimo iz kluba.
Mjau !
Ma to je to ...sve ima opravdanje sta cu ja pisati,nek pljackaju klub i dalje necu da se nerviram....opravdavajte ih boli me **** 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Buraz sve je Boga mi to u redu. Ali ja znam da ti ne znas ni sta znaci statut..
Mi imamo statut..
Pozivas se na Misketa, a pricas ne zelis jednoumlje i odluke pojedinaca.. daj ba. **** !
Zadnja izmjena: timpramosavePla, dana/u 24 sep 2020, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Evo ja ću opet.
Ako ne uredimo klub da po anketama smjenjujemo trenere, yebo nas onda. Samo stari na forum, platiš admina iz sela pored Tuzle i da vidiš kako se klub vodi.
A za @Delinja je branjenje kluba od ovih odvratnih napada ovih dana, branjenje uprave. Dno dna!
Ono bar kad se prospeš reci; prosuo sam se ko riža a ne završiti diskusiju u kojoj si donji sa; eto branite ih dok pljačkaju klub. Jadno!
Ono bar kad se prospeš reci; prosuo sam se ko riža a ne završiti diskusiju u kojoj si donji sa; eto branite ih dok pljačkaju klub. Jadno!
Rijesit cemo problem kad vratimo Misketa jel de ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovdje pojedinci pisu bas kao da smo samo ove godine odigrali kukavicki u Evropi radi korone. Uvijek ali uvijek kad je Osim trener mi se predamo pije utaimice, u tome je problem a ne samo ova godina. U Izraelu nismo imali snage radi korone ali zato 3 dana kasnije na teskom gostovanju u Sirokom snaga i kondicijase naprasno vratila.
Kakvu materiju,u klubu nema marke ,slagali sve zivo i mrtvo sto se moze slagati,klub gubi od raznih sela i ti meni kazes ne znam sto to govorim ?
Jeste ponavljam ja sam avlami za sirotinju ,eto da vam otkrijem !
Bake ne branis ti klub ti branis ove ljude u klubu ,velika razlika

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vratila se toliko da je Dado morao izaci zbog grceva, a ostali izgledali svjeze ko rosa u podne.Semper je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:15Ovdje pojedinci pisu bas kao da smo samo ove godine odigrali kukavicki u Evropi radi korone. Uvijek ali uvijek kad je Osim trener mi se predamo pije utaimice, u tome je problem a ne samo ova godina. U Izraelu nismo imali snage radi korone ali zato 3 dana kasnije na teskom gostovanju u Sirokom snaga i kondicijase naprasno vratila.
I ne spominjite ljude sa drugog foruma na ovoj temi bez obzira kakav je kontekst.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Semper je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:15Ovdje pojedinci pisu bas kao da smo samo ove godine odigrali kukavicki u Evropi radi korone. Uvijek ali uvijek kad je Osim trener mi se predamo pije utaimice, u tome je problem a ne samo ova godina. U Izraelu nismo imali snage radi korone ali zato 3 dana kasnije na teskom gostovanju u Sirokom snaga i kondicijase naprasno vratila.
A inače dominiramo u evropi. To play off, to grupe, tv prava, sponzori i tup dođe Amar mi potononemo. E yebem mu miša.
@Delinjo. Da, ja branim ljude u upravi da ne bi obezglavili klub do skupštine! Sereš kako je počela liga. Te nema golmana, te nema krila, te ovako te onako. Korona? Ma yebo koronu nađite investitora, skinite ga negdje sa drveta. Makabi korona. Ma kakav Makabi, kako pitari. Ccc
Sto se trudis uopste? Ovdje se samo smjenjuju uloge, jedni zivotom brane jedne, drugi druge, Zelje tu nema nigdje.delinjo je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:15Kakvu materiju,u klubu nema marke ,slagali sve zivo i mrtvo sto se moze slagati,klub gubi od raznih sela i ti meni kazes ne znam sto to govorim ?
Jeste ponavljam ja sam avlami za sirotinju ,eto da vam otkrijem !
Bake ne branis ti klub ti branis ove ljude u klubu ,velika razlika![]()
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Sa Odovicem smo sasvim korektno odigrali Evropu, sa Slavkom malo bolje nego sa Amarom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.