FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

1946
Inace utakmica odigrana u grcu, buducnosr uzasna ekipa. Mi lose i nervozno igrali, ali hajde idemo dalje, bravo momci. Hare odradio pravi posao kad je usao, moram ga pohvaliti, a Ahmetovic me brine.
- Omerbavarac
- Kontakt:

Ucinili ste nas ponosnim sto navijamo i volimo klub kao Fk Sarajevo.

belosevic28 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:09Cestitke svim ISKRENIM navijacima Sarajeva. Nervirali se, psovali, grizli nokte, cupali kosu, i sad zasluzeno slavimo !
Cestitke VINKU MARINOVICU, EMIRU HADZICU, IGRACIMA i UPRAVI kluba na historiskom uspjehu.
I vecerasnja tekma je dopustila da na povrsinu isplivaju go.vna koja obitavaju na ovom forumu, cekaju svaki kiks, izviruju... Neka im je na sramotu, kako njima tako i ovima koji im to dopustaju ! I kaze sto ih prozivas...
NASTAVI NIZ...
Otjerao sam sviju iz stana i budalio
Ali bio siguran i vjerovao u svoj KLUB
PICKURINE nasle da PLJUJU mjesto da pokaze muda i
budu i kada ne ide
SAMO SARAJ'VO
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
DUPOVAC IGRAČ UTAKMICE.
Jos uvijek neka tegoba u prsima u pm

Šampioni!
CDM - Adukor, RCM - Pejovic, LCM - Djokanovic.
Ovo je opet moje neko misljenje, sta vi mislite ostali za ovakvu sredinu protiv Celtica ? Jos jednom svaka cast momcima idemo dalje !

Moglo je biti 4-1, 4-2. Uglavnom, moglo je biti 2 razlike pa da ne strepimo, uvijek je **** igrati protiv ovakvih ekipa koje nemaju prevelik kvalitet, ali su kompaktni i cvrsti i drze se kao najrođeniji. Zato njih nikad niko i ne naguzi sa puno golova u mrezi.
Mi se akobogda navikavamo dobijati ovakve neizvjesne tekme.
Dupovac je pokazao ko je BABO, i da Serbecic jos pure mora jest da bude ko Dupe. Mozda vise nije tako brz, mozda nikad nije bio brz, mozda ima nekih mana, ali je **** dobar lider u odbrani. Uče djeca od njega definitivno. Na 1-1 i oko 50.-60. minute svi ko pizde sute, a Dupe govori: Dobro je, dobro je. Rasporedjuje ih po sesnaestercu i komanduje. Prava liderska tekma momka i sada vec covjeka koji iskreno voli ovaj klub.
SAMO FKS!
EDIN DŽEKO!!!
Svakako bi odmarao, vec je sakupio 3 zuta kartona.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:15Jbga falice nama Rahman protiv Celtica bez obzira na sve njegove bubice, morao je Vinko reagovat i izvadit ga iz igre.
DUPOVAC IGRAČ UTAKMICE.
Jos uvijek neka tegoba u prsima u pm
Šampioni!
-
- Kontakt:

U ovakvoj utakmici gdje te protivnici igraci satiru sa udarcima, provociranjem, gdje sudija svaki faul da zuti karton, jednostavno takva je utakmica bila puna napetosti i tenzija gdje je tesko igrati, evo ako se sjetis one šansu što je Ahmetovic mašio i Tatar isto bilo bi 4:1 i rezultat bi bio savršenstvo al eto bilo je kvako kako je bilo MENI je najbitnije da smo MI pobijedili i veceras je noc za radovanje a ne za kudenje.ledesma je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:06Hahah zašto?
Loše smo odigrali, ma preloše...
Meho Kodro da je imao ovakvu ekipu sa svim pratecim elementima mi bi igrali polufinale EL
Ali ahmi ova sezona mora biti zadnja pričajte šta hoćete to je tako ne volim biti toksičan ali ovo govorim realno
SAMO SARAJ'VO
Dupovac

Sve to stoji, ali jedan lik konstantno gnusno psuje na temi, svako mu je javljanje ebavanje majki i svega igracima i treneru, nije to bilo samo veceras. Mislim da po tom pitanju morate reagovati, ne samo zbog ovog veceras.
- Disperadun
- Kontakt:
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, Arhitekt, Armija1987, Babuka31, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, Bosniacum Lilium, budzak, CentarsutNaClanak921, Confiance, Dadox, ErosViverosViv, Fouzi1, HyperOS, insimadop, Inspiracija, J1897, Jadnimi, JuricaSpindl, kraljlavova, MaroonWhite1946, mercurial, mikimaus, mohz1987, napoleon72, NazorUso, nebeskasila, Oerde, perodeformero, PingoFTW, Pitaristok, Posejdon, Rauber33, rimljanin90, ristagrad, Rodman, SAMO BORDO, selver79, siroliver69, skoJaa, strucnjak9, Taree, unityvillage, USB, Varijantas8, zagorski i 546 gostiju.