FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prodati Rahmanovica, uzet neke pare, i kupiti kvalitetnog napadaca
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Neiskusan Marinovic.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kako moze biti ovako glup u ovako bitnoj tekmi?? Kako eto???
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vinko ga je morao,al morao izvesti vani jer se vidjelo da mu visi drugi karton
Kakve su ovo odmah price prodati ga,pa ko to moze njega zamjenuti trenutno,ne budite djeca
Kakve su ovo odmah price prodati ga,pa ko to moze njega zamjenuti trenutno,ne budite djeca
Pa majka mu stara Vinko, ne smije u duel pola sata zbog kartona i ne vadis ga. Slijep pored ociju!
- ElCartel11
- Kontakt:
Zaslužili su i ovi crveni, a Rahmana suvisni komentarisati za ovo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I bolje sto ne moze, isto bi ovako bilo. Majstor sa loptom al letva u glavi.scudetto89 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 21:33Pa dragi boze bilo je pitanje vremena, sad strahuj do kraja, **** ga sunce u picku, plus ne moze igrati protiv celtica ccccc
E jesu te navukli moj rahmane naivni stvore !!!
Hajdeeeeeee sadddd
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 24 sep 2020, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Moj dedo od 80 god vidio ono sto Vinko nije. Vinko glavni krivac !!!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Vinkova greška idiotska.
Prije 10 minuta je njega trebo iz igre izvest, on zakucan, pa i Vinko je pogubljen.... Amaterski
Marinkoviceva krivica ako ispadnemo, nek pravo iz zenice u banja luku. Ovo je Amaterski potez vinka..
Svi znamo da je Rahmanovic dobio prvi zuti karton koji je granicio sa crvenim i covjek ga drzi do 75 min.
Zato Rahmanovic jeste bilbija vjeciti igrac naj slabije lige svijeta
Svi znamo da je Rahmanovic dobio prvi zuti karton koji je granicio sa crvenim i covjek ga drzi do 75 min.
Zato Rahmanovic jeste bilbija vjeciti igrac naj slabije lige svijeta
Sta reci pomozi BOZE
Eno ga sad iza reklama stoji i dobacuje hahahahahahahahahahahaha kakva psihopata
JURIŠ
ne moze se praviti ozbiljan tim sa igracima kao Rahmanovic...ptip ima obiljnih problema psihickih
-
- Kontakt:
Bravo Andre jtako se bori za grb
Al braco jel moguce da je suđenje normalnije u nasoj ligi nego u europi
Mislim da sma vec na pocetku utakmice pisao da ce doci do ovog pustio ih je sudija da se tuku a mi nismo bili pametni i upecali smo se u ovaj seljakluk od igre.
Prava seoska utakmica oni iz celtica nemaju sta skautirati ko god da ovdje prođe.
Mislim da sma vec na pocetku utakmice pisao da ce doci do ovog pustio ih je sudija da se tuku a mi nismo bili pametni i upecali smo se u ovaj seljakluk od igre.
Prava seoska utakmica oni iz celtica nemaju sta skautirati ko god da ovdje prođe.
You are someone else I am still right here
Svako ko gleda je vidio da ce se to desiti...osim Vinka.
Fani odličan