Ahahhahahahahahahhahahaa
Šta uradiše od kluba, igraju trening utakmice

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Odigras utakmicu i ne objavljujes rezultat. To isto kao kad bi objavljivali kad se na treningu podijele u dvije ekipe pa odigraju izmedju sebe.
Odbijeno.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 20:38Samo naći nekog da kupi klub i jakog sponzora uz to. Probati za sponzora dovesti Prevent, Bingo, Hifu, samo najjače firme u državi, ovako očigledno ne može više. Nešto se mora uraditi, dok ne bude kasno
Prije navijacima koji sa "nikom te ne damo" ne daju progovoriti o promjeni statuta kluba da neko ulozi. Cim se pojavi ta mogucnost ide reakcija navijaca. Zato i treba se skroz distancirati od navijaca. Ne treba biti Hajduk u smislu modela.
Napraviti sistem da nam forum vodi klub. Dovedeš igrača bravo, otjeraš bravo, suspenduješ opet bravo.
A ti meni ne vjeruješ kad ti kažem da su ljudi drugi nivo u odnosu na nas
To mene najvise nervira. Neki navijaci hoce investitora , ali nedaju naziv kluba , nedaju naziv stadiona , nedaju vlasnistvo na klubom , nedjau prodat pomocni.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 sep 2020, 20:54Da hipotetski dodje Red Bull i ponudi investiranje od 10 mil eura godisnje al da FK Željezničar- Red Bull bude u nazivu kluba bil pristali? Ja bi, od imena se ne živi a stali bi na najzeleniju moguću granu
Znam da se nece desit al et mašta je zdrava![]()
Dela poznatiji kao "ta ce Maccabi"
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Armija1987, CentarsutNaClanak921, doncarlo i 76 gostiju.