Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

ASD
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la ASD » 21 sep 2020, 18:25

Ali fakat brojke izgledaju zastrašujuće.
2019. godine preko 5 klubova sa više od 10 000 gledalaca i još dva koja su blizu.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 22 sep 2020, 14:14

Poziv je tu! :bih:
@igrajlopte 🐦

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 23 sep 2020, 01:25

Index je objavio tekst kojem je stavio naslov Zašto Gvardiol s 18 godina i 15 nastupa vrijedi 22 milijuna eura :?:
Odgovor je u tome da je Gvardiol sjajan u onome što je mladim stoperima uglavnom najveća mana u igri. Izvrstan je igrač na lopti i dodavač, otporan je na suparnički presing i može se brzo i točno rješavati lopte te započinjati napade. Takav profil stopera danas treba svaka momčad, a to se posebno odnosi na klubove poput Leedsa u kojem Marcelo Bielsa zahtijeva izgradnju napada iz zadnje linije. Činjenica da je ljevak itekako pomaže jer su puno rjeđi od dešnjaka.

Trenerima jako puno znači činjenica da mogu na lijevu stranu obrane postaviti igrača koji ne mora gubiti vrijeme za prebacivanje na desnu nogu i koji može otamo lakše naći kut za dodavanje lopte prema naprijed.
Osim što nije ljevak, ali jeste Saničanin, i Anel posjeduje iste osobine.

Opširna analiza njegove igre na turskom jeziku
http://scouting.futbolakademi.net/anel-ahmedhodzic/

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 24 sep 2020, 18:59

Od prve minute. Prenos pise na areni sport croatia, ali nema trenutno ukljucenja. Idemo Ahmo
BašČelik!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 24 sep 2020, 19:02

arena sport 3 hr
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 24 sep 2020, 19:02

mrAdislic je napisao/la:
24 sep 2020, 18:59
Od prve minute. Prenos pise na areni sport croatia, ali nema trenutno ukljucenja. Idemo Ahmo
Ima na arena sport 3 hr.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 24 sep 2020, 19:06

Maestro je napisao/la:
24 sep 2020, 19:02
mrAdislic je napisao/la:
Ima na arena sport 3 hr.
Onda su srpske kod mene, miami boston mi na trici haha
BašČelik!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 24 sep 2020, 19:08

mrAdislic je napisao/la:
24 sep 2020, 19:06
Maestro je napisao/la:
24 sep 2020, 19:02
mrAdislic je napisao/la:
Ima na arena sport 3 hr.
Onda su srpske kod mene, miami boston mi na trici haha
Da na srpskom je miami boston. :D
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 24 sep 2020, 19:19

Malmo vec dere Lokomotivu.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 24 sep 2020, 19:22

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
24 sep 2020, 19:19
Anel sammira dere koda ga nema

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 24 sep 2020, 19:23

adal je napisao/la:
24 sep 2020, 19:22
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
24 sep 2020, 19:19
Anel sammira dere koda ga nema
Za Anela znamo da je Stallion Bosanski, šta je sa Zlatanovim malim? Imal gdje na Areni prijenos?

edit: evo viđoh gore, na trici.
⚜️~⚜️~⚜️

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 24 sep 2020, 19:55

Sta kazu pojedini strucnjaci foruma Malme na nivou Hajduka, ta ce oni.. ogadise drugoj momcadi hrvatske fudbal za iduci 10 godina hahahaha.

Steta sto u playoffu igraju protiv Granade. Bice to vrlo tezak ispit. Anelu bi cijena sa igranjem u Evropi se udvostrucila.
@igrajlopte 🐦

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 24 sep 2020, 20:13

ReX je napisao/la:
24 sep 2020, 19:55
Sta kazu pojedini strucnjaci foruma Malme na nivou Hajduka, ta ce oni.. ogadise drugoj momcadi hrvatske fudbal za iduci 10 godina hahahaha.

Steta sto u playoffu igraju protiv Granade. Bice to vrlo tezak ispit. Anelu bi cijena sa igranjem u Evropi se udvostrucila.
Ma ubio ih Mallme ... Nalic i Anel dobri.... posto je zavrsena za mene ta tekma odo Saeajevo gledat

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 24 sep 2020, 20:36

ReX je napisao/la:
24 sep 2020, 19:55

Rasprodali su oni drugu najbolju ekipu hrvatske lige, ti igrači ove sezone igraju za Atletico Madrid, Dinamo i Ferencvaroš.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 25 sep 2020, 00:29

Ahmedhodzic o...

Sammiru
On mi se cini kao tipican ulicni igrac. Nije pokazao nista specijalno, malo je pokusao sambe i tako to ali nista, zatvorili smo ga skroz.
Igranju protiv balkanske ekipe
Bilo je specijalno. Volim igrati protiv balkanski ekipa jer razumijem sve sto pricaju pa imam prednost jer mogu da se postavim takticki bolje ako cujem da nesto pricaju. To pomaze i mojim saigracima jer im mogu to odma saopstiti. Takticki sam drzao sve sam (smijeh).
Playoffu protiv spanske Granade
Jedva cekam, bice dosta zabavno igrati protiv jedne tako jake ekipe. Moj kao i cilj kluba je da ne samo prodjemo u grupnu fazu vec i da prodjemo dalje iz grupe. Bice vrlo tesko, znamo kako spanci vole da igraju. Dosta su tehnicki jaki i vole da drze loptu. Morat cemo ih dobro namuciti.
O stalnom igranju ove sezone (samo promasio jednu utakmicu)
Za sada se osjecam dobro. Ne osjecam puno umora opcenito poslije utakmica i sve dok me tijelo sluzi zelim da igram sto vise. Pred kraj utakmice, kao veceras, nekih 5-10 minuta znam osjetiti umor ali ne toliki da to utice na mene da nemogu da trcim. Igramo nonstop nove utakmice tako da nemamo ni puno vremena za slavje kada pobjedimo. Malo cemo proslavit veceras ali od sutra je fokus na iduci mec u Allsvenskan za par dana.
Osjecaj poslije zvanicne odluke da igra za BiH
Fokusiran sam trenutno samo na Malme. Osjecam se vrlo dobro jer sada dobijam poruke vezane za moj nastup a ne stalna pitanje oko reprezentativne odluke.
@igrajlopte 🐦

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 25 sep 2020, 03:28

ReX je napisao/la:
25 sep 2020, 00:29
Ahmedhodzic o...

O stalnom igranju ove sezone (samo promasio jednu utakmicu)
Za sada se osjecam dobro. Ne osjecam puno umora opcenito poslije utakmica i sve dok me tijelo sluzi zelim da igram sto vise. Pred kraj utakmice, kao veceras, nekih 5-10 minuta znam osjetiti umor ali ne toliki da to utice na mene da nemogu da trcim. Igramo nonstop nove utakmice tako da nemamo ni puno vremena za slavje kada pobjedimo. Malo cemo proslavit veceras ali od sutra je fokus na iduci mec u Allsvenskan za par dana.
:ljepota: :ljepota: :ljepota:
Walk on

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 25 sep 2020, 14:39

https://spor.tske.ba/ahmedhodzic-strpao ... cni-igrac/

Sinanov portal napravio clanak na osnovu moji citata Anelove izjave nakon meca s Lokomotivom. Copy paste od A do Z. :urnebes: :oops: :oops:

Kako ofirno u pm hahaha.

Poruka za uposlenika Sportskih. Imate PM, ako vam treba dopisnik iz Svedske javite mi se privatnom porukom pa da se dogovorimo za angazman. Nemojte ovako neozbiljno raditi, za neke od nas, castan posao. :)
@igrajlopte 🐦

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 25 sep 2020, 14:53

ReX je napisao/la:
25 sep 2020, 14:39
https://spor.tske.ba/ahmedhodzic-strpao ... cni-igrac/

Sinanov portal napravio clanak na osnovu moji citata Anelove izjave nakon meca s Lokomotivom. Copy paste od A do Z. :urnebes: :oops: :oops:

Kako ofirno u pm hahaha.

Poruka za uposlenika Sportskih. Imate PM, ako vam treba dopisnik iz Svedske javite mi se privatnom porukom pa da se dogovorimo za angazman. Nemojte ovako neozbiljno raditi, za neke od nas, castan posao. :)
Da te je barem espressom počastio, ali hebe se Sinanu.

Nema ovdje ozbiljnog novinarstva a kamo li sportskog. Nema analiza, nema konstruktivnih kritika, nema ništa.
⚜️~⚜️~⚜️

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 27 sep 2020, 14:07

Švedski novinari su pitali Tomassona zašto rotira sve igrače osim Anela i Larssona koji igraju svaku utamicu i hoće li se oni umoriti.
Malmö FF är bara en match ifrån Europa Leagues gruppspel och ett spelschema därefter. Trots det spelar namn som Eric Larsson och Anel Ahmedhodzic match efter match. Rätt eller fel?

– Nu vänder allsvenskan snart in på upploppet, och att då addera någon adrenalinfylld Europa League-match till det, det tror jag inte kostar för mycket för dessa spelare. Kropparna är i så fall det minsta problemet, det handlar om att kunna ställa om till allsvenska vardagen och det har ju inte minst Ahmedhodzic klarat på ett alldeles utomordentligt sätt.

I njih dvojica kažu da im ne predstavlja problem što igraju svaku utakmicu.
Toppmatcherna i allsvenskan och kvalmatcherna i Europa avlöser varandra men varken Ahmedhodzic eller Larsson vill vila.

– Min kropp känns bra. Jag är bara 21, konstaterar Ahmedhodzic.

– Personligen känner jag inte så mycket trötthet. Det är mentalt man måste jobba när det är två, tre matcher varje vecka. Direkt när man vunnit en match så måste man släppa den och fokusera på nästa. Man hinner knappt njuta av vinsten.

MFF möter Häcken i seriefinal

Eric Larsson är också inställd på att vara med i startelvan mot Häcken på söndag.

– Det är matcher man vill spela. Där emellan blir det inte så mycket träning. Det är mycket cykel, stretch och massage. Vi har ett fantastiskt team som gör att vi är redo för varje match. Det är klart att kroppen tar lite stryk men man får också mycket energi av att spela matcherna. Nu är man inne i det och det är vardag att spela många matcher, säger Larsson.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 27 sep 2020, 15:21

Ima li link

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.