Nemoj to pit, ima ruzan miris, zbog rapacaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 sep 2020, 18:05Prve kapi domaće rakije od limuna. Mučenica se 40 dana pekla na suncu. Tu su i sretne FCS rapače.
Ako pobijedimo večeras, nazvat ću je "Vinkovača"!
Ako ko ima još kakvih prijedloga - bujrum!
Živjeli!
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- AlfredNobel
- Kontakt:
HebibovačaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 sep 2020, 18:05Prve kapi domaće rakije od limuna. Mučenica se 40 dana pekla na suncu. Tu su i sretne FCS rapače.
Ako pobijedimo večeras, nazvat ću je "Vinkovača"!
Ako ko ima još kakvih prijedloga - bujrum!
Živjeli!
![]()
Fanimovača
Oremušovača
Tatarovača
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- robertkosar
- Kontakt:
Izgleda da si je slabo opremio

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Jel moguce da je Stanoje ovoliko lud za Sarajevom da je dosao da gleda tekmu...vidio sam ga jutros na Otoci 

@Zundo jel te i dalje hvata pozitivna nervoza? 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ja ocekujem tesku utakmicu veceras, mi jesmo kvalitetniji, imamo i motiv i dobro vođenje, ali i ovi su nabrijani i dace sigurno sve od sebe. Bitno je samo da ostanemo smireni i igramo svoju igru i aBd do play offa.
Naravno, do tekme jos sat i 45 min

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
A garant ne igra pa doso jbg
Pa dobro vjerujem da mu je vrhunac karijere kod nas ...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vrlo moguće, jer prije dva kola mu je djevojka stavila fotku iz bazena, na mobitelu upalio stream i gleda nas. Zavole svi ovu sredinu, nije jedini koji je nastavio pratiti naše tekme.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Skaka shupak potpiso naku renovaciju vjecne vatre, izgleda da vise necemo moci slaviti titule kod vjecne...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne uzimaj Historicaru hljeb iz usta
Hahahaha I am very sorry historicar
FKS
Treba Sesara dovest, veceras bi upao malo je rec

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Iz toga doba se treba sjetiti sezone, kada su od Savića napravili prvog strelca ligebordopoeta je napisao/la: ↑24 sep 2020, 17:42E u jednoj od te tri pobjede u Titogradu, pobijedili smo sa 4:1, a Pape je odigrao maestralnu partiju i pružio jednu nezaboravnu igru o kojoj i dan danas stariji titograđani pričaju. U toj njegovoj simultanki, gdje je prolazio kako je htio i driblao koga je htio je dao 3 gola i kada je u jednoj akciji nanizao njihovu kompletnu odbranu, i bekove i stopere i halfove na kraju je i golmana poslao po ćevape i uputio se prema praznom golu da zabije i svoj i naš četvrti gol, pritrčao je Dragan Simić i odgurnuo ga te dao taj (naš) četvrti gol, a Pape koji je bio velika dobričina i miran i staložen tip normalno nije mu zamjerio.
Izvinite braćo, morao sam ovo napisati![]()

Zadnja izmjena: SaNa, dana/u 24 sep 2020, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
This time next year, we'll be millionaires!
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Sta plavo ba majku im jbm
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], miguelramos, misstianopenaldo i 21 gost.