valjada je žegao pametnicu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Idemo po pobjedu, u inat svima!
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Treba strumfeta
Cuj izvinjenje
Gluposti.
Cuj izvinjenje
Gluposti.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
2 SATA 22 MINUTA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
?Pitaristok je napisao/la: ↑24 sep 2020, 17:26E vala izvali ga ti sad morto baš, izvinjenje odmah cojeku

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
E u jednoj od te tri pobjede u Titogradu, pobijedili smo sa 4:1, a Pape je odigrao maestralnu partiju i pružio jednu nezaboravnu igru o kojoj i dan danas stariji titograđani pričaju. U toj njegovoj simultanki, gdje je prolazio kako je htio i driblao koga je htio je dao 3 gola i kada je u jednoj akciji nanizao njihovu kompletnu odbranu, i bekove i stopere i halfove na kraju je i golmana poslao po ćevape i uputio se prema praznom golu da zabije i svoj i naš četvrti gol, pritrčao je Dragan Simić i odgurnuo ga te dao taj (naš) četvrti gol, a Pape koji je bio velika dobričina i miran i staložen tip normalno nije mu zamjerio.
Izvinite braćo, morao sam ovo napisati

- robertkosar
- Kontakt:
Mislim da ne bi važilo svakako u penal seriji, jer se igra ne nastavlja normalno.

Jedino ako uhvati penal u toku igre.

De ne baksuziraj, jbt penal.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ti si naveo razloge zašto ti je bolji Pape od Džeke i to je meni sasvim uredu, ali nije to suština ovog što pričam. Govorim za ove što su se upalili na običan Škorin sarkazam koji fura već neko vrijeme i za koji svaki put mora davati neko objašnjenje, a najobičnija zezancija za Džeku i potpis. Poslije dođu ljudi koji stvaraju teorije zavjera kako neka grupa to radi namjerno i provokacije radi, kako bi ugasili temu.bordopoeta je napisao/la: ↑24 sep 2020, 16:58E, pa ja tako shvatih ovo tvoje pisanje. Izvini ako nije bilo meni upućeno, a nemoj ni drugima takve epitete, jer smo mi svi ovdje zbog FKS![]()

To je bilo njima upućeno, jer od nečeg šaljivog vazda uspiju napraviti neku dramu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ne
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Joj Edisa hahahahha
Ma treba fufica, bambusali je ja i dva druga u autu u Rajlovcu. Odron. Bili snimci, slike, ma svasta. Treba jad i cemer. Da sam znao da je strumfta, ne bi Allaha mi.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Jos 2 sata
AJMOOOOOOO
P.S Kad bi Kova uradio ono sa snimka, mislim da ne bi bilo zenskog clana porodice Kovacevic a da se ne bi spomenuo ovdje
AJMOOOOOOO
P.S Kad bi Kova uradio ono sa snimka, mislim da ne bi bilo zenskog clana porodice Kovacevic a da se ne bi spomenuo ovdje
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
haahahahah
mogao si kakvu bolest fasovat
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.