FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Inženjerinu valjda si intelektualac zanemari geakeskoroalen je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:23Nisam ja kriv, ja nikog prvi nisam uvrijedio. Da podsjetim kad je ovo sve počelo, poslije pobjede u Tuzli napisao sam sarkastičan post u fazonu "Vinko out, Emir out", zbog onih likova koji su u augustu to pisali. Na to se nakačio @Red1946 i napisao mi "ti lafo sarkastičan, bolje da se nikad nisi ni vraćao na temu, stavi Džeku u potpis i idi na temu sa štrumfovima, i da znaš Kurdić je standardan u Pazaru". I poslije me dobrano navrijeđao, Mortem je premjestio post u Bordo chat. Evo taj post uvaženog akademskog građanina koji je odgojio sina - doktora nauka.
"Ovaj Brezanski kloc, umislio k'o i Usref da je bitnijih od RajvoSa, liječi komplekse koje mu Kurdić junior nabi sa đevojkom..
I nije nikakav , kad mu junior ote đevojku...
Ima i za tebe koka, samo isti diplomu, varaju se seljanke iz i oko Breze na njih, još samo da pos'o nađeš i prvi si lipicaner...
I uzor ti je se tako oženio..."
I jesam li ja kriv pa je on u guz.icu sprc'o tolike godine i ovako se nekom obraća? Još poteže neku priču Breza, ovo ono. Kao, da me ponizi jer sam ja iz Breze a on iz šeher Sarajeva, pa je on automatski level iznad. Za razliku od njega, @bordopoeta napiše sasvim kulturan post. U redu. čovjek me ne voli, ne mora me ni voljet, yebe mi se. Al je kulturan do Boga za razliku od ovog iznad. Navrijeđa me lik jer volim igrača kojeg on ne voli. Ovdje neki vole Hebiba a neki ne, neki vole Hareta, onaj navija za Napoli, ovdje su momka razapeli jer je imao nick "Sioux" pa je morao novi acc pravit, a nebrojeno puta je slikao dresove, dukserice, majice, pola fanshopa posjeduje.
Msm, vidim ja brate da si ti sarkastičan sad i da se zayebaješ hahah, al većina ovdje nije, nego i dalje vode ovu raspravu i tjeraju nekog s foruma. S kojim pravom ba?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pidro obavezno...protiv Slobode odlicno odigrao, a protiv Olimpika je bio solidan...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nije ako, več kadskoroalen je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:52Ma jest al et', daleko je otišlo sve.![]()
Ma da mi hoćemo proć Đetiće noćas, prvi bih ja stavio Papeta na havatar. Što kaže Rambo za nacionalizam, to je tema za siromašne. Tako je i ova rasprava samo tema za nervozne, kad prođemo u play-off svakog će bolit qrac ko je najbolji u historiji.![]()
- belosevic23
- Kontakt:
Evo gazde u Grckoj, valjda stigne do Zenice vcrs da podmaže malo
4:1
Ahmetovic 2x
Tatar
Pejovic
Ahmetovic 2x
Tatar
Pejovic
Škoro ko te dira, dužnik sam ti zbog onih savjeta koje si mi dao. 

"We need to suffer. And we need to fight."
0-0 produzetak, pa penali
5 serija
Handzic je izvodjac ,
goll - Sarajevo je u play off evropa lige
ludilo,sjever je poludiooooooo
5 serija
Handzic je izvodjac ,
goll - Sarajevo je u play off evropa lige
ludilo,sjever je poludiooooooo
- PeppermintSA
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
na bilinom zapad ludii
I nemoj penal il prodji il ispadni u 120 max, samo mi penali trebaju
I nemoj penal il prodji il ispadni u 120 max, samo mi penali trebaju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Pozdrav iz Zenice i sretno šampionu države. Valjal pogled na večerašnju tekmu?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da sam ovoga stana vlasnik već bi par momaka sa ovog foruma zvao na tekmu. Uvijek se repka ovdje gleda.

-
- Kontakt:
Usiiiitniloooooooo
Citav dan se vozikam po gradu (Bec je u pitanju) i samo se vrte pjesme voljenog nam kluba, a pogotovo snimci navijanja
Ja volim volim volim samo Tebeeeee
I ona
Do zadnjeg dana zivotaa mog samo Saraj‘voooo
Idemo braco po prolaz u PO!

Citav dan se vozikam po gradu (Bec je u pitanju) i samo se vrte pjesme voljenog nam kluba, a pogotovo snimci navijanja
Ja volim volim volim samo Tebeeeee
I ona
Do zadnjeg dana zivotaa mog samo Saraj‘voooo
Idemo braco po prolaz u PO!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.